تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همه خوبى‏ها و بدى‏ها در مقابل توست و هرگز خوبى و بدى واقعى را جز در آخرت نمى‏بينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868954069




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تجارت خارجی ایران به 19.5 میلیارد دلار نزدیک شد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کارنامه بهاری تجارت خارجی ایران منتشر و تجارت خارجی به 19.5میلیارد دلار نزدیک شد.
 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ گمرک ایران اعلام کرد عملکرد تجارت خارجی کشورمان در خرداد ماه نیز بهبود یافته و تراز تجاری ایران همچنان مثبت است.

در سه ماهه نخست سال‌جاری 27 میلیون و 780 هزار تن کالا به ارزش 10 میلیارد و 472 میلیون دلار صادر شد که در مقایسه با دو ماهه نخست سال‌جاری از لحاظ ارزش بالغ بر 3 میلیارد و 610 میلیون دلار افزایش داشته است. از حیث وزنی نیز میزان صادرات کالا در مدت مذکور بیش از 9 میلیون و 660 هزار تن افزایش نشان می‌دهد.

در سه ماهه نخست امسال بالغ بر 7 میلیون و 263 هزار تن کالا به ارزش 9 میلیارد و یک میلیون دلار از طریق گمرکات اجرایی وارد کشور شده که این رقم در مقایسه با دو ماهه نخست سال‌جاری که طی آن 4 میلیون و 560 هزار تن کالا به ارزش 5 میلیارد و 497 میلیون دلار وارد شده بود رشد نشان می‌دهد.

بنابر این گزارش در دو ماهه اول سال‌جاری صادرات غیرنفتی کشورمان 14 و 68 صدم درصد و واردات 13 و 54 صدم درصد کاهش داشت.

در فصل بهار این مدت گاز طبیعی مایع شده به ارزش یک میلیارد و 690 میلیون دلار، سایر گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع به ارزش 434 میلیون دلار، محصولات از آهن یا فولاد غیرممزوج تخت فقط گرم نورد شده به‌صورت طومار با 354 میلیون دلار، پروپان مایع شده با 343 میلیون دلار و روغن‌های سبک و فرآورده‌ها به جز بنزین با 291 میلیون دلار عمده‌ترین کالاهای صادراتی و کشورهای چین، امارات متحده عربی، عراق، جمهوری کره و هند پنج کشور عمده مقصد صادرات کالاهای غیرنفتی بودند.

در سه ماهه اول سال‌جاری، ذرت دامی با 272 میلیون دلار، لوبیای سویا با 221 میلیون دلار، کنجاله سویا با 215 میلیون دلار، برنج با 197 میلیون دلار، قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با 160 میلیون دلار عمده‌ترین کالاهای وارداتی بودند و کشورهای چین، امارات متحده عربی، جمهوری کره، ترکیه و فدراسیون روسیه پنج کشور عمده صادرکننده کالا به کشورمان بوده‌اند.

شایان ذکر است که متوسط قیمت هر تن کالای صادراتی در این مدت 377 دلار و کالای وارداتی یک هزار و 239 دلار بوده است.

رشد صادرات ایران به چین و کره جنوبی و هند

میزان صادرات ایران به چین در سه ماهه نخست سال‌جاری از لحاظ ارزش نسبت به مدت مشابه سال قبل 12 و 62 صدم درصد افزایش یافت.
چین در این مدت 21 و 49 صدم درصد از سهم ارزشی کالاهای صادراتی ایران را به خود اختصاص داد.

امارات متحده عربی دومین خریدار کالاهای ایران در این مدت بوده که 16 و 92 صدم درصد از سهم ارزش کل صادرات را دارا بوده و واردات آن از ایران نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 و 65 صدم درصد کاهش داشته است.

سومین کشور واردکننده کالاهای ایرانی کشور عراق است که طی سه ماهه اول سال‌جاری سهم آن از کل ارزش صادرات 14 و 49 درصد است و 5 و 76 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

کره جنوبی با سهم ارزش 8 و 11 صدم درصد چهارمین کشور مقصد کالاهای صادراتی کشورمان بوده و واردات آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد یک میلیون و 375 درصدی همراه بوده است.

هند پنجمین واردکننده کالاهای ایرانی است که 7 و 40 صدم درصد از سهم ارزش کالاهای صادرات را به خود اختصاص داد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 6 و 47 صدم درصد افزایش نشان می‌دهد.

سایر کشورها با سهم ارزش 31 و 58 درصدی، واردکننده کالاهای ایرانی بوده‌اند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 29 و 33 درصد کاهش داشته است.

میعانات گازی با ارزش یک میلیارد و 690 میلیون دلار، 16 و 14 صدم درصد سهم ارزش کالاهای صادراتی را در این مدت داشته است.
صادرات محصولات پتروشیمی با ارزش 3 میلیارد و 542 میلیون دلار، 33 و 82 صدم درصد سهم ارزش کالاهای صادراتی را به خود اختصاص داده است.

تسریع در ترخیص دارو و تجهیزات پزشکی

گمرک ایران از تصمیم جدید برای تسریع در ترخیص دارو و تجهیزات پزشکی خبر داد و اعلام کرد: صدور مجوزهای ترخیص دارو و تجهیزات پزشکی به‌صورت الکترونیکی موفقیت‌آمیز بوده است.
به گزارش خبرگزای صدا و سیما به نقل از روابط عمومی گمرک ایران در جلسه مشترکی که امروز میان مسئولان گمرک و سازمان غذا و دارو برگزار شد، یکی از مواردی که زمان‌بر بود و در این جلسه حل شد، اظهار تک‌تک اقلام بود که از طرف معاونت غذا و دارو مقرر شد براساس کد و به‌ صورت فایل بارگذاری شود.
فرود عسگری معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران با تأیید این مطلب گفت: در حال حاضر گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) بسیاری از اقلام دارویی و به ویژه  کیت‌های آزمایشگاهی را به‌صورت حمل یکسره ترخیص می‌کند و این موضوع مورد تأیید اعضای حاضر درجلسه به ویژه دکتر محمود بیگلر مدیرکل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو است.

عسگری افزود: در این جلسه مقرر شد گمرک برای ایجاد سرعت در ترخیص، کارشناسی دارو و تجهیزات پزشکی را در گمرک محل اظهار انجام دهد.
به گفته معاون فنی و امور گمرکی همچنین مقرر شد به منظور سرعت دادن به کار، نماینده غذا و دارو در فرودگاه امام خمینی(ره) مستقر شود.
عسگری تأکید کرد که با جلسات هماهنگی واحد فن آوری اطلاعات گمرک وسازمان غذا و دارو نواقص جزیی هم برطرف خواهد شد.

مدتی است که گمرک و سازمان غذا و دارو با هدف پیشگیری از جعل اسناد و مبارزه با قاچاق اقلام دارویی و ملزومات پزشکی، صدور مجوزهای ترخیص کالاهای یادشده را به ‌صورت الکترونیکی انجام می‌دهند و این مجوزها پس از صدور مستقیماً بر روی سامانه جامع گمرکی قرار می‌گیرد.


۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن