واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: شورای راهبردی بانوان برای اربعین تشکیل شد/فرهنگسازی با 4 زبان با همکاری اپراتورها
رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین گفت: امسال استفاده از فضای مجازی را توسعه دادیم و با تشکیل گروه مستقل و همکاری اپراتورها، برنامه منسجمی آماده شده تا به 4 زبان در رسانه ها و خبرگزاری ها مورد استفاده قرار گیرد.
حجت الاسلام حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه اولین و مهمترین وظیفه رسانه ها در حوزه راهپیمایی اربعین فرهنگ سازی است، گفت: سلامت، بهداشت، سفر، تغذیه ،اسکان و تعامل با مردم عراق از جمله مواردی است که نیاز به فرهنگسازی دارد، چرا که حدود 2 میلیون ایرانی در یک زمان واحد در فضا و محیط خارجی قرار می گیرند، چنانچه ما در آداب زیارت دچار آسیب های جدی هستیم از این رو اصلاح رفتار و فرهنگسازی نیاز است که این موضوع با کمک تشکل ها، ائمه جمعه و هیئت های مذهبی بسیج انجام خواهد شد.
وی افزود: با توجه به تشکیل ستاد مرکزی اربعین در وزارت کشور، 13 کمیته تخصصی در این ستاد شکل گرفت که بخش فرهنگی و آموزشی به عهده بعثه مقام معظم رهبری قرار گرفت و در این میان 16 دستگاه فرهنگی کشور از جمله سازمان تبلیغات اسلامی، شورای سیاست گذاری ائمه جمعه سراسر کشور، سازمان اوقاف و امور خیریه و معاونت فرهنگی شهرداری عضو آن هستند.
حجت الاسلام احمدی تصریح کرد: پس از اربعین سال گذشته، اولین کاری که صورت گرفت بازبینی برنامه ها بود تا بر اساس عملکرد سال 94، گروه های تخصصی شوراها شکل گرفت و هم اکنون برنامه ریزی برای فعالیت های فرهنگی اربعین سال 95 در حال انجام است.
رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین تاکید کرد: از جمله مواردی که در اربعین سال گذشته به آن پرداخته شد و قرار است در اربعین امسال بیشتر روی آن کار شود فعالیت بخش بانوان است که به همین منظور شورای راهبردی بانوان تشکیل و برای فعالیت بخش قرآنی نیز شورایی با مسئولیت تشکل های قرآنی تشکیل شده است.
وی یادآور شد: اتاق فکری با حضور فرهیختگان و اساتید برجسته حوزه و دانشگاه ایجاد شده است که در آن ایده پردازی برای فعالیت های اربعین صورت می گیرد.
حجت الاسلام احمدی اضافه کرد: همچنین کارگروه های دیگری از جمله رسانه و فضای مجازی، کودک و نوجوان، اعزام مبلغ و تولید محصولات فرهنگی در حال فعالیت هستند و تا پایان ماه ذی الحجه برنامه ها نهایی می شود و با هماهنگی مسئولان عراقی اجرای برنامه ها آغاز می شود.
رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین بیان کرد: با توجه به تجربه موفق استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در اربعین گذشته، امسال استفاده از این فضا را توسعه دادیم و با تشکیل گروه مستقل و همکاری اپراتورها، برنامه منسجمی آماده شده تا به 4 زبان در رسانه ها، خبرگزاری ها و شبکه های اجتماعی مورد استفاده قرار گیرد.
وی به فعالیت فرهیختگان در کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین اشاره و بیان کرد: فرهیختگان در قالب گفتمان سازی ما را در بایسته های اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و معرفتی با استفاده از فضای مجازی همراهی می کنند تا سخن مقام معظم رهبری مبنی بر با شور رفتن و با شعور بازگشتن از اربعین محقق شود.
حجت الاسلام احمدی گفت: همه کسانی که عازم سفر در اربعین هستند، می توانند به تنهایی یک رسانه باشند که لازمه آن این است که خود، آموزش های لازم را کسب کنند و پیام رسان این نهضت بزرگ باشند.
۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]