تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس رضاى خدا به خشم مردم جويد، خداوند از او خشنود شود و مردم را از او خشنود ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837135085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بریتانیا در مسیر عبور از شوک برگزیت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بریتانیا در مسیر عبور از شوک برگزیت




با کناره‌گیری «اندره‌آ لدسام» از رقابت برای رهبری حزب محافظه‌کار بریتانیا، راه برای صدارت «ترزا می» در این حزب و نخست‌وزیری قطعی او هموار شد.





روزنامه شرق - اردشیر زارعی‌قنواتی: با کناره‌گیری «اندره‌آ لدسام» از رقابت برای رهبری حزب محافظه‌کار بریتانیا، راه برای صدارت «ترزا می» در این حزب و نخست‌وزیری قطعی او هموار شد.

همچنین بعد از اعلان کامرون مبنی بر حضور در کاخ باکینگهام و دیدار با ملکه برای ارائه استعفای خود به همه گمانه‌زنی‌ها درباره چگونگی روند انتخاب جانشین خود پایان داد.

این تحولات سیاسی پرشتاب در فضای پرچالش بریتانیای امروز تا حدود زیادی مسیر و روند رهبری سیاسی کشور و شروع مذاکرات برای اجرائی‌کردن خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا (برگزیت) را مشخص کرد. اظهارات خانم می‌ مبنی بر اینکه هیچ مذاکره پشت‌پرده‌ای برای برگزاری همه‌پرسی دوباره و حتی بلوکه‌کردن نتیجه همه‌پرسی اخیر انجام نخواهد گرفت، تأکید بر آن است که «برگزیت یعنی برگزیت» و اینکه او در مقام نخست‌وزیری قصد دارد این پروسه را به بهترین شکل ممکن انجام دهد.

ارزیابی از تحولات بریتانیا در شرایطی که هم‌اکنون یک به‌هم‌ریختگی در فضای دوقطبی کشور وجود دارد و تشتت هم در هر دو حزب اصلی بروز کرده است، همچنان مایه نگرانی سیاست‌مداران این کشور و به‌تبع آن اتحادیه اروپا خواهد بود. ساختار قدرت در بریتانیا بعد از نتیجه همه‌پرسی با انتخاب احتمال نزدیک به یقین ترزا می‌ به‌عنوان جانشین «دیوید کامرون»، درواقع اولین گام را برای خروج از برزخ فعلی و گام‌گذاشتن در مسیر ثبات برداشته است.

انتخاب ترزا می ‌به‌عنوان یکی از رهبران میانه‌رو حزب محافظه‌کار که از یک طرف به دلیل حمایت تلویحی از ماندن در اتحادیه اروپا در نزد سیاست‌مداران این اتحادیه دارای اعتبار است و از طرف دیگر، به دلیل تعهد عملی نسبت به رأی اکثریت برای خروج از اتحادیه، مورد اعتماد حامیان برگزیت نیز هست، یک اقدام بسیار زیرکانه از سوی این حزب به شمار می‌رود. جایگاه بریتانیا و روابط استراتژیک این کشور حتی بعد از خروج، با اتحادیه اروپا آنچنان درهم‌تنیده و غیرقابل تفکیک خواهد بود که بعد از طلاق کنونی نیز زوجین به دلیل فرزندان و مایملک مشترک باید در چارچوب یافتن راه‌های یک تفاهم مرضی‌الطرفین و جدید همچنان ارتباطات نزدیک خود را حفظ کنند.

به‌همین‌دلیل در شرایط کنونی در حزب محافظه‌کار و در بین نامزدهای اولیه برای تصدی رهبری حزب و به‌تبع آن مسند نخست‌وزیری، هیچ‌کدام از کاندیدای رقیب، کاریزمای لازم را به‌غیر از خانم ترزا نداشتند و حزب محافظه‌کار هم این واقعیت را درک کرد. خانم می‌ به دلیل نقش میانه خود در دوقطبی موجود از یک طرف امکان اینکه فضای سیاسی ملتهب کنونی کشور را به سمت آرامش ببرد خواهد داشت و از طرف دیگر، شاید بهترین گزینه در بین محافظه‌کاران برای دستیابی به توافق و مصالحه حول مکانیسم حقوقی جدایی خواهد بود.

 اینکه چرا خلاف پیش‌بینی‌های اولیه سرعت تعیین جانشین رهبری در حزب محافظه‌کار و پذیرش فوری کامرون برای کناره‌گیری برای بازشدن راه نخست‌وزیری ترزا می، بسیار زودتر از زمان برگزاری کنوانسیون حزبی اتفاق افتاد، هم دلایل کاملا منطقی خود را دارد که بیش از همه، متکی بر حفظ ثبات سیاسی-اقتصادی در وضعیت کنونی بوده است.

 طولانی‌شدن پروسه جدایی به لحاظ سیاسی و اقتصادی برای بریتانیا و اتحادیه اروپایی هزینه‌های سنگین‌تری را به دنبال داشت و از طرف دیگر، به لحاظ فشار رهبران این اتحادیه برای تعیین تکلیف فوری جهت ورود به مذاکرات خروج، می‌توانست موجب اختلافاتی شود که رسیدن به یک مصالحه منصفانه را سخت‌تر کند. به‌همین‌دلیل با انتخاب نخست‌وزیر جدید در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بسیاری از تردیدها که مستلزم پرداخت هزینه و جو بی‌اعتمادی دوطرفه بود، پایان داده شد.

به‌هرحال، برگزیت پیروز شده بود و راه برای نقض آن - بر‌عکس تصور و تلاش بعضی از سیاست‌مداران و بخشی از افکار عمومی- وجود نداشت که به‌همین‌دلیل فوریت شروع مذاکرات می‌تواند منافع دوطرفه و رسیدن به تفاهم متقابل را سهل و ممکن‌تر کند. به دلیل اینکه پروسه طولانی مذاکرات که مصالحه روی‌ هزاران سند حقوقی بین لندن و بروکسل است، می‌توانست معضلات بزرگ و پیچیده در مذاکرات آتی را افزایش دهد.

یک موضوع مهم دیگری که حزب محافظه‌کار را ترغیب به تصمیم‌گیری زودتر از موعد اعلان‌شده کرد، تشتت در بزرگ‌ترین حزب رقیب (کارگر) بود که می‌توانست ثبات سیاسی بریتانیا را بیش‌ازپیش دچار هرج‌ومرج کند.

هم‌اکنون شورشیان راست‌گرا در حزب کارگر به‌ویژه نمایندگان پارلمانی این حزب، با یک کودتای پارلمانی پشت «جرمی کوربین»، رهبر فعلی حزب را خالی کرده‌اند و این موضوع توان اپوزیسیون را برای یکدستی جهت زیر فشار قراردادن حزب محافظه‌کار به‌شدت کاهش می‌دهد.

چنان‌که هم‌زمان با انتشار خبر نخست‌وزیری ترزا می، خانم «آنجلا ایگل»، یکی از نمایندگان پارلمانی حزب کارگر، ضمن تأکید بر صلاحیت نداشتن کوربین برای رهبری حزب، کاندیداتوری خود را برای تصدی‌گری رهبری حزب در شرایطی اعلان کرد که شاخه حزبی در حوزه نمایندگی او بر حمایت خود از رهبر فعلی تأکید دارد.

با وجود مخالفت بیش از ٨٠ درصد از نمایندگان پارلمانی حزب کارگر با رهبری کوربین، او که به حمایت بدنه حزبی از خود مطمئن است و شواهد موجود هم این گمان را تقویت می‌کند، ضمن ایستادگی در مقابل مخالفان به لحاظ مکانیسم قانونی انتخاب رهبری حزب، آنان را به رجوع به انتخابات درون‌حزبی حواله داد. در حالی که گزارش کمیسیون «جان چلیکات» درباره نقش بریتانیا در جنگ عراق تقریبا نقطه پایانی بر حیات سیاسی «تونی بلر»، نخست‌وزیر سابق این کشور، گذاشت و در مقابل کوربین در هفته‌های اخیر حمایت بخش بزرگی از بدنه حزبی و اتحادیه کارگری را در پشت‌سر خود دارد، به نظر نمی‌رسد خطری جایگاه او را تهدید کند. موضوع اصلی برای بریتانیا هم‌اکنون مدیریت بحران بوده و انتخاب می‌ در این چارچوب انجام گرفته است.










تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن