واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: میانگین حقوق مدیران وزارت بهداشت 20 میلیون تومان است و حقوق مدیرانی که هیات علمی دانشگاه هستند، بالاتر از میانگین است.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، ایرج حریرچی روز دوشنبه در نشست خبری در وزارت بهداشت افزود: در مورد کارانه های پزشکان نیز قبلا اطلاع رسانی شده است، تمام پرداخت های کارانه ها نیز قانونی است هر چند از نظر دیوان محاسبات کشور غیر متعارف باشد.
وی اضافه کرد: مطابق قانون پزشکاتی که در بخش دولتی با تعرفه نازل دولتی کار می کنند معادل یک سوم درآمدی که ایجاد می کنند را به عنوان کارانه دریافت می کنند که قانونی است.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: البته معمولا مدیران رده بالای وزارت بهداشت از بین پزشکان و استادان برجسته هستتد که تعدادی از آنها در بخش خصوصی نیز به خصوص در روزهای تعطیل فعالیت دارند که درآمد آن ربطی به حقوق دولتی ندارد.
وی گفت: در مجموع حق مدیریت مدیران وزارت بهداشت با کارانه متفاوت است زیرا کارانه مبلغی غیر مستمر و بر مبنای خدمت ارایه شده برای بیماران است.
قائم مقام وزیر بهداشت همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درباره میزان اجرا شدن اقتصاد مقاومتی در وزارت بهداشت توضیح داد:ستادی در وزارت بهداشت برای اقتصاد مقاومتی تشکیل شده است و کتاب اقدامات وزارت بهداشت در این زمینه به زودی منتشر می شود.
وی گفت: یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت این است که کاری کنیم که با وحود افرایش هزینه ها، مردم از خدمات سلامت محروم نشوند که البته در این مورد تجربیات تلخی را در دولت قبل داشتیم.
حریرچی ادامه داد: در سال 91 ،،تورم باعث شد ، تاب آوری مردم در برابر هزینه های سلامت کم شود و متاسفانه شاهد کاهش مراجعات مردم به پزشک و کاهش بهره مندی مردم از خدمات سلامت بودیم.
وی افزود: هفت درصد اقتصاد کشور مربوط به حوزه سلامت است و هر اتفاقی در اقتصاد کشور بیفتد در حوزه بهداشت و درمان نیز بازتاب دارد.
حریرچی گفت: تلاش وزارت بهداشت در دولت یازهم این بوده تا جای ممکن هزینه های زاید را در نظام سلامت کم کند و در این راستا تدوین و ابلاغ راهنماهای بالینی، اصلاح و منطقی کردن مصرف دارو، کاهش محسوس 10 قلم داروی پر مصرف مثل آنتی بیوتیک ها و مدیریت مصرف داروهای گرانقیمت مانند آلبومین اجرا شده است.
وی افزود:این اقدامات باعث شد در سالهایی اخیر میزان رشد هزینه های سلامت کمتر از تورم باشد و این دستاوردی کم سابقه است.
وی گفت: در مجموع حق مدیریت مدیران وزارت بهداشت با کارانه متفاوت است زیرا کارانه مبلغی غیر مستمر و بر مبنای خدمت ارایه شده برای بیماران است.
قائم مقام وزیر بهداشت همچنین در پاسخ به پرسشی درباره میزان اجرا شدن اقتصاد مقاومتی در وزارت بهداشت توضیح داد:ستادی در وزارت بهداشت برای اقتصاد مقاومتی تشکیل شده است و کتاب اقدامات وزارت بهداشت در این زمینه به زودی منتشر می شود.
وی گفت: یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت این است که کاری کنیم که با وحود افرایش هزینه ها، مردم از خدمات سلامت محروم نشوند که البته در این مورد تجربیات تلخی را در دولت قبل داشتیم. حریرچی ادامه داد: در سال 91 ،،تورم باعث شد ، تاب آوری مردم در برابر هزینه های سلامت کم شود و متاسفانه شاهد کاهش مراجعات مردم به پزشک و کاهش بهره مندی مردم از خدمات سلامت بودیم.
دوشنبه 28 تیر 1395 ساعت 19:58
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]