تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مردم به انجام روزه امر شده اند تا درد گرسنگى و تشنگى را بفهمند و به واسطه آن فقر و بيچا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844583692




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگرانی از اجبار در انتخاب رشته تحصیلی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نگرانی از اجبار در انتخاب رشته تحصیلی
معاون سابق آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه کار جدی برای هدایت تحصیلی دانش آموزان صرفاً دو تا سه ماه است آغاز شده، گفت: خانواده‌ها احساس می‌کنند بدون توجه به علایق و نمرات دانش‌آموز، او را مجبور می‌کنند در یک رشته خاص تحصیل کند.
تسنیم: ابراهیم سحرخیز در خصوص هدایت تحصیلی دانش آموزان اظهار کرد: هم اکنون این سوال مطرح است که در زمان تدوین سند تحول بنیادین چه چیزی هدف بوده وهدایت تحصیلی فعلی متناسب با این سند است یا خیر؟

وی افزود: در سند تحول بنیادین نظام جامع هدایت تحصیلی ذکر شده است که باید از دوره ابتدایی نگاه یک پارچه نظام جامع هدایت تحصیلی اجرا شود و نیروی انسانی مورد نیاز کشور را براساس آینده نگری تربیت کنیم در حقیقت باید دانش آموزان را از همان دوره ابتدایی با مشاغل موجود در جامعه آشنا و بسترهای رغبت سنجی را فراهم کرد.

معاون سابق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: درسال 91 شاهد استقرار نظام 6.6.3 بودیم که براین اساس پایه ششم به دوره ابتدایی اضافه شد و در سال 95 دانش آموزان پایه نهم باید در پایان این پایه رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند اما چرا در طول این سه سال بسترسازی لازم صورت نگرفت و برای توانمندسازی مدیران و مشاوران مدارس کاری انجام نشد تا خانواده‌ها هم اکنون احساس نکنند که بدون توجه به علایق و نمرات دانش آموزان آنها را مجبور می‌کنند در یک رشته خاص تحصیل کنند.

سحرخیز در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری ادامه داد: توسعه متوازن رشته‌ای باید عملیاتی شود چرا که تمام دانش‌آموزان نباید به رشته ریاضی و تجربی بروند و سایر رشته‌ها از جمله فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: هم اکنون در مقطعی قرار گرفته‌ایم که دانش‌آموز پایه نهم می‌خواهد با انتخاب رشته تحصیلی در کلاس دهم ثبت‌نام کند اما هدایت تحصیلی فعلی در سطح نظام جامع نیست و رونمایی از برنامه‌های جدید طی سه ماه گذشته صورت گرفته است.

معاون سابق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: پیش از این مشاوران مدارس در دوره متوسطه دوم متمرکز بودند و در یک سال اخیر به دوره متوسطه اول و پایه نهم منتقل شدند. سوال بنده از مسئولان این است که آیا با یک کتاب کار و فناوری می‌توان انتخاب رشته تحصیلی را انجام داد؟ طبق نظام جامع هدایت تحصیلی از پایه اول ابتدایی مشاور و معلم باید توانمند شده و دانش‌آموز را با آینده شغلی کشور آشنا کند.

سحرخیز با طرح این پرسش چرا هم اکنون مردم از هنرستان‌ها استقبال نمی‌کنند، گفت: با نبود استادکار و بودجه اندک چگونه می‌توان دانش‌آموزان را به رشته فنی و حرفه‌ای هدایت کرد؟ چرا در روستاها 53 درصد دانش‌آموزان رشته علوم انسانی را انتخاب می‌کنند و چرا اغلب دختران به سمت رشته تجربی می‌روند؟

وی ادامه داد: مطابق با روند جدید هدایت تحصیلی باید معضل کنکور نیز حل شود و بحث شناسایی استعدادهای خاص از دوره ابتدایی صورت ‌گیرد.

معاون سابق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در دوران فعالیت ما 12 هزار هنرآموز برای هنرستان‌ها استخدام شدند چرا که خواب نیروی انسانی را از همان ایام دیده بودیم. همچنین 1600 هنرستان ضمیمه دبیرستان‌ها ایجاد شد چون در روستاها به دلیل عدم امکانات اغلب دانش‌آموزان به رشته انسانی می‌روند اما با تأسیس این هنرستان‌ها توانستیم آنها را نیز به سمت رشته‌های فنی هدایت کنیم.





تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن