محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827175345
۸۰ درصد بنگاههای اقتصادی در دولت روحانی نیمه تعطیل شدند
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: داوودی گفت: تیم اقتصادی دولت تصور میکند با درمانهای کوتاه مدت، یا با دادن این وعدهها میتواند اقتصاد را سرپا و آرام نگه دارد تا سرمایهگذاران خارجی آمده و اقتصاد را بهبود بخشند.
به گزارش تراز ، پرویز داوودی معاون اول رئیس جمهور سابق در خصوص محقق نشدن وعدههای اقتصادی روحانی در سه سال گذشته اظهار کرد: رئیسجمهور در ماههای اول حضور در دولت صحبتهایی را کردند که از چند حال خارج نیست. یا کارشناسان راهنماییهای غلطی به ایشان دادهاند و یا با اهداف غیر اقتصادی این وعدهها را دادند، چون هرکس در حوزه اجرایی اقتصاد کشور را لمس کرده باشد میداند که این وعدهها عملیاتی نیست.
وی خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم تفکری حاکم است که راهحل مشکلات اقتصادی را در جذب سرمایهگذاری خارجی با داشتن ارتباط با غرب میبیند. بنابراین تیم اقتصادی دولت تصور میکند با درمانهای کوتاه مدت، یا با دادن این وعدهها میتواند اقتصاد را سرپا و آرام نگه دارد تا سرمایهگذاران خارجی آمده و اقتصاد را بهبود بخشند.
معاون اول رئیس جمهور در دولت نهم به «نسیم آنلاین»گفت: با توجه به سابقه مشاوران رئیسجمهور بعید میدانم اینگونه مشورتها را به ایشان بدهند، مگر اینکه این مشورتها در راستای اهداف دیگری تنظیم شده باشد .
داوودی در خصوص تفکرات اقتصادی دولت یازدهم نیز بیان کرد: در مجموعه دولت یازدهم رویکردهای اقتصاد سرمایهداری با افراد شناخته شده این حوزه وجود دارد. تعدادی از اعضای دولت به این رویکردها اعتقاد ندارد. به عنوان مثال نامه چهار وزیر به رئیسجمهور برگرفته از سیاستهای اقتصاد لیبرالی نیست.
وی تصریح کرد: دولت یازدهم مجموعهای است از صداهای مختلف که گاهی اوقات یک صدا میتواند بر صداهای دیگر فائق آید و گاهی اوقات صداهای دیگر میتوانند حرف خود را به کرسی بنشانند. دولتمردان معتقد به اقتصاد سرمایهداری ابراز میدارند که اقتصاد کشور با سیاستهای اقتصادی متکی بر توان داخلی به جایی نخواهد رسید و باید اقتصاد را از راه تعامل با اقتصاد غرب از جمله اقتصاد آمریکا به پیشرفت رساند.
وزیر اقتصاد با مشاوران اقتصادی روحانی اختلاف دارد
معاون اول رئیسجمهور سابق با اشاره به اختلاف وزارت اقتصاد با مشاوران اقتصادی دولت نیز به «نسیم آنلاین» گفت: سیاستهایی که از وزارت اقتصاد خارج میشود با سیاستهای مشاوران رئیسجمهور متفاوت است.
داوودی افزود: در سه سال گذشته هیچ اقدامی برای اصلاحات اقتصادی در کشور انجام نشده و در حال حاضر دولتمردان تنها کمتر از یک سال بیشتر برای ایجاد رونق در اقتصاد فرصت ندارند، زیرا از نیمه دوم سال جاری عملا وارد فضای انتخابات ریاست جمهوری 96 میشویم.
وی عنوان کرد: وقتی وزارت اقتصاد پرداخت یارانه به مردم را شب عزای دولت میدانند، یعنی در خصوص قطع کردن یارانهها خیلی تحت فشار هستند، اما برخی در دولت به دلیل انتخابات مخالف قطع شدن یارانه هستند. البته باید توجه کنیم که سیاست هایی که منجر به افزایش قیمت ها می شود در طبقات پایین درآمدی فشار وارد کرده و وظیفه دولت است که برای جبران این فشار ها پرداخت یارانه ها را ادامه دهد.
نگاه مردم به دولت روحانی تغییر کرده است
معاون اول رئیس جمهور سابق با بیان این مطلب که نگاه مردم نسبت به دولت یازدهم از سال 92 تاکنون تغییر کرده به «نسیم آنلاین» عنوان کرد: در فضای آرام اقتصادی این دولت در بخشهای اقتصادی نمیتواند از عملکرد خود دفاع کند، بنابراین برخی از دولتمردان به دنبال فضای ملتهب هستند که افکار مردم و جوانان را در هنگام انتخابات از کارنامه اقتصادی دولت دور کنند که البته در اشتباه هستند و مردم آگاه و بصیر ما متوجه تمامی مسائل هستند.
سه سال است به دولت قبل توهین می کنند و تقصیرها را به گردن آنها می اندازند
داوودی تصریح کرد: دولتمردان سه سال مرتبا به دولت گذشته اهانت کردند و همه تقصیرها را به گردن آنها انداختند. سپس همه فعالان اقتصادی را به برجام امیدوار کرده و دست به عصا نگه داشتند.
وی با انتقاد از افزایش 600 هزار میلیارد تومانی نقدینگی در دولت یازدهم نیز بیان کرد: دولت از یک طرف بیش از هزار هزار میلیارد نقدینگی در جامعه ایجاد کرد و از طرف دیگر آن را محصور کرده تا هیچ نقشی در تولید و خدمات نداشته باشد. بنابراین 80 درصد واحدهای تولید تعطیل و نیمه تعطیل شده و جوانان کشور مرتب بیکار میشوند.
معاون اول رئیس جمهور سابق به ضعف دولت یازدهم در دیپلماسی انرژی اشاره و بیان کرد: قیمت نفت 80 دلاری در دولت یازدهم به 40-30 دلار رسید. در سال 2006 که اقتصاد جهانی دچار رکود بود ما به طور متوسط نفت را 80 دلار می فروختیم. سوال من از دولتمردان این است که حاصل بهتر شدن تعاملات بین المللی در سه سال اخیر نفت 40-30 دلاری است؟
داوودی خاطرنشان کرد: دولت نتایج ملموسی در اقتصاد برای ارائه به مردم ندارد. متاسفانه در سه سال گذشته دولت هیچ ثمره ملموسی برای مردم به جا نگذاشته است. دولتمردان کمتر از یک سال دیگر فرصت دارند.
معاون اول رئیس جمهور سابق با انتقاد از شاخصهای اقتصادی دولت یازدهم گفت: متوسط رشد تولید در دو سال اول این دولت 0.55 درصد بود در حالی که در دو سال اول دولت نهم 6.2 درصد رشد تولید داشتیم. متوسط تورم دو سال اول دولت یازدهم 23.2 درصد بوده ولی در دو سال اول دولت نهم متوسط تورم 16.2 بوده است. با این آمار باید به دولتمردانی که مدام دست به تخریب دولت قبل می زنند گفت که شما چه عملکرد اقتصادی در دولت یازدهم داشته اید؟
وی تصریح کرد: تولید سهمی از هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی موجود در اقتصاد کشور ندارد . با وجود هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی رشد اقتصادی سال 94 باید خیلی بهتر اینها باشد ولی وضعیت رشد اقتصادی کشور به هیچ وجه مناسب نیست. ابتدا فکر میکردیم رشد اقتصادی سال گذشته صفر باشد، ولی برخی از منابع رشد اقتصادی امسال را منفی پیش بینی میکنند، اگرچه دولت از ترس حتی رشد اقتصادی 94 را هنوز که چند ماه از سال جدید گذشته اعلام نکرده است.
