واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: توصیه های تربیتی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر به دانش آموزان اقتصاد مقاومتی از زبان دانش آموزان دختر مناطق مرزی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاحیه اولین اردوی ملی دانش آموزان دختر مناطق مرزی در اردوگاه شهید باهنر تهران توصیه های تربیتی را ارائه و سوالی در مورد اقتصاد مقاومتی مطرح کرد.
۱۳۹۵ شنبه ۲ مرداد ساعت 12:13
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، حمیدرضا کفاش در مراسم افتتاحیه اولین اردوی ملی دانش آموزان دختر مناطق مرزی کشور که امروز شنبه دوم مرداد در اردوگاه شهید باهنر تهران آغاز شد اظهار داشت: شعار" اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" امسال از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده و می خواهم بدانم که شما دانش آموزان ترجمه این جمله را به زبان خود در چه موضوعی می دانید؟هم اکنون در قالب کرسی های آزاداندیشی از شما دانش آموزان درخواست دارم که با انتخاب یک نماینده از میان خود به این سوال پاسخ دهید.
وی با ارائه یک مثال در این خصوص افزود: مصرف کالای داخلی باعث تقویت کارتولیدکنندگان می شود. این موضوع کارآفرینی، رونق اقتصادی و کارگروهی را بالا می برد و دشمنان نمی توانند به اقتصاد کشور لطمه بزنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر اشاره کرد: اگر مصرف کننده کالای دیگران باشیم به جایی نمی رسیم. توجه به تولید داخلی و رونق اقتصادی برای کشورما مهم است.
در ادامه صحبت های کفاش، از هر استان دانش آموزان به صورت کارگروهی با یکدیگر صحبت کرده و در نهایت یک نفر از آنها به نمایندگی از بقیه نظرات دانش آموزان آن استان را بیان کرد که جمع بندی نهایی این نظرات برای استانهای مختلف به شرح زیر است:
استان خراسان جنوبی " بازگشت به سنت های بومی و منطقه ای برای اقتصاد مقاومتی راهکار خوبی است"
استان آذربایجان شرقی " ما باید محصولات داخلی خود را مصرف کنیم تا با استفاده از این طریق تولید محلی و منطقه ای به اقتصاد کشور کمک کنیم"
استان آذربایجان غربی " بسیاری از کالاهایی که در کشورمان تولید می شود با مارک خوردن و برندها در خارج از کشور دوباره به دست ما می رسد بنابراین نباید کیفیت کالای ایرانی به مارک و برند بفروشیم"
استان اردبیل" استفاده از کالای بیگانه برای دیگران رونق ایجاد می کند. این موضوع رونق اقتصاد خارجی را افزایش داده و توسعه و سرمایه گذاری را در کشور برای ایجاد یک فرصت شغلی فراهم می آورد"
استان گیلان" امنیت در کشور برای توسعه اقتصادی مهم است باید هنرهای بومی و منطقه ای تقویت شده تا به اقتصاد کشور کمک شود"
استان مازندران" باید از واردات بی رویه به صورت جدی جلوگیری شده تا اقتصاد مقاومتی شکل گیرد"
استان گلستان "استفاده از نیروهای جوان در کشور برای تولید کالای با کیفیت و توسعه صادرات مهم است"
استان خراسان شمالی " کالای ایرانی با کیفیت باید جایگزین کالای خارجی در قالب رنگ های زیاد شود تا زمینه لازم برای عرضه کالای ایرانی تقویت شود"
استان خراسان رضوی "باید اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل از مسئولان آغاز شود و مصرف کالای داخلی از طریق این دانش آموزان الگوسازی شود"
استان سیستان و بلوچستان " استفاده از ظرفیت های داخلی که در استان ما به صورت بومی تولید می شود نکته قابل توجهی است"
استان بوشهر" توزیع عادلانه کالای ایرانی در کل کشور به حدی که مردم به آن دسترسی داشته باشند"
استان فارس" شناخت دقیق آسیب های اقتصادی و حمایت از تولیدات داخلی در فضای مجازی"
استان هرمزگان " گسترش گردشگری داخلی و بازدید استانهای داخلی به جای رفتن به سفرهای خارجی"
استان خوزستان " صادرات با ید با کیفیت برای توئسعه رونق در اقتصاد مقاومتی باشد باید به تولیدات داخلی که جوانان را به سمت کار می کشاند تکیه کنیم"
استان ایلام "بازگشت به سبک زندگی ایرانی اسلامی"
استان کرمانشاه" جدیت در جلوگیری از قاچاق کالا که تولیدات داخل لطمه می زند"
استان کردستان "استانداردسازی کالای ایرانی و توجه به نام ایران"
سپس حمیدرضا کفاش از همه مسئولان برای برگزاری این اردو تشکر کرد و سه توصیه به دانش آموزان توصیه مهم تربیتی به دانش آموزان داشت که عبارتند از:
- در سخنرانی ها آنچه به زبان می آورید مهمتر از آن چیزی است که گوش می کنید پس دقت کنید، خوب گوش کنید و توجه داشته باشید.
- ما به شما افتخار می کنیم چرا که نیروی انسانی مهمترین سرمایه است و اینکه گفته می شود شما دانش آموزان استان محروم هستید را قبول نداریم .شما انسان های بزرگی هستید که می توانید آینده را تغییر دهید.
- چون شما انسان های فکور و ارزشمندی هستید باید گفته شود که استانهای مناطق مرزی برای برقرای عدالت آموزشی و تربیتی یک ردیف اعتباری ویژه اختصاص دهند.
در پایان برنامه هم مهدی علی اکبرزداه مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش حرفهای این دانش آموزان را داوری کرد و به این 17 نفر که نمایندگی از بقیه صحبت کردن جایزه داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]