تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگـر بنـده‏اى... در ابتداى وضويش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد همه اعضايش از ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827175345




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۸۰ درصد بنگاه‌های اقتصادی در دولت روحانی نیمه تعطیل شدند


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: داوودی گفت: تیم اقتصادی دولت تصور می‌کند با درمان‌های کوتاه مدت، یا با دادن این وعده‌ها می‌تواند اقتصاد را سرپا و آرام نگه دارد تا سرمایه‌گذاران خارجی آمده و اقتصاد را بهبود بخشند.

به گزارش تراز ، پرویز داوودی معاون اول رئیس جمهور سابق در خصوص محقق نشدن وعده‌های اقتصادی روحانی در سه سال گذشته اظهار کرد: رئیس‌جمهور در ماه‌های اول حضور در دولت صحبت‌هایی را کردند که از چند حال خارج نیست. یا کارشناسان راهنمایی‌های غلطی به ایشان داده‌اند و یا با اهداف غیر اقتصادی این وعده‌ها را دادند، چون هرکس در حوزه اجرایی اقتصاد کشور را لمس کرده باشد می‌داند که این وعده‌ها عملیاتی نیست.

وی خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم تفکری حاکم است که راه‌حل مشکلات اقتصادی را در جذب سرمایه‌گذاری خارجی با داشتن ارتباط با غرب می‌بیند. بنابراین تیم اقتصادی دولت تصور می‌کند با درمان‌های کوتاه مدت، یا با دادن این وعده‌ها می‌تواند اقتصاد را سرپا و آرام نگه دارد تا سرمایه‌گذاران خارجی آمده و اقتصاد را بهبود بخشند.

معاون اول رئیس جمهور در دولت نهم به «نسیم آنلاین»گفت: با توجه به سابقه مشاوران رئیس‌‎جمهور بعید می‌دانم اینگونه مشورت‌ها را به ایشان بدهند، مگر اینکه این مشورت‌ها در راستای اهداف دیگری تنظیم شده باشد .

داوودی در خصوص تفکرات اقتصادی دولت یازدهم نیز بیان کرد: در مجموعه دولت یازدهم رویکردهای اقتصاد سرمایه‌داری با افراد شناخته شده این حوزه وجود دارد. تعدادی از اعضای دولت به این رویکردها اعتقاد ندارد. به عنوان مثال نامه چهار وزیر به رئیس‌‎جمهور برگرفته از سیاست‌های اقتصاد لیبرالی نیست.

وی تصریح کرد: دولت یازدهم مجموعه‌ای است از صداهای مختلف که گاهی اوقات یک صدا می‌تواند بر صداهای دیگر فائق آید و گاهی اوقات صداهای دیگر می‌توانند حرف خود را به کرسی بنشانند. دولتمردان معتقد به اقتصاد سرمایه‌داری ابراز می‌دارند که اقتصاد کشور با سیاست‌های اقتصادی متکی بر توان‌ داخلی به جایی نخواهد رسید و باید اقتصاد را از راه تعامل با اقتصاد غرب از جمله اقتصاد آمریکا به پیشرفت رساند.

وزیر اقتصاد با مشاوران اقتصادی روحانی اختلاف دارد

معاون اول رئیس‌جمهور سابق با اشاره به اختلاف وزارت اقتصاد با مشاوران اقتصادی دولت نیز به «نسیم آنلاین» گفت: سیاست‌هایی که از وزارت اقتصاد خارج می‌شود با سیاست‌های مشاوران رئیس‌جمهور متفاوت است.

داوودی افزود: در سه سال گذشته هیچ اقدامی برای اصلاحات اقتصادی در کشور انجام نشده و در حال حاضر دولتمردان تنها کمتر از یک سال بیشتر برای ایجاد رونق در اقتصاد فرصت ندارند، زیرا از نیمه دوم سال جاری عملا وارد فضای انتخابات ریاست جمهوری 96 می‌شویم.

وی عنوان کرد: وقتی وزارت اقتصاد پرداخت یارانه به مردم را شب عزای دولت می‌دانند، یعنی در خصوص قطع کردن یارانه‌ها خیلی تحت فشار هستند، اما برخی در دولت به دلیل انتخابات مخالف قطع شدن یارانه هستند. البته باید توجه کنیم که سیاست هایی که منجر به افزایش قیمت ها می شود در طبقات پایین درآمدی فشار وارد کرده و وظیفه دولت است که برای جبران این فشار ها پرداخت یارانه ها را ادامه دهد.

نگاه مردم به دولت روحانی تغییر کرده است

معاون اول رئیس جمهور سابق با بیان این مطلب که نگاه مردم نسبت به دولت یازدهم از سال 92 تاکنون تغییر کرده به «نسیم آنلاین» عنوان کرد: در فضای آرام اقتصادی این دولت در بخش‌های اقتصادی نمی‌تواند از عملکرد خود دفاع کند، بنابراین برخی از دولتمردان به دنبال فضای ملتهب هستند که افکار مردم و جوانان را در هنگام انتخابات از کارنامه اقتصادی دولت دور کنند که البته در اشتباه هستند و مردم آگاه و بصیر ما متوجه تمامی مسائل هستند.

سه سال است به دولت قبل توهین می کنند و تقصیرها را به گردن آنها می اندازند

داوودی تصریح کرد: دولتمردان سه سال مرتبا به دولت گذشته اهانت کردند و همه تقصیرها را به گردن آنها انداختند. سپس همه فعالان اقتصادی را به برجام امیدوار کرده و دست به عصا نگه داشتند.

وی با انتقاد از افزایش 600  هزار میلیارد تومانی نقدینگی در دولت یازدهم نیز بیان کرد: دولت از یک طرف بیش از  هزار هزار میلیارد نقدینگی در جامعه ایجاد کرد و از طرف دیگر آن را محصور کرده تا هیچ نقشی در تولید و خدمات نداشته باشد. بنابراین 80 درصد واحدهای تولید تعطیل و نیمه تعطیل شده و جوانان کشور مرتب بیکار می‌شوند.

معاون اول رئیس جمهور سابق به ضعف دولت یازدهم در دیپلماسی انرژی اشاره و بیان کرد: قیمت نفت 80 دلاری در دولت یازدهم به 40-30  دلار رسید. در سال 2006 که اقتصاد جهانی دچار رکود بود ما به طور متوسط نفت را 80 دلار می فروختیم. سوال من از دولتمردان این است که حاصل بهتر شدن تعاملات بین المللی در سه سال اخیر نفت 40-30  دلاری است؟

داوودی خاطرنشان کرد: دولت نتایج ملموسی در اقتصاد برای ارائه به مردم ندارد. متاسفانه در سه سال گذشته دولت هیچ ثمره ملموسی برای مردم به جا نگذاشته است. دولتمردان کمتر از یک سال دیگر فرصت دارند.

معاون اول رئیس جمهور سابق با انتقاد از شاخصهای اقتصادی دولت یازدهم گفت: متوسط رشد تولید در دو سال اول این دولت 0.55 درصد بود در حالی که در دو سال اول دولت نهم 6.2 درصد رشد تولید داشتیم. متوسط تورم دو سال اول دولت یازدهم 23.2 درصد بوده ولی در دو سال اول دولت نهم متوسط تورم 16.2 بوده است. با این آمار باید به دولتمردانی که مدام دست به تخریب دولت قبل می زنند گفت که شما چه عملکرد اقتصادی در دولت یازدهم داشته اید؟

وی تصریح کرد: تولید سهمی از هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی موجود در اقتصاد کشور ندارد . با وجود هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی رشد اقتصادی سال 94 باید خیلی بهتر اینها باشد ولی وضعیت رشد اقتصادی کشور به هیچ وجه مناسب نیست. ابتدا فکر می‌کردیم رشد اقتصادی سال گذشته صفر باشد، ولی برخی از منابع رشد اقتصادی امسال را منفی پیش بینی می‌کنند، اگرچه دولت از ترس حتی رشد اقتصادی 94 را هنوز که چند ماه از سال جدید گذشته اعلام نکرده است.

افزایش ضریب فزاینده پولی نگران کننده است

معاون اول رئیس جمهور در دولت نهم اظهار داشت: ضریب فزاینده پولی ما همواره بین 3.5 تا 4 بوده ولی در دولت یازدهم به عدد 7 رسیده که همین مسئله باعث شده در دو سال و نیم گذشته 500 هزار میلیارد تومان به حجم نقدینگی اضافه شود.

داوودی افزود: دولتمردان در سه سال اخیر خلق پول فراوانی انجام داده اند و تنها 12 درصد از حجم پول های موجود توسط بانک مرکزی خلق، تولید و مدیریت می شود. 88 درصد پولهای موجود توسط بانکها خلق و مدیریت می شود. بانکها این پولها را به سمت تولید نمی‌آورند بنابراین این پول در اختیار شرکتهای و موسسات مالی بزرگ به صورت سپرده و تسهیلات است. این پولها حتی در بخش خدمات هم قرار ندارد، چون اگر در خدمات هزینه می شد در حال حاضر وضعیت رشد اقتصادی کشور بسیار بهتر بود.

وی با انتقاد از کاهش سرعت گردش نقدینگی در دولت یازدهم عنوان کرد: سرعت گردش نقدینگی ما بسیار کم و حتی کمتر از یک شده است. در دولت قبل سرعت گردش نقدینگی حدود 1.8 بود. در این شرایط دولت اجازه سرمایه گذاری را به بانکها نمی دهد و حتی یکی از بانکها که میخواست سرمایه گذاری کند، با مانع دولت رو به رو شد، زیرا دولتمردان تصور می کنند با سرمایه گذاری بانکها در بخش تولید، تورم ایجاد می شود.

معاون رئیس جمهور در دولت نهم تصریح کرد: اقتصاد ما در حال حاضر از ناحیه شیفتگی دولتمردان نسبت به سرمایه گذاری خارجی و تعامل با غرب آسیب دیده است. ما با روحیه خود باخته به سمت مذاکره با غرب رفته ایم و در ذهن ما این بود که فقط بلدیم دو نوع غذا درست کنیم.

داوودی با بی تاثیر دانستن اجرای برجام بر اقتصاد کشور خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری خارجی در کشور هیچ گاه از چند میلیارد دلار بیشتر نبوده و در حال حاضر باوجود گذشت حدود یکسال از برجام همان مقدار سرمایه‌گذاری خارجی اندک هم برای اقتصاد کشور حاصل نشده و دولتمردان به ناچار به سراغ فاینانس رفته اند. بنابراین بعد از برجام هیچ اتفاقی برای اقتصاد کشور نیفتاده و تنها رکود و بیکاری بیشتر می شود.


منبع: نسیم







زمانبندی انتشار: 6 مرداد 1395 - 11:25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن