تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827607894




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موبایل را به جمع گرم خانواده راه ندهید


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
موبایل را به جمع گرم خانواده راه ندهید
موبایل را به جمع گرم خانواده راه ندهید آن زمان ها که هنوز استفاده از تلفن‌های هوشمند فراگیر نشده بود، همسرا برای یکدیگر و کودکانشان وقت می گذاشتند، کمتر کسی از دردهای استخوانی می نالید و هنوز هم بازار نشستن پای قصه مادربزرگها گرم بود.حال چه کنیم که این وای فای بلای جان خانه مان نشود؟


به گزارش فرهنگ نیوز، آن زمان ها که هنوز استفاده از تلفن‌های هوشمند فراگیر نشده بود، همسرا برای یکدیگر و کودکانشان وقت می گذاشتند، کمتر کسی از دردهای استخوانی می نالید و هنوز هم بازار نشستن پای قصه مادربزرگها گرم بود. آن زمانها کسی خانواده مجازی نداشت و محیط خانه به خاطر وای فای سرد نشده بود، حال چه کنیم که این وای فای بلای جان خانه مان نشود؟

روزی که وایبر و واتس آپ و امثالهم به زندگی ها وارد شدند، کمتر کسی بود که از آسیب های شبکه های اینچنینی حرف به میان بیاورد. فضای تعاملی درون این شبکه ها آن قدر جذاب بود و آن قدر کارها راحت تر و کم هزینه تر پیش می رفت که کسی از عواقب احتمالی آن نمی ترسید.
کمی که گذشت، اولین زنگ خطر از درون خانه ها به صدا درآمد. فاصله ی بین اعضای خانواده  بیشتر شد، دورهمی ها و تعامل در دنیای واقعی کاهش پیدا کرد و وابستگی ها به گوشی تلفن همراه به عنوان یک پکیج کامل ارتباطی زیاد و زیادتر گشت.

آن وقت بود که از گوشه و کنار، زمزمه های شکایت به گوش رسید. تصویر یک مهمانی وقتی همه در یک اتاق بزرگ جمعند و هیچ کس با دیگری حرف نمی زند و همه سرشان در تلفن همراهشان است، یک تصویر تکراری و تکرار شونده است. تصویری تلخ و دردآور که نشان می داد اولین آسیب این دنیای جذاب و زیبا، کم کردن روابط خانوادگی در سطوح پایینتر و فروپاشی خانواده در سطح گسترده است. آسیب شناسان در این باره هشدارها دادند و مثل خیلی از معضل های دیگر اجتماعی، علاج واقعه به بعد از وقوع معوق شد!
این واقعه اتفاق افتاده است، حال ببینیم آیا برنامه‌ خاصی برای رهایی از چنگال این اسارت مدرن داریم؟شاید هنوز باورمان نشده که اسیر شده‌ایم. درهرحال ما در این صفحه می‌خواهیم به قوانینی که می‌شود در هر خانه‌ای برای استفاده از اینترنت وضع شود، اشاره کنیم.
سرسفره بی موبایل

بالاخره زمان‌هایی باید باشد که اعضای خانه، سلاح‌های مدرن‌شان را زمین بگذارند و صمیمانه دور هم جمع شوند. این زمان را بهتر است برای شروع، به 3وعده غذایی اختصاص دهید و قانون شماره یک‌تان «عدم‌استفاده از گجت‌ها سرسفره» باشد. استفاده از موبایل و تبلت هنگام غذا‌خوردن، هم اثر منفی در روحیه اعضای خانواده دارد و هم از نظر بهداشتی محل اشکال است.بنابراین به افراد خانواده بگویید که موبایل‌هایشان را در اتاق دیگری بگذارند و آن را با خودشان به سر سفره نیاورند. لازم است که خودتان نخستین نفری باشید که به قانون‌تان احترام می‌گذارید.
موبایل را حتی به خواب هم نمی آید

وقتی قرار است بخوابیم و از عالم و آدم جدا شویم، موبایل به چه دردمان می‌خورد که آن ‌را زیر بالش‌مان پنهان می‌کنیم؟ چند نوجوان و جوان را دیده‌اید که موبایل‌شان باید آنقدر دم‌دست باشد که اگر نصف شب بیدار شدند، همین که دست دراز کردند بتوانند پیدایش کنند. این به جز اعتیاد چه می‌تواند باشد؟ پس یکی دیگر از قوانینی که بهتر است در تمام خانه‌ها اجرا شود، قانون خاموشی در هنگام خواب است. این کار برای سلامت جسم  نیز مهم است.
شلوار اینترنت دوتا نشود

شارژ ماهانه‌ وای‌فای خانه به علاوه‌ خرید حجم‌های اضافی به‌خاطر تمام شدن حجم مصوب در همان یکی‌دو روز اول، مقدار زیادی هزینه برمی‌دارد، اما همه‌ اعضای خانه را در یک عیش مدام شریک می‌کند؛ عیشی که ظاهرش عیش است و باطنش بلا و گرفتاری. علاوه بر این، خرید بسته‌های اینترنتی که سیم‌کارت شما و یا هر یک از اعضای خانه‌تان را مجهز به اینترنت می‌کند، یکی دیگر از راه‌هایی است که دیگر نیاز نیست برای استفاده از اینترنت در یک مکان خاص قرار بگیرید و هر جا که باشید، اینترنت دم دست‌تان است.
قانونی به نام کتاب خواندن
 

یک فاجعه در حال رخ دادن است و منشأ این فاجعه در شبکه‌های اجتماعی نهفته است. سری به تلگرام بزنید و ببینید چه کانال‌هایی وجود دارد که اغلب اعضای آن نوجوانان هستند؟ ببینید چه جملات و ادبیاتی در جریان است؟ چه راهکارها و خط‌مشی‌هایی داده می‌شود؟ چه کالاها و خدماتی مدام در حال تبلیغ شدن است؟ فراموش نکنید که همین تبلیغات که از کنارشان به سادگی می‌گذریم در حال ساختن ذائقه یک نسل است. اگر نگران شخصیت خود و اطرافیانتان هستید، دست به کاری اصولی بزنید.
به کمپ ترک اینترنت بروید

نکته آخر اینکه اگر نمی توانید این وسیله را از خود دور کنید و در مقابل خواسته خانواده مقاومت می کنید پس به این نکته هم فکر کنید که  اگر مجبور باشید هر روز در جیب یا کیف و یا دست هایتان، چند گرم ماده مخدر حمل کنید چه حسی خواهید داشت؟ ماده ای که در ظاهر کاربردی دیگر دارد اما به مرور شما را مسخ، معتاد و اسیر خود می کند.برای اینکه از شر این اعتیاد خلاص شوید، بیایید یک آزمون ساده برگزار کنیم؛ یکی از اعضای خانواده، یک دوست و یا یک همکار که ساعات زیادی از روز را با شما می گذراند را انتخاب کنید و از او بخواهید در ساعت های مختلف روز به طور متوالی بدون این که متوجه شوید از شما عکس بگیرد. در پایان روز، به این عکس ها که تعدادشان کم نیست نگاه کنید؛ اگر تعداد فریم های عکسی که در آن ها شما سرتان گرم کار با گوشی موبایل است، از فریم های دیگر بیشتر بود، مطمئنا می فهمید زندگی تان را چطور سپری می کنید و ساعتهای آن را چطور هدر می دهید پس لازم است از شر این اعتیاد خلاص شوید.

منبع: تبیان


95/4/31 - 07:52 - 2016-7-21 07:52:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن