واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ادامه سفر وزیر نیرو به لندن
وزیر نیرو گفت: مهم ترین جنبه های که باید به آن توجه شود، ظرفیت های انسانی قابل توجه ایران است؛ از نظر آموزش و تربیت مهندس، ایران برابر آمریکا جایگاه پنجم را در دنیا به خودش اختصاص داده است.
آفتابنیوز : «حمید چیت چیان» وزیر نیرو صبح روز چهارشنبه در میزگردی در اندیشکده خانه آسیا در لندن ضمن تشریح ظرفیت های اقتصادی کشورمان به ویژه در بخش های انرژی و آب، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران در پذیرش سرمایه گذاری شرکت های خارجی در این بخش ها تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، چیت چیان در میزگرد فرصت های سرمایه گذاری ایران در بخش انرژی موسسه مطالعاتی خانه آسیا که با حضور فعالان اقتصادی، کارشناسان و روسای شرکت های انگلیسی برگزار شد، بیان داشت که ایران دارای ظرفیت های فراوانی است و شرکت ها مختلف در زمینهٔ های گوناگون می توانند در آن فعالیت کنند.
وزیر نیرو با بیان اینکه ایران در زمان حاضر رتبه هیجدهم در اقتصاد جهان دارد، گفت: ایران کشوری است که از زیرساخت های مستحکمی در بخش های مختلف اقتصادی برخوردار است.
وی افزود: اقتصاد ایران از تنوع بسیار قابل توجهی برخوردار است و در صنایع گوناگون و به ویژه در زیرساخت ها، سابقه طولانی و موفقی داشته است و برخلاف تصور بسیاری نفت و گاز حداکثر یکم چهارم اقتصاد ایران را تشکیل می دهد.
وزیر نیرو گفت: مهم ترین جنبه های که باید به آن توجه شود، ظرفیت های انسانی قابل توجه ایران است؛ از نظر آموزش و تربیت مهندس، ایران برابر آمریکا جایگاه پنجم را در دنیا به خودش اختصاص داده است.
وی افزود: ایران از نظر احداث سد برای استحصال آب، جزو سه کشور پیشرو جهان شمرده می شود و به رغم شرایط خاص منابع آبی آن و خشکسالی های طولانی گذشته، توانسته است منابع آبی خود را در بخش های شرب، کشاورزی و صنعتی به خوبی مدیریت کند و این ناشی از زیرساخت ها و مدیریت خوب بوده است.
چیت چیان بابیان اینکه از نظر صنعت برق ایران جایگاه قابل توجهی را به خودش اختصاص داده است، گفت: اما راهی که ایران در پیش دارد طولانی تر از آن است که تاکنون طی کرده است.
وزیر نیرو گفت: ایران نیازمند سرمایه گذاری بزرگی در صنعت برق هست و ما در ده سال آینده بین 47 تا 50 هزار مگاوات نیروگاه برق باید نصب کنیم که 7 هزارتای آن نیروگاه های تجدید شونده هست که شامل مواردی چون توربین های باد، زمین گرمایی است.
وی افزود: از آنجایی که توسعه نیروهای تجدید شونده نیازمند شبکه ای انعطاف پذیر است، ایران به دلیل داشتن نیروگاه های آبی، گازی و سیکل ترکیبی، توانسته است این انعطاف را ایجاد کند.
چیت چیان اضافه کرد: علاوه بر این برنامه های وسیعی در جهت مدیریت مصرف برق، و ایجاد شبکه هوشمند در جریان است و امیدوار هستم که در این مسیر شرکت های انگلیسی بتوانند حضور بسیار موفقی داشته باشند.
وی افزود: ایران بازار بزرگی است و حتماً شرکت های انگلیس و مؤسسات مرتبط با آنها چون مؤسسات بیمه و بانک ها قادر خواهند بود حضور مؤثر در آن داشته باشند و ما از این مسأله استقبال می کنیم.
وزیر نیرو همچنین در این نشست به سئوالات حاضرین در مورد مسایل مرتبط با حوزه انرژی پاسخ داد.
وزیر نیرو در دومین روز از سفرش به لندن علاوه بر میزگرد یادشده، قرار است با "پریم ماهی " مدیر توسعه نیرو "مات مک دونالد"، مدیران ارشد شرکت رولزویس در حوزه نیرو و "چارلز بری " رییس گروه "ویر" مرتبط با خدمات مهندسی در حوزه های آب و فاضلاب دیدار کند.
چیت چیان همچنین امروز بعد از ظهر همچنین میزگردی درخصوص صنعت آب انگلیس با حضور شرکت های مرتبط انگلیسی در این حوزه شرکت خواهد کرد.
یادداشت تفاهم تأمین مالی طرح های وزارت نیرو در حوزه آب و انرژی، شامگاه سه شنبه در مراسمی توسط نمایندگان این وزارتخانه و موسسه صندوق ضمانت صادرات انگلیس با حضور حمید چیت چیان وزیر نیرو، کاردار جمهوری اسلامی ایران و شماری از مقامات انگلیسی در لندن به امضا رسید.
حمید چیت چیان، وزیر نیرو شامگاه دوشنبه در رأس هیأتی به منظور جلب سرمایه گذاری و گفت وگو درباره راه های توسعه همکاری فی مابین در بخش آب و انرژی وارد لندن پایتخت انگلیس شد.
۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]