تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826013999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمايش آموزش عالي به عنوان يار دوم هدايت تحصيلي به ميدان آمد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آمايش آموزش عالي به عنوان يار دوم هدايت تحصيلي به ميدان آمد
بازي در زمين تربيت و توازن نيروي كار به نقطه حساس رسيد...
نویسنده : نفیسه‌ ابراهیم‌زاده‌ انتظام 
هدايت درست تحصيلي دانش‌آموزان از طرفي و چينش ظرفيت دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي براي تربيت متخصصين در رشته‌هاي مختلف از سوي ديگر مي‌تواند تصوير درستي از تربيت نيروي انساني براي بازار كار آينده كشور و توسعه علمي و فناوري ترسيم كند. بر اين اساس بسياري از كارشناسان حوزه آموزش، سعي دارند همزماني ابلاغ و اجراي دو طرح مزبور از سوي دولت را با اين ايده‌آل تعبير كنند. با اين وجود به نظر مي‌رسد وزارتخانه‌هاي علوم و آموزش و پرورش برنامه‌اي براي همپوشاني اين دو طرح ندارند و تنها زماني مي‌توان مشتركاتي در هدايت تحصيلي و آمايش آموزش عالي مشاهده كرده كه الزامات اسناد بالادستي مانند نقشه جامع علمي كشور يا سياست‌هاي ابلاغي نظام به صورت موردي در آنها لحاظ شده باشد.

ديروز مجتبي صديقي، رئيس سازمان دانشجويان وزارت علوم از ابلاغ طرح آمايش آموزش عالي به وزارت علوم توسط رئيس‌جمهور خبر داد و گفت: ساماندهي به معني حذف واحدها و دانشگاه‌هاي كوچك نيست.
وي در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها با اشاره به طرح ساماندهي مراكز آموزش عالي و احتمال حذف يا ادغام برخي واحدها گفت: طرح آمايش آموزش عالي چند ماه پيش در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصويب شد و به تازگي توسط رئيس‌جمهور، رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي اجرا به وزارت علوم ابلاغ شده است.

صديقي ادامه داد: تركيب طرح آمايش در حوزه معاونت آموزشي مشخص شده و در اين طرح، ساماندهي دانشگاه‌ها به معني حذف واحدها و دانشگاه‌هاي كوچك نيست.
رئيس سازمان امور دانشجويان افزود: در ساماندهي مراكز آموزش عالي هماهنگي و ارتباط تنگاتنگي بين دانشگاه‌هاي بزرگ و كوچك مشخص شده است.
وي ادامه داد: به طور نمونه ممكن است در سطح استان فارس ۱۰ يا ۱۱ دانشگاه فعال باشد، از طرفي دانشگاهي مثل دانشگاه شيراز نيز به عنوان دانشگاه مادر در اين استان فعال است كه به طور حتم ارتباط آكادميك و آموزشي و پژوهشي دانشگاه‌هاي كوچك با دانشگاه مادر تعريف مي‌شود.
صديقي افزود: اما آيا اين بدين معني است كه يك دانشگاه كوچك در استان فارس حذف مي‌شود؟ خير، اين گونه نيست. رديف بودجه‌اي، امكانات حقوقي، اداري و مالي اين دانشگاه‌ها ر ا حفظ كرده ولي كنترل آموزشي و پژوهشي اين مراكز را به منظور افزايش كيفيت در اين طرح ساماندهي مي‌كنيم.
وي ادامه داد: آثار طرح ساماندهي از اوايل سال تحصيلي جديد يعني مهرماه خود را نشان خواهد داد.
رئيس سازمان امور دانشجويان افزود: كميته‌اي در حوزه معاونت آموزشي با هماهنگي ساير معاونت‌ها تشكيل شده و در حال بررسي اين طرح هستند.
 
تربيت نيروي انساني فصل مشترك مغفول آموزش و پرورش و آموزش عالي
خبر ابلاغ سند آموزش عالي در حالي منتشر مي‌شود كه جامعه دانشگاهيان و مديريت منابع انساني كشور نزديك به شش سال منتظر نهايي شدن نسخه آن و ابلاغش بودند. ابلاغ اين سند با تغيير دولت‌ها و تفاوت سلايق در مديريت ظرفيت‌هاي استاني و كشوري در تربيت نيروي انساني مورد نياز بازاركار بومي دچار دست‌انداز شد و اساس آن مورد بازنگري قرار گرفت و در نهايت نيز روز گذشته رئيس سازمان امور دانشجويان از ابلاغ آن كه به معني آغاز فرآيند اجراست، خبر داد.
از سوي ديگر زمينه مديريت ظرفيت‌ها و جلوگيري در افراط و تفريط در توسعه مراكز آموزش عالي و توجه به بازار كار در تربيت درسي و دانشگاهي جوانان جامعه و هدفمند كردن برنامه‌ريزي‌هاي توسعه‌اي در رشد دانشگاه‌ها و مراكز علمي و آموزشي در آموزش و پرورش و در دوران تحصيل در مدرسه امكانپذير است.
به همين دليل همزماني ابلاغ سند آمايش آموزش عالي با هدايت تحصيلي (كه شواهد نشان مي‌دهد به رغم وجود اميد در ميان صاحبنظران براي تدبير آينده مديريت منابع انساني، كاملاً اتفاقي است) مي‌تواند از اين منظر اتفاق مباركي باشد و ديد وسيع‌تري به مديران دو وزارتخانه علوم و آموزش و پرورش در تربيت نيروي انساني و آينده توسعه علمي و فناوري و به تبع آن توسعه اقتصادي و فرهنگي و اجتماعي بدهد.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن