محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844627945
بهرهبرداری از دومین فرودگاه بزرگ کشور تا سال 96
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بهرهبرداری از دومین فرودگاه بزرگ کشور تا سال 96
مونسان با تاکید براینکه این ترمینال دومین ترمینال بزرگ پس از فرودگاه امام خمینی (ره) در کشور است، تصریح کرد: با بهره برداری از این ترمینال در سال 96، ظرفیت پذیرش مسافر در جزیره از یک میلیون و 800 هزار مسافر به شش میلیون مسافر خواهد رسید.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش میزان صادرات محصولات تولیدی کیش در سال 91 را 48.4 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این رقم در سال 94 به 105 میلیون دلار رسیده که نشانگر رشد 117 درصدی در بخش صادرات تولیدی است.
به گزارش پولنیوز، علی اصغر مونسان در یک نشست خبری به ارائه گزارش عملکرد سه ساله در منطقه آزاد کیش در حوزه های مختلف زیر بنایی، عمرانی، شهری، فرهنگی و همچنین اقدام های صورت گرفته در جزیره هندورابی پرداخت.
وی به جمعیت 27 هزار نفری ساکن در کیش اشاره کرد و گفت: از این میزان 9 هزار و 988 نفر شاغل و نرخ بیکاری 4.1 درصد است.
رییس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه جزیره کیش سالانه میزبان یک میلیون و 800 هزار گردشگر داخلی و خارجی است افزود: علاوه بر 40 هتل موجود، 40 هتل با ظرفیت یک هزار و 750 تخت با زیر بنایی 582 هزار متر مربع در حال ساخت است.
وی حجم سرمایه گذاری سالانه در جزیره کیش را 36 هزار میلیارد ریال بیان کرد و گفت: مجموع صادرات و ترانزیت، سالانه 330 میلیون دلار است که نسبت تولید ناخالص داخلی به قیمت بازار 72 هزار و 509 میلیارد ریال در سال است.
مونسان اظهار کرد: 10 مرکز خرید با زیر بنایی به وسعت 700 هزار مترمربع در حال ساخت است.
7000 میلیارد ریال طرح های عمرانی کیش
مدیرعامل منطقه آزاد کیش در زمینه عملکرد ریالی طرح های زیر بنایی و عمرانی گفت: از سال 90 تا 94 ، میزان سرمایه گذاری در پروژه های عمرانی در سال نود 678 میلیارد ریال، سال 93 دو هزار و 989 میلیارد ریال بود که این رقم در سال 94 به دو هزار و 727 میلیارد ریال رسیده است.
وی با بیان اینکه مناطق آزاد هیچ بودجه ای از دولت دریافت نمی کند افزود: سازمان خود موظف به تامین منابع مالی و اعتباری است.
مونسان اعلام کرد: در سه ساله دولت تدبیر و امید، حجم طرح های عمرانی به حدود 700 میلیارد تومان رسیده که با ملاحظه بودجه عمرانی استان های مختلف متوجه می شویم که این عدد بسیار قابل ملاحظه است.
او با بیان اینکه در سال 90 حدود 42 درصد از بودجه مصوب عمرانی بوده است اظهار کرد: در سال 94 این عدد به 72 رسیده است.
طرح های در حال اجرا در هندورابی و کیش
مدیرعامل منطقه آزاد کیش به 30 طرح پایان یافته در جزایر کیش و هندورابی و حجم ریالی آنها اشاره کرد و گفت: مجموع ریالی این طرح ها 4 هزار و 900 میلیارد ریال است، در شرایط کنونی نیز 7هزار و 600 میلیارد ریال طرح در حال ساخت و اجرا داریم و برای سال های آینده نیز 10 هزار میلیارد ریال طرح های مطالعاتی مورد نظر است.
مونسان به 30 طرح پایان یافته در بخش های مختلف و ارزش ریالی آن اشاره کرد و گفت: از این میزان سه طرح در بخش فرودگاهی با 140 میلیارد ریال، 7 طرح در حوزه زیربنایی به ارزش 590 میلیارد ریال، پنج طرح در بخش بندری به ارزش 690 میلیارد ریال، در حوزه عمران و شهری 14 طرح به ارزش 3 هزار و 380 میلیارد ریال پایان یافته و درجزیره هندورابی نیز یک طرح به ارزش 100 میلیارد ریال اجرا شده است.
وی به ارائه توضیحاتی در مورد 24 طرح در حال اجرا به ارزش 7 هزار و 600 میلیارد ریال در سازمان منطقه آزاد کیش پرداخت و اظهار کرد: سه طرح در بخش فرودگاهی، 7 طرح در بخش زیر بنایی، شش طرح بندری، شش طرح در بخش عمران شهری و دو طرح در جزیره هندورابی نیز در حال اجرا و ساخت است.
رشد 67 درصدی تولید و ذخیره آب شیرین
مدیرعامل منطقه آزاد کیش به ظرفیت تولید آب در جزیره کیش اشاره کرد و افزود: یکی از مشکلات مهم جزیره کیش در سالهای گذشته تامین آب شیرین بوده که در سه سال گذشته تلاش کردیم تا این مشکل حل شود.
وی ظرفیت تولید آب شیرین در سال 92 را 21 هزار متر مکعب عنوان کرد و یادآورشد: این میزان در سال 95 به 35 هزار متر مکعب رسیده است.
مونسان در مورد شبکه اب جزیره اضافه کرد: این شبکه در سال 92 از 228 کیلومتر به 248 کیلومتر در سال 95 رسیده است و حجم ذخیره آب شرب در سال 92 از 30 هزار متر مکعب به 50 هزار متر مکعب در سال 95افزایش پیدا کرده است که شاهد رشد 67 درصدی در تولید وذخیره آب شیرین هستیم.
وی افزود: ظرفیت تصفیه فاضلاب 2500 مترمکعب در شبانه روز بوده که این میزان درسال 95 به 12هزار و 500مترمکعب رسیده است.
او ادامه داد: شبکه فاضلاب از 140 کیلومتر در سال 92 به 200 کیلومتر رسیده است.
وی به رشد 500 درصدی ظرفیت تصفیه فاضلاب اشاره کرد و گفت: رشد شبکه فاضلاب 43 درصد بوده و 333 درصد کاهش مصرف آب داشتیم.
رشد 71 درصدی ظرفیت تولید برق
مونسان با یاد آوری مشکل تامین برق در سالهای گذشته گفت: جزیره کیش تا سال 92 تنها به یک نیروگاه برق مجهز بود و به دلیل اینکه این نیروگاه به برق سرزمین اصلی وصل نبوده در بخش تولید و مصرف به نقطه سربه سر رسیده و شاهد ناپایداری انرژی برق بودیم که توانستیم در طول یک سال و نیم گذشته، نیروگاه دوم کیش را ایجاد کنیم.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش به ایجاد نیروگاه دوم در جنوب جزیره کیش اشاره کرد و افزود: این نیروگاه با ظرفیت 100 مگا وات برق و 20 هزار متر مکعب آب شیرین آماده بهره برداری است که به دنبال تامین سوخت آن هستیم.
وی گفت: مجموع ظرفیت تولید برق از 137 مگاوات در سال 92 به 235 مگا وات رسیده است و تعداد مشترکان نیز از 26 هزار و 444 نفر به 36 هزار 678 نفر افزایش پیدا کرده است.
مونسان تصریح کرد: ظرفیت تولید برق در طول سه سال گذشته 71 درصد و تعداد مشترکان 42 درصد رشد داشته است.
ساخت دومین فرودگاه بزرگ کشور در کیش
رییس هیات مدیره منطقه آزاد کیش با بیان اینکه بیشتر مسافران از مسیر هوایی به جزیره کیش سفر می کنند اظهار کرد: بخش فرودگاهی برای جزیره دارای اهمیت بالایی است که در حال ساخت ترمینال مسافری هوایی با ظرفیت 4.5 میلیون مسافر هستیم که قرار است این مکان در سال 96 به بهره برداری برسد.
وی با تاکید براینکه این ترمینال دومین ترمینال پس از فرودگاه امام خمینی (ره) در کشور است تصریح کرد: با ایجاد این ترمینال ظرفیت پذیرش مسافر در جزیره از یک میلیون و 800 هزار مسافر به شش میلیون مسافر خواهد رسید.
تلاش برای پهلو گیری شناورهای 35 هزار تنی در بندرگاه
مونسان در مورد بندرگاه کیش نیز گفت: طول اسکله های موجود بندرگاه در سال 92 یک هزار و 150 متر بوده که تلاش داریم در پایان سال 95 این میزان به یک هزار 935 متر برسد.
وی با اعلام اینکه ظرفیت پهلو گیری شناورهای پنج هزار تنی در سال 92 به 12 هزار تن رسیده است، افزود: تلاش ما این است که ظرفیت پهلوگیری به شناورهای 35 هزار تنی در بندرگاه برسد که با این اقدام می توانیم کشتی های اقیانوس پیما از سراسر دنیا را به صورت مستقیم در اسکله داشته باشیم.
مونسان به اهمیت بخش درمان و آموزش به عنوان مولفه های توسعه و جاذب توسعه اشاره کرد و گفت: فضاهای آموزشی از 259 کلاس درس در سال 92 به 317 کلاس در سال 95 رسیده که 22 درصد رشد داشته است.
وی در مورد توسعه پارک ها و فضای سبز در کیش افزود: کیش دارای آب و هوا و اقیلم گرم است فضای سبز ضمن کمک به طروات آب و هوا به زیبایی آن نیز کمک می کند، با توجه به نبود خاک مناسب برای رشد گیاهان و کمبود آب برای آبیاری باید از شبکه های آب شیرین کن و پسماند فاضلاب استفاده کنیم که به رغم پرهزینه بودن از 370 هکتار فضای سبز در سال 92 به 520 هکتار رسیده است.
هدایت ساخت و سازها از مسکونی به گردشگری
مدیرعامل منطقه آزاد کیش به وضعیت مسکن در کشور اشاره کرد و گفت: با تمهیداتی که اندیشیده شده کمترین آسیب های حاصل از رکود را در کیش داشتیم و وضعیت مسکن در کیش نسبت به کشور پررونق است.
وی با اشاره به اینکه در سالهای 92 تا 94 در کاربری های مختلف پروانه صادر کرده ایم افزود: از سال 92 در راستای طرح جامع و ماموریت محوری که در حوزه گردشگری برای ما تعریف شده روند ساخت و ساز در کیش را از بخش مسکونی به سمت حوزه گردشگری سوق یافته است.
مدیرعامل منطقه آزاد کیش در مورد سرمایه گذاری اقتصادی و غیر دولتی اظهار کرد: علاوه بر سرمایه گذاری بخش خصوصی و سرمایه گذاری که سازمان در بخش زیر ساخت ها انجام داده است توانستیم حدود 65 هزار و 200 میلیارد ریال سرمایه غیردولتی در قالب 62 پروژه جذب کنیم.
رشد 131 درصدی ارزش واگذاری اراضی
وی با بیان اینکه قیمت زمین در کیش سالها افزایش پیدا نکرده بود افزود: فاصله قیمتی بین زمین های واگذاری سازمان و بازار آزاد زیاد بود و این موضوع سبب ایجاد رانت هایی در این راستا شده بود.
مونسان تصریح کرد: در راستای صیانت از حقوق دولت و از بین بردن رانت خواری، قیمت ها در پروژه های مسکونی با افزایش قیمت روبه رو شد و درآمدهای حاصل از جلوگیری از رانت های واگذاری زمین برای سازمان منطقه آزاد کیش 273 میلیارد تومان بود که عدد قابل توجهی محسوب می شود.
رییس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش گفت: در راستای افزایش ساخت و سازهای صنعتی قیمت حمایتی از ساخت و سازهای مسکونی را برداشتیم و قیمت حمایتی فروش زمین برای پروژه های صنعتی و گردشگری را حفظ کردیم.
وی به کاهش 91 درصدی واگذاری اراضی سال 94 نسبت به سال 91 گفت: به رغم افزایش بودجه از 69 میلیارد تومان به 270 میلیارد تومان رسیده است اما واگذاری اراضی به شدت کاهش یافته است و تلاش کردیم در آمدهای خود را از عوارض ساخت و ساز، بندری و فرودگاهی و مالیات تامین کنیم.
مونسان حجم سرمایه گذاری در سال 91 را شش هزار و 900 میلیارد ریال بیان کرد و گفت: در سال 92 این میزان به 9 هزار و 550 میلیارد ریال و در سال 93 به 31 هزار و 500 میلیارد ریال رسیده است.
وی با بیان اینکه در سال 94، 23 هزار و 100 میلیارد ریال جذب سرمایه گذاری در بخش خصوصی داشتیم افزود: همه این اتفاقات در شرایط سخت اقتصادی کشور رخ داده است.
36 درصد از واگذاری زمین ها قطعی بوده است
مونسان اضافه کرد: با سیاست های اتخاذی تلاش کردیم زمین ها قطعی واگذار نشود و آنها را در قالب طرح های مشارکتی و استیجاری واگذار و در بخش مشارکتی با ارزش افزوده سازمان را شریک کریدم تا بهر ه مندی سازمان هم متناسب با بخش خصوصی باشد.
وی با بیان اینکه واگذاری زمینهای قطعی تنها 36 درصد بوده است افزود: باقی زمین ها در قالب استیجاری و مشارکتی است.
مونسان به آمار فسخ قرار دادهای اراضی با رویکرد نظارتی پرداخت و گفت: یکی از مشکلاتی که در ابتدای کار با آن رو به رو بودیم حجم طرح های نیمه تمام یا رها شده بود، سعی کردیم پروژه های را که در مسیر ساخت است در مسیر قرار دهیم اما طرح هایی که بنا برساخت نبود و بیشتر زمین بازی بود اقدام های حقوقی در مورد آنها انجام دادیم.
وی تصریح کرد: 39 قرار داد در این راستا فسخ شد که ارزش ریالی آنها به نرخ روز واگذار شده 587 میلیارد تومان بوده که به نرخ امروز ارزش قراردادها و زمین های پس گرفته شده 30 هزار و 900 میلیارد ریال است.
مناطق آزاد نقشی در واردات ندارند
وی به مطالب گفته شده در مورد بحث صادرات و واردات در مناطق آزاد در فضای جامعه اشاره کرد و افزود: ارزش صادرات محصولات تولیدی در سال 91 ، 48 و چهار دهم میلیون دلار بوده که در شرایط کنونی به 105 میلیون دلار رسیده و 117 درصد در این زمینه رشد داشته است.
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه در مناطق آزاد دو گمرک وجود دارد گفت: هرگونه کالایی که وارد سرزمین اصلی می شود باید از گمرک جمهوری اسلامی عبور کند، مناطق آزاد دربخش واردات به کشور نقشی ندارند.
وی میزان واردات در سال 92 را 559 میلیون دلار بیان کرد و گفت این عدد به 452 میلیون دلار در سال 94 رسیده است که 19 درصد کاهش داشته است.
رشد 17 درصدی واحدهای صنعتی
مونسان به سرمایه گذاری در بخش صنعت اشاره کرد و گفت: کیش یکی از بهترین مناطق آزاد در بخش تولید و صنعت با 420 واحد صنعتی فعال است، این صنایع کوچک اما دانش بنیان است.
وی افزود: دراین بخش 9 هزار و 400 میلیارد ریال در قالب 65 طرح صنعتی جذب سرمایه داشتیم.
او با اعلام اینکه ششمین شهرک صنعتی در این دوره طراحی و واگذار شده است،از راه اندازی شهرک شماره 7 خبر داد و گفت: در سال 92 واحدهای تولیدی 362 واحد بوده که در سال 94 این تعداد به 427 واحد صنعتی رسیده که نشان از رشد 17 ممیز شش درصد داشته است.
افزایش ثبت شرکت های خارجی
مونسان همچنین به افزایش ثبت شرکت های خارجی اشاره کرد و گفت: این موضوع در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی مورد توجه قرار گرفته است و شاهد توسعه تجارت در بخش بین الملل هستیم، در سال 92 تعداد شرکت های ثبت شده 8 شرکت و در سال 95 تعداد آن در سه ماهه اول به 10 مورد رسیده است.
وی در ادامه به مقایسه عملکرد درصدی اقلام بودجه در بخش جاری، عملیاتی و عمرانی پرداخت و افزود: در بخش جاری شاهد کاهش 16.7 درصدی ،38.9 درصدی در بخش عملیاتی و افزایش 21.8 درصدی در بخش عمرانی در سال 94 نسبت به سال 92 هستیم، این اتفاق در حالی روی داده که 80 درصد بودجه کشور در بخش جاری و 20 درصد آن در حوزه عمرانی هزینه می شود.
25 درصدجزیره هندورابی درگیر توسعه
رییس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه اقدام های زیست محیطی صورت گرفته در جزیره هندورابی در بالاترین حد است افزود: تنها 25 درصد جزیره درگیر توسعه و سه درصد درگیر ساخت و ساز است.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص ایرادهای وارده به توسعه جزیره هندورابی از سوی سازمان محیط زیست اظهار کرد: بنا به دستور رئیس جمهوری در سال 93 توسعه این جزیره در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفت.
وی با بیان اینکه با شروع توسعه ای جزیره هندورابی موارد زیست محیطی از سوی این سازمان مطرح و شکایت شد افزود: مسئولان پس از بازدید متوجه شدند که بالاترین اقدام های زیست محیطی در جزیره هندورابی صورت گرفته و به جرات می توان گفت در این زمینه سرآمد هستیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به ماده 112 قانون اشاره کرد و گفت: براساس این ماده تمام امتیازات و مسئولیت های دستگاه های ذی ربط در منطقه به سازمان واگذار شده است و ما به نیابت از آنها اقدام می کنیم.
وی با تاکید بر اینکه تمامی اقدام های که در راستای توسعه چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی شده باید از محیط زیست تائیدیه دریافت کنند، اظهار کرد: در هندورابی گونه با ارزش خاصی در خشکی نداریم و بیشتر نگرانی ها زیست محیطی در بخش دریا است.
مونسان با تاکید بر اینکه توسعه در جزایر باید صورت بگیرد افزود: 49 هزار قطعه مرجان کوچک و بزرگ در حال جابهجایی است و تا زمانیکه آنها به طور کامل جابجا نشوند در اجرای پروژه موج شکن یک متر هم حرکت نخواهیم کرد.
وی به طرح جامع هندورابی اشاره کرد و گفت: تنها 25 درصد از جزیره درگیر توسعه و 3 درصد سطح اشغال آن درگیر ساخت و ساز است.
مونسان به طرح تکثیرو قلمه زدن مرجان ها در سایت ها اشاره کرد و افزود : اراضی زیر دریا وجود دارد که تلاش داریم در آنها مرجان ها را به صورت مصنوعی قلمه بزنیم.
توسعه پس کرانه ها در بندرگاه
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص توسعه پس کرانه ها در بندرگاه کیش اظهار کرد: یکی از ایرادات جدی نداشتن پس کرانه بود که گامهایی در راستای توسعه آنها برداشته شده است ، زیر ساخت های بندری انجام گرفته که نصب سیستم اعلام و اطفا حریق و همچنین تامین آب و برق شناورها از آن جمله است.
مقایسه هزینه های سفر به کیش با امارات و ترکیه
وی در مورد فاصله هزینه های سفر گردشگران به کیش در مقایسه به امارات و ترکیه گفت: برخی قیاس های ما در این زمینه درست نیست، ما نباید قیمت های فصل شلوغ و پرمسافر کیش را با قیمت های فصل خلوت سایر مناطق گردشگری دیگر کشورها مقایسه کنیم.
مونسان یکی از مولفه های جدی کاهش هزینه سفر را قیمت بلیت هواپیما دانست و افزود: در پایان سال گذشته بلیت آزاد شد و نرخ بلیت های کیش یکباره افزایش پیدا کرد. بدون فوت وقت اعلام کردیم که هواپیمایی کیش حق افزایش قیمت ندارند و در همان زمان هم تعداد پروازها را در مسیر کیش افزایش دادیم تا مسافران را پوشش دهیم.
وی افزود: این اقدام کیش ایر سبب شد سایر شرکت ها قیمت را متعادل کنند. قیمت هتل ها در نوروز هم کنترل شد اما نیاز است تا اقدام های دیگری برای کاهش هزینه ها انجام داد.
مونسان افزود: کشورهای همسایه درآمدهای ارزی دارند و قیمت پایین هتل برای آنها صرفه اقتصادی دارد، در آمد هتل های ما بیشتر از گردشگر داخلی است، به دنبال نقطه تعادل هستیم و در این مسیر هم از بخش خصوصی کمک می گیریم.
افزایش 8 درصدی ورود گردشگر به کیش
مونسان در مورد ادعای کاهش جذب گردشگر به منطقه و رضایت از خدمات ارائه شده گفت: از سال 92 تاکنون هشت درصد افزایش گردشگر داشتیم، فضای گردشگری کشور متاثر از فضای اقتصادی است، ما نسبت به برخی نقاط گردشگری توانستیم رشد گردشگری را حفظ کنیم.
وی به آمار ورود گردشگران در عید نوروز امسال اشاره کرد و گفت : حدود 250 هزا ر مسافر و حدود 9 برابر جمعیت، گردشگر وارد کیش شد که رقم قابل توجهی است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تاکیدکرد: ایجاد زیر ساخت ها به طور قطع به رشد گردشگری بیشتر کمک می کند.
مونسان 40 هتل در حال ساخت را نشان از رشد حوزه گردشگری دانست و اضافه کرد: سرمایه گذاران امید به آینده دارند که سرمایه گذاری می کنند، با تغییر سیاست از مسکونی به سمت هتل استقبال مناسبی در این زمینه صورت گرفته است.
زمین خواری در کیش نداریم/ بازپس گیری 3 میلیون مترمربع زمین
مونسان در پاسخ به سوال دیگری در مورد جایگزینی در مورد پرونده های زمین خواری گفت: تاکنون حدود 3 میلیون متر مربع زمین فسخ یا حکم بازپس گیری آن را از دادگاه گرفتیم، زمین هایی که در آن ساخت و ساز انجام نشده بود و یا زمان بندی عقب بودند را فسخ قرار داد کردیم که ارزش ریالی آنها 3 هزار و 300 میلیارد تومان بوده است .
وی تصریح کرد: پیش از این فاصله قیمتی زیادی بین بازار آزاد و زمین هایی که سازمان واگذار می کرد وجود داشت اما در شرایط فعلی از آن جلوگیری شده است و رانتی وجود ندارد که زمین خواری صورت بگیرد.
تنها 43 خودرو آمریکایی در سال 94 وارد کیش شد
وی در مورد ممنوعیت ورود خودروهای آمریکایی به کیش گفت: پس از فرمایشات رهبرمعظم انقلاب و ابلاغیه آقای ترکان در این مورد ما هم دستورات داده شده را ابلاغ کردیم، به خودروهای وارد شده اجازه ترخیص دادیم اما از این به بعد اجازه ورود نخواهیم داد، در سال 94، در مجموع 43 دستگاه خودروی آمریکایی به منطقه آزاد کیش وارد شده که رقم بالایی نیست و به دنبال این دستور از این به بعد واردات خودروهای آمریکایی را نخواهیم داشت.
افزایش دارایی ها سبب انصراف سرمایه گذاران بانک های آفشور شده است
مونسان درمورد راه اندازی بانک های خارجی و آفشور در مناطق آزاد پس از برجام گفت: در مورد این موضوع باید تائیدیه شورای پول و اعتبار گرفته می شد، بانک مرکزی در این زمینه آیین نامه ای نداشت و پس از مدتی ایین نامه تدوین شد، درخواست های خود را ارسال کردیم و پیگیری می کنیم.
وی تصریح کرد: با دستور جدید شورای پول و اعتبار، سرمایه گذاران خارجی بانک های آفشور از حضور خود منصرف شدند، دارایی بانک های آفشور بر اساس این دستور از 25 میلیون یورو به 150 میلیون یورو افزایش یافت که رشد نامناسبی بوده است.
مونسان با بیان اینکه دارایی های این بانک ها ارزی است، نه ریالی اظهار کرد: نرخ ارز تغییری نکرده وافزایش دارایی های سبب انصراف سرمایه گذاران بانک های آفشور شده است.
بانک های آفشور یا offshore banks به بانکها و موسسات مالی گفته میشود که خارج از مرز اقامت شخصی است، که در آن بانکها سپرده دارد.
ورود اجناس چینی از داخل کشور به کیش
مونسان در مورد عرضه اجناس بی کیفیت در بازارها و نظارت بر آنها گفت: بخش زیادی از اجناس چینی وارده به کشور در سال 92 از داخل بوده است، یکی از اقدام ها جلوگیری از ورود اجناس بی کیفیت به کیش بود، اداره استاندارد در بندر مستقر شده است و کالاها کنترل و از ورود اجناس بی کیفیت جلوگیری می شود.
وی اظهار کرد: محدودیت ها جدی در ورود کالاهای بی کیفیت گذاشته شده و از ورود کالاهای آرایشی و بهداشتی نیزجلوگیری می شود، در بخش پوشاک نیز این روند را جلو می بریم تا به نقطه صفر برسد.
دیگر اقدامات
بهبود فضای کسب و کار، اجرای دولت الکترونیک در جزیره کیش، ثبت شرکت های داخلی و خارجی، شرکت های فعال در تولید خدمات صنایع نفت و گاز، اقدامات فرهنگی و اجتماعی، طرح توانمند سازی خانواده های تحت پوشش، برگزاری دوره های آموزش کیش وندی، راه اندازی سامانه های مختلف، امضای تفاهم نامه با شرکت های دانش بنیان در بخش ای تی و ای سی تی، انتقال فناوری ها، توسعه مدیریت، توسعه فضاهای ورزشی، از دیگر مطالب مطرح شده در این نشست بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - 31 July 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
کشف بزرگترین محموله قاچاق ٣٨ سال اخیر کشور/محتوی قاچاق چه بود؟
کشف بزرگترین محموله قاچاق ٣٨ سال اخیر کشور محتوی قاچاق چه بود اقتصاد > بازرگانی - تسنیم نوشت فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف بزرگترین محموله قاچاق پس از انقلاب در این استان خبر داد سردار ملکی با اعلام کشف بزرگترین محموله قاچاق کشور پس از انقلاب اسلامی در تشریح جزییبهرهبرداری از ۳۴۰۰کیلومتر بزرگراه و جاده اصلی و ۷۷۰ کیلومتر راهآهن در سالجاری
بهرهبرداری از ۳۴۰۰کیلومتر بزرگراه و جاده اصلی و ۷۷۰ کیلومتر راهآهن در سالجاری ایلنا معاون برنامه ریزی اقتصاد و حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با اشاره به نصب و راهاندازی ۶۰۰ دوربین مداربسته ثبت تخلف در جادههای پرتردد و حادثهخیز کشور گفت بهرهبرداری از ۲۵۰۰کیلومتر بزرگراه ومدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش: دومین فرودگاه بزرگ کشور در کیش خواهد بود
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش دومین فرودگاه بزرگ کشور در کیش خواهد بود مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اظهار کرد ترمینال مسافری فرودگاه این جزیره با ظرفیت ۴ ۵ میلیون نفر تا پایان بهار سال آینده به بهرهبرداری می رسد که دومین ترمینال مسافری کشور پس از فرودگاه امام خمینی ره خوانهدام بزرگترین باند قاچاق کالا در ۶ سال اخیر
انهدام بزرگترین باند قاچاق کالا در ۶ سال اخیرتاریخ انتشار دوشنبه ۲۸ تير ۱۳۹۵ ساعت ۲۳ ۰۷ با همکاری گمرک و نیروی انتظامی بزرگترین محموله قاچاق ۶ سال اخیر در بندر شهید رجایی کشف و ۱۱ نفر از پرسنل گمرک و سازمان بنادر و دریانوردی در این رابطه دستگیر شدند به گزارش فارس بزرگترین محموبا بهرهبرداری از دو طرح پتروشیمی رازی ماهشهر به بزرگترین بندر ذخیرهکننده آمونیاک در کشور تبدیل شد
با بهرهبرداری از دو طرح پتروشیمی رازیماهشهر به بزرگترین بندر ذخیرهکننده آمونیاک در کشور تبدیل شد با بهرهبرداری از دو طرح پتروشیمی رازی ماهشهر به بزرگترین بندر ذخیرهکننده آمونیاک در کشور تبدیل شد به گزارش خبرگزاری فارس از ماهشهر پیش از ظهر امروز از دو طرح مهم در پتروشیمیفعالان بخش خصوصی توضیح می دهند: وضعیت اقتصاد کشور در سالگرد برجام/برجام با اقتصاد چه کرد؟
فعالان بخش خصوصی توضیح می دهند وضعیت اقتصاد کشور در سالگرد برجام برجام با اقتصاد چه کرد اقتصاد > اقتصاد سیاسی - یک سال پس از توافق هسته ای بخش خصوصی از روند پیشرفت اقتصادی رضایت داشتند و برجام را تاثیرگذار دانستند متین دخت والی نژادسال گذشته در همین روز توافق هستهانهدام بزرگترین باند قاچاق کالا در 6 سال اخیر
انهدام بزرگترین باند قاچاق کالا در 6 سال اخیر با همکاری گمرک و نیروی انتظامی بزرگترین محموله قاچاق 6 سال اخیر در بندر شهید رجایی کشف و 11 نفر از پرسنل گمرک و سازمان بنادر و دریانوردی در این رابطه دستگیر شدند به گزارش فرهنگ نیوز بزرگترین محموله قاچاق کالا در 6 سال گذشته به کمک سرئیس انجمن ملی خرمای کشور در گفتوگو با فارس: خرمای ماه رمضان تأمین است/ ارسال خرمای رایگان به استانهای مسلما
رئیس انجمن ملی خرمای کشور در گفتوگو با فارس خرمای ماه رمضان تأمین است ارسال خرمای رایگان به استانهای مسلمان نشین چین رئیس انجمن ملی خرمای کشور با بیان اینکه ذخیرهسازی و توزیع خرمای ماه مبارک رمضان هر ساله توسط بخش خصوصی انجام میشود گفت سردخانهها مملو از خرما است و مشکلی بوضعیت اقتصاد کشور در ۳ ماه اول سال/رشد منفی صنعت/تحریک تفاضا یکی از راه های رفع مشکلات اقتصادی
وضعیت اقتصاد کشور در ۳ ماه اول سال رشد منفی صنعت تحریک تفاضا یکی از راه های رفع مشکلات اقتصادی اقتصاد > اقتصاد کلان - خوانساری گفت در کشور ۱۰۰ میلیون بشکه در روز گازوئیل مصرف می کنیم و با سوپسیدهایی که داده می شود به عبارتی ۱۲۰ میلیارد تومان سوپسید گاز رقم یمی خورددبیرکل اتاق تعاون ایران عنوان کرد رشد مسکن تا سال ۲۰۳۰ مناسب خواهد بود/استفاده از ابزارهای تأمین مالی ارزان، ب
دبیرکل اتاق تعاون ایران عنوان کردرشد مسکن تا سال ۲۰۳۰ مناسب خواهد بود استفاده از ابزارهای تأمین مالی ارزان بزرگترین راهکار خروج از رکود کسبوکار عظیمی با اشاره به تلاش اتاق تعاون برای معرفی دستاورد تولیدکنندگان و صنعتگران ایرانی از طریق برگزاری نمایشگاههای بینالمللی عنوان ک-
اقتصادی
پربازدیدترینها