واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: محسنی اژهای: همه به یک نوعی در زمینه فیشهای حقوقی غفلت داشتهایم
موضوع حقوقهای نجومی قابل اغماض نیست و نباید مشمول مرور زمان شود و آنقدر طول بکشد که ذهن مردم به این سو متوجه شود که واقعا نظام نمیخواهد با آن برخورد کند. البته اقدامات خوبی انجام شده اما باید شدت یابد و تسریع شود.
سخنگوی قوه قضاییه توضیحاتی را پیرامون دریافتها و فیشهای حقوقی غیر متعارف ارائه داد و گفت : باید بپذییم همه باید به یک نوعی در این زمینه غفلت داشتهایم.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژهای در نود و نهمین نشست خبری خود با اهالی رسانه با بیان این مطلب اظهار کرد: مساله دریافت فقط منحصر به حقوق نیست یعنی کسانی حقوق غیر متعارف و پاداشهای آخر سال را گرفتهاند و از چند جا دریافتی داشتند و وامهای کلان با نرخ پایین یک درصد را گرفتهاند که باید همه دستگاهها از جمله دولت، دستگاه نظارتی و قوه قضاییه به همه این دریافتیها توجه کند و صرفا به یک فیش حقوقی از یک مرجع اکتفا نشود.
وی افزود:این موضوع قابل اغماض نیست و نباید مشمول مرور زمان شود و آنقدر طول بکشد که ذهن مردم به این سو متوجه شود که واقعا نظام نمیخواهد با آن برخورد کند. البته اقدامات خوبی انجام شده اما باید شدت یابد و تسریع شود.
وی ادامه داد: دولت و دستگاههای نظارتی و بازرسیها از جمله بازرسی بانک مرکزی ، بانکها و هر دستگاهی و حراستها و دستگاههای نظارتی مثل دیوان محاسبات و بازرسی کل کشور باید گزارش خود را هر چه زودتر در رابطه با موارد تخلف اعلام کنند و مردم در جریان قرار گیر. همانطور که دولت قول داد و در بیانیهاش آمد که همه مردم در جریان قرار گیرند.همه گزارشات سریعتر داده شود تا در جایی که لازم است قوه قضاییه برخورد کند، تسریع شود.
معاون اول قوه قضاییه افزود: مساله بعدی این است که امر ناپسند و اقدام غیر عادلانه و ظالمانه و تبعیض ناروا بوده و باید با آن برخورد شود اما نباید برخورد سیاسی، جناحی و جریانی شود. متاسفانه گفته شده با مسائل فیشهای حقوقی میخواهند با دولت برخورد کنند و از زبان کسی هم شنیده میشود که مشاور بوده و یا سمت داشته که صحیح نیست. کاری شده که باید جلو آن گرفته شود و با کسانی که متخلف هستند، و مرتکب جرم شدهاند برخورد بدون اغماض شود. در هر حال باید بپذیریم که در این زمینه به نوعی غفلت داشتهایم حال چه کم یا زیاد.
وی یاد آور شد: حراستها و بازرسیهای هر دستگاه اعم از بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات و نیز بازرسی کل کشور که میگوید من بیش از 50 مورد در سال گذشته و سال قبلش و در سال 92 اعلام کردم اما به هر ترتیب موضوع فیشهای حقوقی اعلام نشد. در مواردی گفتند که کسی در دو جا حقوق میگرفته که نباید میگرفته یا پاداش یا اضافهکاری اضافی گرفته است. اما حقوق های 50 یا 60 میلیونی بوده است که لااقل بنده نشنیده بودم و قوه قضاییه هم نشنیده بود؛ بنابراین باید قبول کنیم ما به نحوی قصور کردیم و باید تدارکی دیده شود و این تدارک به این صورت باشد که هر چه سریعتر و به دور از سیاسیکاری با آن برخورد شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - 24 July 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]