افزایش ضریب فزاینده پولی نگران کننده است
معاون اول رئیس جمهور در دولت نهم اظهار داشت: ضریب فزاینده پولی ما همواره بین 3.5 تا 4 بوده ولی در دولت یازدهم به عدد 7 رسیده که همین مسئله باعث شده در دو سال و نیم گذشته 500 هزار میلیارد تومان به حجم نقدینگی اضافه شود.
داوودی افزود: دولتمردان در سه سال اخیر خلق پول فراوانی انجام داده اند و تنها 12 درصد از حجم پول های موجود توسط بانک مرکزی خلق، تولید و مدیریت می شود. 88 درصد پولهای موجود توسط بانکها خلق و مدیریت می شود. بانکها این پولها را به سمت تولید نمیآورند بنابراین این پول در اختیار شرکتهای و موسسات مالی بزرگ به صورت سپرده و تسهیلات است. این پولها حتی در بخش خدمات هم قرار ندارد، چون اگر در خدمات هزینه می شد در حال حاضر وضعیت رشد اقتصادی کشور بسیار بهتر بود.
وی با انتقاد از کاهش سرعت گردش نقدینگی در دولت یازدهم عنوان کرد: سرعت گردش نقدینگی ما بسیار کم و حتی کمتر از یک شده است. در دولت قبل سرعت گردش نقدینگی حدود 1.8 بود. در این شرایط دولت اجازه سرمایه گذاری را به بانکها نمی دهد و حتی یکی از بانکها که میخواست سرمایه گذاری کند، با مانع دولت رو به رو شد، زیرا دولتمردان تصور می کنند با سرمایه گذاری بانکها در بخش تولید، تورم ایجاد می شود.
معاون رئیس جمهور در دولت نهم تصریح کرد: اقتصاد ما در حال حاضر از ناحیه شیفتگی دولتمردان نسبت به سرمایه گذاری خارجی و تعامل با غرب آسیب دیده است. ما با روحیه خود باخته به سمت مذاکره با غرب رفته ایم و در ذهن ما این بود که فقط بلدیم دو نوع غذا درست کنیم.
داوودی با بی تاثیر دانستن اجرای برجام بر اقتصاد کشور خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری خارجی در کشور هیچ گاه از چند میلیارد دلار بیشتر نبوده و در حال حاضر باوجود گذشت حدود یکسال از برجام همان مقدار سرمایهگذاری خارجی اندک هم برای اقتصاد کشور حاصل نشده و دولتمردان به ناچار به سراغ فاینانس رفته اند. بنابراین بعد از برجام هیچ اتفاقی برای اقتصاد کشور نیفتاده و تنها رکود و بیکاری بیشتر می شود.
منبع: نسیم
زمانبندی انتشار: 6 مرداد 1395 - 11:25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس خبر داد تعطیلی ۱۵ هزار واحد صنعتی و تولیدی/ ۱۰۰۰۰۰۰
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس خبر دادتعطیلی ۱۵ هزار واحد صنعتی و تولیدی ۱۰۰۰۰۰۰ نفر دیگر بیکار شدند دولت منتظر برجام است نماینده مردم تهران در مجلس با اعلام این که در دولت روحانی بیش از ۱۵ هزار واحد تولیدی و صنعتی به طور کامل تعطیل شدهاند و بقیه فقمقایسه آل اسحاق از مدل اقتصادی دولت روحانی با 4دولت قبل
مقایسه آل اسحاق از مدل اقتصادی دولت روحانی با 4دولت قبل اقتصاد > اقتصاد کلان - آل اسحاق در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت در دوره مهندس موسوی منابع عمدتا با توجه به امکانات محدود و اولویتهای جنگ در اداره جنگ و مدیریت آن صرف شد در زمان آقایان هاشمی و خاتمی با وجود محدسخنگوی دولت رشد اقتصادی زمستان گذشته ۲ درصد شد/ اصلاح آزمایشی قانون بانکداری اسلامی به صلاح نیست
سخنگوی دولترشد اقتصادی زمستان گذشته ۲ درصد شد اصلاح آزمایشی قانون بانکداری اسلامی به صلاح نیست سخنگوی دولت گفت نرخ رشد اقتصاد زمستان سال ۹۴ با احتساب نفت ۲ درصد و رشد غیرنفتی ۱ ۶ درصد است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت در نشست خبری با ارائهطرح اصلاح نظام بانکی کلید خورد/ماموریت روحانی به تیم اقتصادی دولت
در جلسه ستاد اقتصاد دولت طرح اصلاح نظام بانکی کلید خورد ماموریت روحانی به تیم اقتصادی دولت شناسهٔ خبر 3709111 - یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱ ۰۰ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس jwplayer display inline-block; رئیس کل بانک مرکزی گفت طرح اصلاح نظام بانکی امروز در جلسه ستاد اقتصادی دسکوت معنادار مشاور روحانی درباره اشتغال!/ دولت یازدهم چه قدر شغل ایجاد کرد؟
تراز مسعود نیلی گفت آنچه در بازار کار از اهمیت برخوردار است تعداد کل شاغلان در آن اقتصاد است چرا که ممکن است خیلی بیشتر از تعداد شغل هایی که در اقتصادی ایجاد شده شغل هایی در آن اقتصاد از بین رفته باشند به گزارش تراز در اولین روزهای آغازین سال 1392 معیار آماری جدیدی از سویاینفوگراف | مقایسه واحدهای صنعتی تعطیل شده در دولتها| سهم 58 درصدی دولتهای احمدی نژاد
اینفوگراف | مقایسه واحدهای صنعتی تعطیل شده در دولتها| سهم 58 درصدی دولتهای احمدی نژاد چند رسانهای > عکس - 58 درصد واحدهایی که در داخل شهرکها و نواحی صنعتی کشور تعطیل شدند مربوط به دولت قبل بوده است 42 درصد نیز مربوط به 3 دولت دیگر یعنی سازندگی اصلاحات و تدبیرهشدار نمايندگان به دولت: آستان قدس، ستاد اجرایي فرمان امام (ره) و بنگاههاي اقتصادي نيروهاي مسلح ماليات دهند
هشدار نمايندگان به دولت آستان قدس ستاد اجرایي فرمان امام ره و بنگاههاي اقتصادي نيروهاي مسلح ماليات دهند شرق در گزارشی آورده است به گزارش نامهنیوز نمایندگان مجلس از لزوم پرداخت مالیات توسط آستان قدس و ستاد اجرائی فرمان امام و همچنین بنگاههای اقتصادی وابسته به نیروهای مسل۹۴ درصد واگذاریهای دولت به صورت بلوکی
۹۴ درصد واگذاریهای دولت به صورت بلوکی معادل ۹۴ ۷ درصد واگذاریهای انجام شده از سال ۸۰ تاکنون به صورت بلوکی ۳ ۴ درصد به صورت تدریجی و ۱ ۱ درصد به صورت ترجیحی انجام شده است به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان از سال 80 تاکنون بالغ بر 1427هزار و 84میلیارد ریال سهم دولتی واپیشبینی رشد اقتصادی ۵ درصدی/ قفل ۵۰ درصد از منابع بانکها
سیف عنوان کرد پیشبینی رشد اقتصادی ۵ درصدی قفل ۵۰ درصد از منابع بانکها شناسهٔ خبر 3716531 - دوشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۵ - ۰۹ ۲۷ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس jwplayer display inline-block; رئیس کل بانک مرکزی گفت برای سالجاری پیشبینی میشود اقتصاد ایران بتواند ۴ تا ۵ درصد رشد کرشد 80 درصدی بودجه آموزش و پرورش در دولت روحانی
رشد 80 درصدی بودجه آموزش و پرورش در دولت روحانی وزیر آموزش و پرورش از رشد 80 درصدی بودجه آموزش و پرورش خبر داد و گفت این افزایش بودجه در طول تاریخ آموزش و پروش بی سابقه بوده است به گزارش ایرنا علی اصغر فانی عصر یکشنبه همزمان با سفر رییس جمهوری به استان کرمانشاه در جمع نخبگان و-
اقتصادی
پربازدیدترینها