تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند نماز بنده‏اى را كه دلش همراه بدنش نيست نمى‏پذيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803989004




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه‌های گسترش همکاری‌های علمی و فناوری بررسی شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در دیدار وزیر علوم با سفیر اندونزی؛ راه‌های گسترش همکاری‌های علمی و فناوری بررسی شد در دیدار دكتر محمد فرهادی ، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری با دكتر لوئیان سفیر اندونزی در ایران، راه های گسترش همكاری های علمی و فناوری بین دو كشور مورد بررسی قرار گرفت .
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۰ تير ساعت 15:13

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا، در این دیدار دكتر فرهادی با اشاره به روابط دیرینه و مناسب سیاسی ، فرهنگی و علمی بین دو كشور اظهار داشت : پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران ، توسعه مراكز آموزش عالی و دانشگاه ها سرعت بیشتری به خود گرفته و هم اكنون حدود 5 میلیون نفر دانشجو در دانشگاه های جامع ، تخصصی و فنی و مهندسی ایران تحصیل می كنند . وزیر علوم در ادامه با بیان اینكه 14 دانشگاه جامع ایران در بین یك در صد دانشگاه های برتر جهان قرار گرفته اند ، گفت : علاوه بر این ، 10 دانشگاه و موسسه تحقیقاتی علوم پزشكی ، 8 دانشگاه صنعتی ، 2 دانشگاه غیر متمركزو یك پژوهشگاه از جمهوری اسلامی ایران در جمع یك در صد دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی برتر جهان قرار دارند. وی افزود : هم اكنون 38 پارك علم و فناوری با 160 مركز رشد در ایران در حال فعالیت هستند و دراین مراكز علمی ایده به محصول تبدیل می شود ومی تواند زمینه همكاری مناسبی را بین این مراكزعلمی و بخش های مشابه آن در اندونزی فراهم كند . فرهادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعداد اندك دانشجویان بورسیه ایرانی و اندونزیایی در دو كشور، برلزوم گسترش اعزام دانشجو از سوی هر دو كشور تاكید كرد و گفت : همكاری های مشترك علمی و فناوری دو كشور می تواند در زمینه تاسیس مراكز تحقیقاتی مشترك به خصوص در زمینه های علوم اسلامی و قرآنی انجام گیرد كه به طور مثال می توان در این زمینه به همكاری دانشگاه تهران با دانشگاه علوم قرآنی جاكارتا و همكاری دانشگاه گیلان با دانشگاه مولانا مالك اندونزی اشاره كرد . وی همچنین به همكاری های مشترك علمی و فناوری بین دو كشور در زمینه علومی همچون هوافضا ، نانو و بایو تكنولوژی ، انرژی های نو و محیط زیست اشاره كرد و گفت : كمیته همكاری های مشترك علمی و فناوری با حضور مسئولانی از دو كشور ایران و اندونزی ، امور مربوط به نحوه گسترش این همكاری ها را بررسی می كنند. فرهادی اظهار امیدواری كرد كه نتایج پنجمین نشست این كمیته كه در تهران تشكیل می شود به گسترش بیش از پیش روابط علمی و فناوری بین دو كشور منجر شود. وزیر علوم در پایان در خصوص ایجاد كرسی های زبان فارسی و ایران شناسی در دانشگاه های اندونزی در صورت در خواست مسئولان آموزش عالی آن كشور قول مساعد داد. همچنین در این دیدار دكتر لوئیان سفیر اندونزی در ایران با قدردانی از وزیر علوم كشورمان و استقبال از گسترش همكاری های علمی بین دو كشور گفت : برای ما بسیار مغتنم است كه از تجربیات علمی و فناوری ایران در زمینه های مقابله با بلایای طبیعی ،مدیریت بحران و همچنین استفاده از پهبادها بهره مند شویم . وی افزود : از مسئولان وزارت علوم و دانشگاه های ایران دعوت می كنم تا با سفر به اندونزی از تاثیر مستقیم فرهنگ اسلامی ایرانی بر مردم اندونزی و مشاهده برگزاری مراسم عاشورای حسینی در این كشور آگاه شوند و همچنین در خصوص مدیریت بحران و بلایای طبیعی ، كارشناسان ما را راهنمایی كرده و آموزش دهند . گفتنی است در این دیدار دكتر حسین سالار آملی ، قائم مقام وزیر علوم و رئیس مركز همكاری های علمی بین المللی ، و دكتر مجتبی شریعتی نیاسر ، معاون آموزشی وزیر علوم نیز حضور داشتند .
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن