تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802422880




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا مردم از بیلبوردها شاکی شدند؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چرا مردم از بیلبوردها شاکی شدند؟




وظیفه فرهنگی شهرداری پمپاژ انرژی مثبت در میان شهروندان است نه این که فرد سر کوچه خود طرحی از یک جنین آمریکایی ببیند که نوشته کنارش حاکی از نامشروع بودنش است. بعد از دو کیلومتر رانندگی پیامی درباره بمباران اتمی و کشتار جمعی بخواند و سر چهارراه بعدی مطلع شود که در گوشه‌ای از جهان هر 9 ثانیه یک زن مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرد و درست قبل از رسیدن به محل کار تصویر دو تروریست موتور سوار در حال کشتن یک فرد را ببیند و روزش را چنین آغاز کند.





عصر ایران نوشت: «بیلبوردهایی که شهرداری تهران در سطح شهر نصب کرده است، یک سلسله بحث‌های دامنه‌دار را در فضای رسانه‌ای کشور به وجود آورده است. موضوع این بیلبوردها، گوشزد کردن جنایات آمریکا و نقاط ضعف جامعه ایالات متحده است؛ از جمله این که به شهروندان ایرانی یادآوری می‌کند که آمریکا تنها کشور دنیاست که از بمب اتمی استفاده کرده است یا از هر 5 کودکی که در این کشور به دنیا می‌آید، 2 نفرشان نامشروع است و هر 9 ثانیه یک زن در آمریکا کتک می‌خورد و از این قبیل مسائل.

این تابلوهای تبلیغی واکنش‌های متعدد و منتقدانه‌ای را در میان افکار عمومی به وجود آورد و رسانه‌ها نیز بدان پرداختند. موج بزرگی هم در فضای مجازی به راه افتاد. عده‌ای نیز از این ماجرا بهره‌برداری سیاسی کردند و آن را به تمایل شهردار تهران برای کاندیداتوری مجدد در انتخابات ریاست‌جمهوری نسبت دادند.

در واکنش، رسانه‌ها و چهره‌های نزدیک به شهرداری تهران با انتشار مقالات و مصاحبه‌هایی منتقدان را «شیفتگان آمریکا» خواندند و انتقاد کردند که چرا از افشای چهره پلید آمریکا ناراحت هستند و مگر شهرداری در این تابلوها دروغی گفته است.

فارغ از حب‌وبغض‌های سیاسی که در میان حامیان و منتقدان این تابلوها می‌تواند وجود داشته باشد، در یک نگاه مردمی علت واکنش‌های مخالفت‌آمیز با این تابلوها نه مسائل انتخاباتی است و نه نگرانی از افشای چهره آمریکا در ایران. آنچه باعث شده است تا ناظران غیرسیاسی و بی‌طرف - که عموم مردم هستند - با دیدن این تابلوها و بیلبوردها، سری به تأسف تکان دهند، احساس نامطلوبی است که به آنها دست می‌دهد.

این حس در وهله نخست ناشی از این پرسش است: «خب! به ما چه؟» این که در آمریکا از هر 110 نفر یکی‌شان زندانی است، به ما چه ربطی دارد؟ آیا کمکی از دستمان برمی‌آید؟

نقد دیگر ایجاد موج منفی در شهر است. این که شما از خانه تا محل کار مدام طرح‌ها و نوشته‌های منفی ببینید، باعث حال خوش نخواهد بود.

همان طور که نمایش آثار هنری، پیام‌های فرهنگ مهربانی، تبریکات عید فطر و ... حال عمومی و روانی شهروندان را بهبود می‌بخشد، نمایش زشتی‌ها و پیام‌های منفی - فارغ از هرگونه نگاه و قضاوت سیاسی - از منظر روانشناسی ناخوشایند است.

وظیفه فرهنگی شهرداری پمپاژ انرژی مثبت در میان شهروندان است نه این که فرد سر کوچه خود، طرحی از یک جنین آمریکایی ببیند که نوشته کنارش حاکی از نامشروع بودنش است. بعد از دو کیلومتر رانندگی پیامی درباره بمباران اتمی و کشتار جمعی بخواند و سر چهارراه بعدی مطلع شود که در گوشه‌ای از جهان هر 9 ثانیه یک زن مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرد و درست قبل از رسیدن به محل کار تصویر دو تروریست موتورسوار در حال کشتن یک فرد را ببیند و روزش را چنین آغاز کند و به طرز مشابهی به اتمام برساند!

نکته دیگر این است که مخاطب غیرسیاسی با تمام وجود احساس می‌کند که تنها ربط این تابلوها به مردم ایران لاپوشانی مشکلات داخلی است.

چنان مشکلات داخلی آمریکا را به رخ مردم ایران می‌کشند که انگار ما در مدینه فاضله زندگی می‌کنیم که نه دزدی‌های مستمر در آن وجود دارد، نه جنایتی رخ می‌دهد و نه نیمی از زندانیان کشورمان مستقیم یا غیرمستقیم مرتبط با مواد مخدرند و نه آمار خودکشی در جامعه ما نگران کننده است. هیچ زنی هم البته مورد ضرب و شتم قرار نمی‌گیرد.

این که مدام مشکلات مردم کشورهای مختلف جهان را در چشم مردم فرو کنیم، حال مردم را بد می‌کند و خیلی هم خوب می‌فهمند که در ورای این پروپاگاندا کوشیده می‌شود سوء‌مدیریت‌های داخلی کتمان شود والّا چرا به جای این که بدبختی‌های دیگران را جار بزنند، از عملکرد درخشان خودشان نمی‌گویند؟ مثلاً چرا نمی‌توانند بگویند میزان طلاق در جامعه ایران کاهش یافته، تعداد معتادان کمتر شده، سن اعتیاد و فحشا بالا رفته، میزان شادی ایرانیان افزون‌تر شده، زمان تفریحات‌شان افزایش یافته و...؟

یک جامعه رو به جلو قاعدتاً باید پیشرفت‌هایش را جشن بگیرد نه این که بدبختی‌های دیگران را در بوق و کرنا کند.

نکته دیگری که شهروند عادی و غیرسیاسی را آزار می‌دهد، این است که با دیدن این تابلوها احساس می‌کند عوارضی که به شهرداری می‌پردازد و باید صرف رفاه او شود، در اموری هزینه می‌شود که اساساً نفعی به حال شهر و شهروندان ندارد.

وظیفه شهرداری، "شهر"داری است نه پرداختن به امور سیاسی و بین‌المللی و شمارش نوزادان نامشروع در آمریکا!

اینها نکاتی است که مردم را ناخرسند کرده است والّا برخلاف آن چه مدافعان شهرداری می‌گویند، منتقدان «شیفتگان آمریکا» نیستند بلکه مردمی هستند که ضمن آشنایی با آمریکا و عملکردهایش تنها حرفشان این است که شهرداری به کار اصلی‌اش مشغول باشد و کار «آگاه‌سازی مردم درباره واقعیت‌های جهان» را به نهادهای دیگری که متولی‌اش هستند، واگذار کند.»








تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن