محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829410332
سیتسم بانکداری باید در خدمت اقتصاد مقاومتی باشد
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نشست هماندیشی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، با حضور دکتر کاظم جلالی رییس مرکز پژوهشهای مجلس و دکتر ولیالله سیف رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و معاونان دو دستگاه برگزار شد.
کاظم جلالی در این نشست با اشاره به عملکرد مرکز پژوهشهای مجلس در تدوین گزارشات کارشناسی، گفت: نگاه سیاسی در تهیه گزارشهای پژوهشی مرکز تاثیرگذار نیست و این مطالب تنها با رویکرد علمی تدوین میشود.
وی دولت را متولی اصلی قانوننویسی دانست و توضیح داد: با توجه با اصل 75 قانون اساسی و همچنین با بدنه کارشناسی که دولت در اختیار دارد، باید از طریق تهیه لوایح در مسیر قانوننویسی گام بردارد تا در حوزه قانونگذاری به سمت لایحه محوری حرکت کنیم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و پردیس در مجلس، یکی از مشکلات بخش تقنین را کوتاهی دولتها در ارائه لایحه به مجلس دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه در دولتها متولی مشخصی برای قانوننویسی وجود ندارد و در بسیاری موارد وقتی لایحهای به مجلس ارائه نشده، طرحی از سوی مجلس برای تصویب و قانونگذاری تهیه و ارائه شده است.
جلالی با تاکید بر تعامل هرچه بیشتر قوا به ویژه دولت و مجلس در تهیه و تصویب قوانین، تصریح کرد: بررسی و ارزیابی طرحها و لوایح قبل از تصویب میتواند به کارآمدتر بودن قوانین مصوب کمک کند و از این منظر مرکز پژوهشهای مجلس میتواند نقطه اتصال دولت و مجلس باشد.
وی با اشاره به تعامل مرکز پژوهشهای مجلس با دانشگاهها و مراکز علمی کشور، توضیح داد: مرکز با ارتقا سطح همکاری با مجموعههای پژوهشی در کنار استفاده از توان کارشناسی کشور به دنبال تهیه گزارشهایی کارآمدتر در حوزه تقنین است.
وی با اشاره به تعامل میان مرکز پژوهشهای مجلس و بانک مرکزی ایران به ویژه در دوران مدیریت دکتر سیف، تصریح کرد: همکاری دوجانبه هرچه بیشتر میان مرکز و بانک مرکزی به تهیه گزارشهای کارشناسی متقن و مطلوب به منظور قانونگذاری کارآمدتر کمک خواهد کرد.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به لزوم همکاری این مرکز و بانک مرکزی به ویژه در بررسی و ارزیابی طرحها و لوایح پولی و بانکی، تاکید کرد: تعامل میان مرکز پژوهشهای مجلس و بانک مرکزی به ویژه پژوهشکده پولی و بانکی میتواند در احصا، بازنگری و اصلاح قوانین پولی و بانکی کشور موثر باشد که این مهم با ایجاد کارگروه همکاری مشترک دوجانبه و امضای تفاهمنامه ممکن خواهد شد.
وی ادامه داد: لایحه بانکداری و قانون بانک مرکزی دو لایحه مهم و اصلی هستند که با تعامل هرچه بیشتر مرکز پژوهشهای مجلس و بانک مرکزی میتواند با دقت و سرعت بیشتری ارزیابی و ارائه شود.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به بیانات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب درخصوص اقتصاد مقاومتی و همچنین نامگذاری سال 95 به این نام و باتوجه به بندهای 24 گانه سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: سیستم بانکداری باید در خدمت اقتصاد مقاومتی باشد.
اطلاعات بانکی به FATF ارایه نمی شود/ توقعات نامحدود از نظام بانکی مدیریت شود
بانک مرکزی اطلاعات مشتریان و حساب های بانکی را در اختیار FATF قرار نمی دهد، مذاکرات ما با گروه ویژه اقدام مالی در زمینه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم است و مصادیق تروریسم را نیز خود ایران تعیین می کند.
ولی اله سیف نیز در این نشست ضمن تقدیر از نقش موثر این مرکز در تصمیمات و جهت گیریهای مجلس شورای اسلامی، گفت: گزارش های مختلف مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در زمینه پولی و بانکی حاکی از تسلط کارشناسان این مرکز بر امور اقتصادی و بانکی است و نکات کارشناسی مطرح شده در این گزارش ها، می تواند برای سیاستگذاری ها و تصمیم های آتی مراکز تصمیم گیری راهگشا باشد.
رییس کل بانک مرکزی با اشاره به انتظارات و توقعات مجموعه های دولتی و خصوصی کشور از نظام بانکی گفت: بانک مرکزی دستگاه سیاست گذار پولی است و می کوشد مقررات به خوبی اعمال و اجرا شوند؛ اولویت ما تخصیص بهینه منابع است و رفع مشکلات واحدهای تولیدی را در این زمینه هدف قرار داده ایم ولی باید توجه داشت که مشکلات واحدهای تولیدی الزاماً با تزریق تسهیلات و نقدینگی نمی تواند حل و فصل شود و دستگاه های تخصصی ذیربط در این رابطه باید مشکلات را طبقه بندی و برای حل آنها راه حل های منطقی و اصولی ارائه کنند. صورت مساله را نمی توان با تزریق منابع مالی حل کرد.
رییس شورای پول و اعتبار با اشاره به لزوم درنظر گرفتن همه ملاحظات برای خروج از رکود، گفت: متأسفانه برخی واحدهای صنعتی نه تنها بازدهی مناسبی در اقتصاد ندارند بلکه موجب اتلاف منابع نیز می شوند و مشکلاتی را برای فعالیتهای اقتصادی آتی ایجاد می کنند. بنابراین باید در اعطای تسهیلات به بنگاه ها، دقت لازم به عمل آید و تسهیلات به بنگاه های با بازدهی مطلوب اعطا شود.
وی با تأکید مجدد بر اولویتهای سال جاری مبنی بر تأمین منابع مالی برای بنگاههای کوچک و متوسط گفت: تلاش شده است در قالب کارگروههای استانی در استانداریها و با همکاری نظام بانکی، تسهیلات مورد نیاز بنگاه های کوچک و متوسط تأمین شود. اما باید توجه داشت که منابع تسهیلاتی مذکور باید به واحدهای صنعتی دارای توجیه مالی و بازار مناسب که منجر به استمرار چرخه تولید می شوند، اختصاص یابد. آنچه در خصوص این واحدها اهمیت دارد توجه به نوسازی خطوط تولید و تکنولوژی و بازنگری در ساختار مالی آنهاست. بنابر گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال حاضر حدود 7500 بنگاه کوچک و متوسط در کشور شناسایی شده است و نظام بانکی، مشکلی برای تأمین منابع مالی این واحدها ندارد.
رییس کل بانک مرکزی با اشاره به ایجاد زیرساخت های مناسب از جمله سامانه چکاوک در بانک مرکزی برای کنترل بدهی بانک ها به بانک مرکزی، ایجاد بازار اوراق بدهی را ابزار مناسب دیگری برای ساماندهی بدهی دولت به نظام بانکی دانست و خاطرنشان کرد: در سایر نقاط دنیا دولتها به نظام بانکی بدهی ندارند بلکه سعی می کنند از طریق بازار سرمایه، منابع مورد نیاز خود را تأمین کنند. از این رو ایجاد بازار اوراق بدهی ابزار مناسبی است که دولت در صدد است از این ابزار به نحو مناسب استفاده کند.
رییس کل بانک مرکزی از ارائه دو لایحه جدید قانون بانک مرکزی و قانون بانکداری به مجلس دهم در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر قانون پولی و بانکی با قدمت بیش از 40 سال و قانون بانکداری بدون ربا با قدمت 32 ساله در نظام بانکی در حال اجراست و لازم است در این قانون و ضوابط و استانداردهای مرتبط با آن بازنگری شود، بر این اساس بانک مرکزی با آغاز به کار مجلس دهم لوایحی در این زمینه به مجلس ارایه خواهد کرد.
محمد قاسمی نیز در این نشست با اشاره به همکاری مرکز پژوهشهای مجلس و بانک مرکزی در سالهای گذشته، گفت: این همکاری دوجانبه در تدوین گزارشهای کارشناسی و بررسی لوایح و طرحهای مربوط به بخش پولی و بانکی، مفید و مناسب بوده است.
وی با اشاره به گذر کشور از دوران تحریم و ورود به روزهای پساتحریم، تصریح کرد: مرکز پژوهشهای مجلس درخصوص برجام حدود 30 گزارش در حوزههای مختلف تدوین و ارائه کرده است.
معاون پژوهشهای اقتصادی مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به ارائه آمارهای مختلف درخصوص رشد اقتصادی، یادآور شد: متاسفانه آمارهای مختلفی در این خصوص تهیه و ارائه میشود که باعث ایجاد مشکلاتی در حوزه برنامهریزی میشود.
قاسمی با تاکید یراینکه استقلال بانک مرکزی وابسته به استقلال بودجهریزی است، گفت: انسجام نظام آمارهای کلان در کشور باید حفظ و تقویت شود و بانک مرکزی در این بین باید هدایت این آمارها را برعهده داشته باشد.
محمدرضا محمدخانی نیز در این نشست با بیان اینکه محوریت و مسیر حرکت صنعت در کشور مشخص نیست، گفت: متاسفانه برخلاف بسیاری از کشورهای دنیا، برنامهای راهبردی برای صنعت نداریم.
وی افزود: در بخش صنعت نیازمند نگاهی کارآمد و برنامهریزی مدونی هستیم تا به توسعه و تقویت این بخش در اقتصاد کشور کمک کند.
معاون پژوهشهای تولیدی و زیربنایی مرکز پژوهشهای مجلس، خاطرنشان کرد: مشکلات اقتصادی به ویژه در بخش صنعت با قانوننویسی مکرر و همچنین تزریق منابع مالی حل نمیشود چراکه در این حوزه بیشتر نیازمند اصلاح روشهای مدیریتی هستیم.
شایان ذکر است در پایان این نشست زمینه ارتقا سطح همکاری مرکز پژوهشهای مجلس و بانک مرکزی مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت.
۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
کارت خرید سپه خدمتی در راستای اقتصاد مقاومتی و کمک به تولید ملی است - پایگاه خبری اعتبار
به گزارش پایگاه خبری عصر اعتبار سمینار آموزشی کارت خرید سپه در سه بخش کلی افتتاحیه سامانه جامع اعتباری و مسائل اعتباری و وصول مطالبات در محل اوشان و با مشارکت ادارات کل اموزش و تشکیلات و روشها برگزار شد که در ابتدای این دوره مصطفی پرتوافکنان عضو هیأت مدیره بانک در خصوص تلاتحقق اقتصاد مقاومتی تنها از سوی دولت توقعی نامعقول است
تحقق اقتصاد مقاومتی تنها از سوی دولت توقعی نامعقول است یاسوج - ایرنا - سفیر سابق ایران در کشورهای مکزیک استرالیا و گواتمالا گفت اجرا و تحقق شعار اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل مورد نظر رهبر معظم انقلاب و رفع مشکلات اقتصادی کشور تنها از سوی دولت توقعی نامعقول و غیرمنطقی است و مردمبازگشت بخشی از آب سدهای استان به البرز مطالبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است
بازگشت بخشی از آب سدهای استان به البرز مطالبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است استاندار البرز یکی از مطالبات ستاد اقتصاد مقاومتی استان را بازگشت بخشی از منابع آبی سدهای موجود اعلام کرد که در حال حاضر به پایتخت انتقال پیدا می کند سیدحمیدطهائی گفت این موضوع بعنوان مصوبه و مطالبهتوانمند سازی کشاورزان و دامدارن در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی
توانمند سازی کشاورزان و دامدارن در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی فرماندار شمیرانات گفت آبیاری تحت فشار باغ ها حمایت از دامداری های سنتی و نیمه صنعتی و ایجاد صنایع تبدیلی اقداماتی است که در راستای توسعه کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و دامی و تحقق اقتصاد مقاومتی انجام می شود عزت اللهامام جمعه ایلام: کمیته امداد در تحقق اقتصاد مقاومتی پیشگام است
امام جمعه ایلام کمیته امداد در تحقق اقتصاد مقاومتی پیشگام است ایلام - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت کمیته امداد امام خمینی ره استان ایلام در تحقق اقتصاد مقاومتی با اشتغالزایی مددجویان پیشگام بوده و عملکرد درخشانی دارد به گزارش ایرنا حجت الاسلام والاستاندار همدان: قاچاق سم مهلک اقتصاد مقاومتی است
استاندار همدان قاچاق سم مهلک اقتصاد مقاومتی است همدان - ایرنا - استاندار همدان گفت پدیده نامبارک قاچاق سم مهلک اقتصاد مقاومتی اقتصاد ملی و اقتصاد غیر وابسته است محمد ناصر نیکبخت روز دوشنبه در کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان تاکیددکتر ضیائی: اعتماد و تكيه بر توليد داخلي؛ بهترين الگوي اقتصاد مقاومتي
دکتر ضیائی اعتماد و تكيه بر توليد داخلي بهترين الگوي اقتصاد مقاومتي رئیس جمعیت هلالاحمر ضمن صدور دستور سازماني مبني بر اینكه همه بخشهای هلالاحمر موظفند تا محصولات نساجی هلال ایران را خریداری کنند اظهار کرد به علاوه همه دستگاههای کشور را به خرید و استفاده از منسوجات و تولیبسته اقتصاد مقاومتی ویژه زنان
مشاور وزیر کشور در امور بانوان گفت یک بسته اقتصاد مقاومتی ویژه زنان با نگاه به فعالیتها و ظرفیتها و اقتضائات حوزه زنان آماده کردهایم که تقدیم وزیر کشور میشود به گزارش ایسنا فهیمه فرهمندپور در این باره افزود بسته اقتصاد مقاومتی ویژه زنان شامل موارد حمایتی آموزشی و ترویجیعضو مرکز مطالعات اسلامی اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه قم: مجلس در زمینه سیاستهای جمعیتی جدید کوتاهی داشته است
عضو مرکز مطالعات اسلامی اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه قم مجلس در زمینه سیاستهای جمعیتی جدید کوتاهی داشته است عضو مرکز مطالعات اسلامی اقتصاد مقاومتی حوزه علمیه قم گفت از دولت پرسش داریم چرا مسئله جمعیت و خانواده را از لایحه برنامه حذف کرده است و از سوی دیگر مجلس نیز به شدت در حوزهمعاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس: فضای مجازی،اقتصاد مقاومتی و شاداب سازی مدارس موضو
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس فضای مجازی اقتصاد مقاومتی و شاداب سازی مدارس موضوع کرسی آزاد اندیشی دانشآموزی باشد معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کرسیهای آزاد اندیشی گفت فضای مجازی اقتصاد مقاومتی بهرهوری و استفاده درست از ام-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها