واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: انتقاد عارف از اتهامزنی علیه اصلاحطلبان/ حاضر نشدند مسئولیت دوره احمدینژاد را بپذیرند
رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه عدهای مترصد فروپاشی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان بودند، بر ضرورت فعالیت این شورا با حفظ انسجام تاکید کرد و با گلایه از برخی تسویهحسابهای سیاسی در تریبونهای رسمی کشور،گفت: امروز مهمترین مطالبه مردم رسیدگی به وضعیت معیشتی آنهاست و جایز نیست وقت خدمت گزاری به مردم به بگومگوهای بیحاصل سیاسی اختصاص پیدا کند.
آفتابنیوز : دکتر محمدرضا عارف در جمع نمایندگان استانی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان، با قدردانی از تلاش و همت اعضای این شورا در
سراسر کشور بخصوص در جریان انتخابات مجلس، یکی از دستاوردهای مهم اصلاحطلبان در یک دهه اخیر را تشکیل شورای عالی سیاستگذاری دانست و گفت: استمرار وحدت شکلگرفته بین اصلاحطلبان بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ به یمن تشکیل شورای عالی سیاستگذاری بود و عملکرد خوب این شورا در جریان انتخابات مجلس دهم باعث شد حامیان این گفتمان بخصوص جوانان به این شورا دل ببندند به همین دلیل استمرار این شورا پاسخدهی به حمایت هواداران گفتمان اصلاحطلبی است.
به گزارش آفتابنیوز، وی با بیان اینکه باید عملکرد شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان آسیبشناسی شود بر ضرورت مشخص شدن راهبردهای کلان شورای عالی تأکید کرد و گفت: ظرفیت جریان اصلاحات در انتخابات مجلس مشخص شد چرا که علیرغم برخی بیمهریها نسبت به چهرههای متدین و موجه اصلاحطلب که امکان حضور در انتخابات مجلس برای آنها فراهم نشد اما اصلاحطلبان عقبنشینی نکردند و با محوریت شورای عالی سیاستگذاری، حضور جدی در انتخابات داشتند و دستاوردهای ارزندهای هم کسب کردند.
رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان «تعصب به هویت» را مسئله مهم در جریان اصلاحطلب دانست و تأکید کرد: در برخی مواقع ترجیح منافع ملی بر منافع جریانی بویژه در جریان انتخابات مجلس دهم و بهخاطر رد صلاحیتها باعث شد از هویت خودمان خوب دفاع نکنیم و گاها از آن عبور کنیم.
وی با بیان اینکه عدهای مترصد فروپاشی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان بودند بر ضرورت تداوم فعالیت این شورا با حفظ انسجام تأکید کرد و در ادامه با اشاره به عملکرد فراکسیون امید در مجلس ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این فراکسیون، گفت: فراکسیون امید در طی مدت فعالیت خود تلاش کرد بین اعضای فراکسیون هماهنگی و انسجامبخشی ایجاد شود که به دلیل حضور چهرههای جدید در مجلس زمان نسبتاً زیادی صرف هماهنگی بین اعضای فراکسیون شد. ولی در انتخابات هیئترئیسه دائم مجلس حضور ۵ نماینده عضو فراکسیون امید و نیز رأی آوری ۲۲ عضو فراکسیون در انتخابات ناظران در مجامع و نیز حضور ۳۲ نفر از اعضای فراکسیون در هیئترئیسه کمیسیونها نشان از نتیجهبخشبودن تلاش اعضای فراکسیون برای تأثیرگذاری در مجلس است.
عارف با اشاره به نقدهایی که به عملکرد فراکسیون امید میشود، اظهار کرد: این نقدها نشان از علاقه منتقدین بخصوص جوانان به فراکسیون امید است و اعضای فراکسیون امید به انتقادها توجه دارند و در ادامه مسیر با آسیبشناسی عملکرد خود مطمئناً تأثیرگذاری بیشتری در مجلس خواهند داشت.
گفتنی است در این جلسه نمایندگان استانی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان ضمن ارزیابی عملکرد و برشمردن نقاط ضعف و قوت این شورا، بر چگونگی نقشآفرینی احزاب در تداوم فعالیت شورای عالی نظرات خود را بیان کردند.
عارف همچنین در جمع اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با یادآوری نقش ماندگار حجت اسلام والمسلمین مهدی کروبی در تأسیس این حزب، یادآور شد: آقای کروبی با نگاه کیفی مبادرت به تشکیل حزب اعتماد ملی کردند و همین نگاه باید در ادامه مسیر فعالیت حزب تداوم داشته باشد.
وی با بیان اینکه جریان اصیل اصلاحطلب بخش اصلی و تأثیرگذار انقلاب اسلامی است، گفت: در برخی از مقاطع بهخاطر شرایط تحمیل شده به جریان اصلاحطلب به مانند انتخابات مجلس نهم در سال ۹۱، اصلاحطلبان به خاطر عدم شرکت در انتخابات اشتباه راهبردی مرتکب شدند.
رئیس فراکسیون امید ادامه داد: در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ با تجربهگرفتن از برخی اشتباهات راهبردی گذشته، اصلاحطلبان میداندار انتخابات شدند و پیروزی به دست آمده در آن انتخابات به جهت هماهنگی و وحدت بین اصلاحطلبان بود.
وی در ادامه به نقش احزاب در جبهه اصلاحطلبان اشاره کرد و گفت: باید به سمت تحزب برویم چون جبههها مسئولیتپذیری کمتری دارند. نمونهاش ۸ سال دوران آقای احمدینژاد بود که جریان رقیب اصلاحات حاضر نشدند مسئولیت آن دوران را بپذیرد.
عارف با اشاره به انتخابات مجلس دهم رویکرد حزبی مردم در رأی دادن به فهرستهای انتخاباتی را نشان از ضرورت جدی گرفتن تقویت احزاب دانست و اظهار کرد: علیرغم اینکه همه امکانت عمومی و رسانهای در اختیار جریان رقیب اصلاحات است و دائماً از تریبونهای مختلف علیه اصلاحطلبان به اتهامزنی مشغولند اما مردم نشان دادند به گفتمان اصلاحطلبی علاقهمند هستند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان با تأکید بر حفظ آرامش در کشور از سوی جریانات مختلف سیاسی و مسئولان از برخی تسویهحساب های سیاسی در تریبونهای رسمی کشور گلایه کرد و گفت: امروز مهمترین مطالبه مردم رسیدگی به وضعیت معیشتی آنهاست و جایز نیست وقت خدمت گزاری به مردم به بگومگوهای بیحاصل سیاسی اختصاص پیدا کند.
منبع: امید
۰۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]