تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852875422




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جانمایی آموزش مهارتی در سبد خانواده امری ضروری تلقی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران: جانمایی آموزش مهارتی در سبد خانواده امری ضروری تلقی می شود ایلنا: مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران ، گفت: خانواده ها باید به این باور برسند که مسیر اشتغال مهارت آموزی است بنابراین برای ورود جوانان در این مسیر باید در سبد زندگی خود حداقل یک نوع آموزش مهارتی داشته باشند.
جانمایی آموزش مهارتی در سبد خانواده امری ضروری تلقی می شود

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ، رضا گرزین در نشست خبری بااصحاب رسانه که در محل نمایشگاه دائمی قائمشهر برگزار شد، اظهار داشت:ادره کل فنی و حرفه ای مازندران با 22 مرکزثابت  آموزشی و بیش از 220 کارگاه آموزشی در رشته های فنی ، کشاورزی، خدمات، فرهنگ و هنر بصورت رایگان خدمات می دهد.
وی با بیان اینکه تعهدات آموزشی این اداره کل در دو بخش دولتی و غیر دولتی صد در صد محقق شده است، افزود: سال گذشته 68 هزار نفر در بخش دولتی و آزاد در مراکز آموزشی فنی و حرفه ای آموزش دیدند.
مدیر کل فنی و حرفه ای مازندران ، گفت:  این اداره کل با توجه به تعهدات پیش بینی شده سال 94 در استان، آموزش های مهارتی را در قالب آموزش های ثابت ، شهری، سیار، اردوگاه، صنایع و جواردانشگاهی ، زندان و پادگان ها به تعداد 5 میلیون و700 نفر- ساعت ارائه  نموده است.
گرزین با بیان اینکه اشتغال  یکی از دغدغه های مهم در جامعه ما تلقی می شود، گفت: کارشناسان مشاور شغلی  این اداره کل موفق شدند در سال گذشته 4 هزار و 17 نفر را رهگیری کنند تا با  احصاء آن و آموزش مستقیم فنی و حرفه ای مشغول کار شوند البته ان اشتغال ایجاد شده نسبت به آمار سایر اداراتی که مرتبط با ایجاد شغل هستند ، بهتر و مطلوب تر است.
وی ادامه داد: تلاش می کنیم تا در جهت حمایت از این هنرجویان بر مبنای مهارتی که کسب می کنند زمینه خود اشتغالی را برای آنان فراهم کنیم.
گرزین توسعه، ترویج و ارتقاء فرهنگ مهارت آموزی را از جمله اهداف مهم این سازمان عنوان کرد و افزود: بستر سازی و بکارگیری نیروی انسانی مهارت آموخته و ایجاد فرصت های شغلی پایدار از دیگر اهداف این سازمان محسوب می شود.
وی به آموزش ضمن کاراشاره کرد و گفت: این آموزش ها به منظور افزایش مهارت شاغلین در بخش صنعت و در حین انجام کار واقعی بدون جدا کردن شاغل از کار صورت می گیرد که این اداره در طی این آموزش ها موفق به 315 هزار نفر- ساعت آموزش شده است.
مدیر کل فنی و حرفه ای به طرح آموزش دانشجویان در جوار دانشگاه ها اشاره کرد و افزود: اجرای طرح آموزش جوار دانشگاه از سوی آموزش فنی و حرفه ای کشور گامی در جهت آموزش مهارت و بالفعل سازی آموزش های تئوری دانشجویان در عرصه علمی کارگاهی و ایجاد اشتغال پایدار برای این قشر از جامعه است.
گرزین کسب مهارت های فنی و تخصصی و حضور فعال در فعالیت های اقتصادی و اجتماعی ، افزایش توانمندی فارغ التحصیلان دانشگاهیی، ارتقای صلاحیت های حرفه ای، تاسیس و راه اندازی مراکز آموزشی مهارتهای پیشرفته در دانشگاهها را از جمله اهداف مراکز آموزش جوار دانشگاهها عنوان کرد.
وی ادامه داد: مقرر شد تا دوره های کارآموزی و کارورزی دانشجویان را از حالت سوری خارج کرده و آنها را متناسب با رشته تحصیلی خود در مراکز فنی و حرفه ای آموزش دهیم.
مدیر کل فنی و حرفه ای مازندران ، گفت: جذب دانشجو در دانشگاههای کشور بدون توجه به نیاز بازار کارو مدرک گرایی در فرایند تحصیل هر روز بر مشکل پدیده بیکاری بویژه برای قشر فارغ التحصیل دامن می زند، بنابراین لازم است تا دانشجویان با فراگیری فنی و حرفه ای وارد بازار کار شده و برای خود ایجاد اشتغال کنند.
گرزین با بیان اینکه در سالجاری در بحث توانمندی دانشجویان 200 هزار ساعت تعهد برای خود در نظر گرفته ایم ، عنوان کرد: این میزان نسبت به سال گذشته 100 دصد افزایش داشته است  که بنا داریم تا دانشجویان در تناسب با رشته تحصیلی شان توانمند کنیم .
وی عنوان کرد: برای کارآموزانی که دوره مهارتی و آموزشی فنی و حرفه ای را گذراندند تسهیلات مشاغل خانگی و کارآفرینی با بهره 4 درصد پرداخت می کنیم که در سال گذشته 8 میلیارد تومان تسهیلات به این کارآموزان پرداخت شد.
گرزین ادامه داد: بانک کارآفرین امید به مشاغل خانگی ، 10 تا 30 میلیون تسهیلات با بهره 4 درصد سال گذشته پرداخت کرده است.
مدیر کل فنی و حرفه ای مازندران به شرکت مازندران در المپیادهای فنی و حرفه ای اشاره کرد و افزود: مازندران قطب المپیاد بوده و ما جزء سه استان برتر کشور هستیم و امیدواریم که در المپیاد 2017 که در شهر ابوظبی امارات برگزار می شود مدال طلا کسب کنیم.
وی با اشاره به اینکه در بحث اقتصاد و فرهنگ دچار مشکل هستیم، گفت: در جامعه شغل های یقه سفید با شغل های یقه آبی برابری می کند بنابراین توصیه می شود تا فارغ التحصیلان به دنبال شغل های یقه سفید نرفته بلکه خودشان ایجاد شغل کنند.
گرزین با بیان اینکه بستر شغل در زندگی امروز از بستر مهارت آموزی می گذرد، عنوان کرد: تلاش میکنیم تا فکر پشت میز نشینی را از ذهن جوانان خارج کنیم زیرا در اینصورت ایده به سراغ جوان آمده و در پی کسب و کار و شغل جدید میرود.
وی هتل داری و گردشگری را از جمله رشته های مرکز علمی و کاربردی فنی و حرفه ای عنوا ن کرد که با ورود به بازار می تواند اثر بخشی خوبی داشته باشد.
گرزین به فرهنگ ترویج کار در جامعه پرداخت و افزود: خانواده ها بایستی به این باور برسند که مسیر اشتغال  مهارت آموزی است بنابراین برای ورود جوانان در این مسیر باید در سبد زندگی خود حداقل یک نوع آموزش مهارتی داشته باشند.
 
 

۱۳۹۵/۰۵/۰۶ ۱۰:۰۸:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن