محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852672939
اقتصاد مقاومتی از نظریه تا عمل 34 راهکار مهم برای اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: اقتصاد مقاومتی از نظریه تا عمل34 راهکار مهم برای اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور
اقتصاد سالم آن است که جریان ثروت و منابع اولیه بهنحوی باشد که بر ثروت، که یگانه وسیلهی مادی و پایهای از پایههای زندگی است، بیفزاید و قدرت ملی را در تحصیل وسایل مادی و معنوی زندگی مضاعف کند.
حجتالاسلاموالمسلمین رضایی دولت، مسئول حوزهی نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان همدان (1395)، مهمترین راهکارها و الزامات اجرایی نمودن شعار امسال را در 34 مورد جمعبندی نموده که عبارتاند از:
1. اصل تزیید ثروت ملی و تکثیر تولید:یعنی اقتصاد سالم آن است که جریان ثروت و منابع اولیه بهنحوی باشد که بر ثروت، که یگانه وسیلهی مادی و پایهای از پایههای زندگی است، بیفزاید و قدرت ملی را در تحصیل وسایل مادی و معنوی زندگی مضاعف کند و این مشروط به دو شرط است. یکی اینکه منابع ثروت آزاد باشد و دچار حبس و توقف نشود. دیگر اینکه فعالیت، آزاد و محترم باشد؛ یعنی ثمرهی فعالیت به فعال برگردد.
2. حرکت جدی در مسیر عدالت اجتماعی:حضرت علی (ع) هنگام بیعت مردم با وی بر حساسیت خود برقراری عدالت اقتصادی و لغو تبعیضهای ناروا تأکید میکند: ایها الناس، من الآن اعلام میکنم، آن عده که از جیب مردم و بیتالمال جیب خود را پر کرده، املاکی سرهم کردهاند، نهرها جاری کردهاند، بر اسبان عالی سوار شدهاند، کنیزکان زیبا و نرماندام خریدهاند و در لذات دنیا غرق شدهاند، فردا که جلوی آنها را بگیرم و آنچه از راه نامشروع به دست آوردهاند، از آنها بازبستانم و فقط بهاندازهی حقشان، نه بیشتر برایشان باقی گذارم، نیایند و بگویند علیبنابیطالب ما را اغفال کرد. من امروز در کمال صراحت میگویم: تمام مزایا را لغو خواهم کرد، حتی امتیاز مصاحبت پیغمبر و سوابق خدمت به اسلام را. هرکس در گذشته به شرف مصاحبت پیغمبر نائل شده و توفیق خدمت به اسلام را پیدا کرده، اجر و پاداشش با خداست. این سوابق درخشان سبب نخواهد شد که ما امروز در میان آنها و دیگران تبعیض قائل شویم. هرکس امروز ندای حق را اجابت کند و به دین ما داخل شود و به قبلهی ما رو کند، ما برای او امتیازی مساوی با مسلمانان اولیه قائل میشویم.
3. مدینهی فاضلهی اسلامی، مدینهی ضد تبعیض است، نه ضد تفاوت:جامعهی اسلامی، جامعهی تساویها و برابریها و برادریهاست، اما نه تساوی منفی، بلکه تساوی مثبت. تساوی منفی یعنی به حساب نیاوردن امتیازات طبیعی افراد و سلب امتیازات اکتسابی آنها برای برقراری برابری. تساوی مثبت یعنی ایجاد امکانات مساوی برای عموم و تعلق مکتسبات هر فرد به خودش و سلب امتیازات موهوم و ظالمانه.
4. این تفکر سود که در بانکها و مردم ما وجود دارد، قاتل اقتصاد مقاومتی است:بلکه حتی قاتل اصلی اقتصاد است. سود در دین و فقه ما اصیل نیست و آنچه اصیل است، کار است. اسلام، حرص و ولع و تکاثر و طمع و مقولههایی را که با سود، همسو هستند را مذمت میکند و برای بعضی مثل اهل تکاثر وعدهی عذاب میدهد.
5. واردات کالاهای لوکس:بهسبب اینکه موجب خروج ارز از کشور میشود و از طرفی ورود کالاهایی که نفع و فایدهی قابل توجه مادی و معنوی ندارد، باعث سلطهی کافرین بر مؤمنین میشود که براساس قاعدهی نفی سبیل، مردود است. لذا شاهدیم که ریشههای اقتصاد مقاومتی در فقه ما وجود دارد.
6. فساد اقتصادی بههیچوجه در شرایط اقتصاد مقاومتی قابل بخشش نیست: اگر فساد اقتصادی شکل گرفت، باید سریع ریشهاش خشکانده شود. مبارزه با رانت و ویژهخواری در همهی ابعاد، شامل فساد اقتصادی و مالی، فساد اداری، فساد سیاسی و فساد اجتماعی و فرهنگی، اقتصاد ایران را از حرکت بهسمت یک اقتصاد پویا بازخواهد داشت.
7.این نبرد بزرگ اقتصادی، اقتصاددانان معتقد و شجاع میخواهد:ما زیارت عاشورا میخوانیم، دعای کمیل میخوانیم، نمازهای مستحبی میخوانیم و... اینها همه وظیفه است و ثواب الهی را بههمراه دارد، اما آنکه مشکل جامعه را حل میکند، درایت اقتصادی است. این دعای کمیل را شخص کمیل از وجود مبارک حضرت امیر (ع) نقل کرد. کمیل از اصحاب خاص حضرت بود. وجود مبارک حضرت امیر که به خیلیها وقت ملاقات خصوصی نمیداد، دست همین کمیل را از مسجد کوفه بیرون برد و آن بیانات نورانی را به کمیل آموخت که «إِنَّ هذِهِ الْقُلُوبَ أَوْعِیَه فَخَیْرُهَا أَوْعَاهَا» تا پایان آن بیانات نورانی و این دعای معروف کمیل را به او آموخت و کمیل هم این دعا را نقل کرد.
بعد از اینکه وجود مبارک حضرت امیر (ع) به مقام خلافت ظاهری رسیدند، آنطوریکه در نهجالبلاغه هست، منطقهای به نام هیت وجود داشت که مسئولیت آن منطقه را وجود مبارک حضرت امیر به کمیل دادند. امویان ریختند آنجا غارت کردند. زدند، بردند و کمیل نتوانست آنجا را اداره کند. وجود مبارک حضرت امیر نامهای نوشت. این نامه در نامههای مکتوب نهجالبلاغه است. به کمیل اعتراض کرد که من همهی امکانات را به تو دادم و نتوانستی آنجا را اداره کنی. خلاصهی اعتراض حضرت امیر این است که بعضیها فقط به درد دعای کمیل میخورند. ادارهی مملکت یعنی ادارهی مملکت. اگر ما بشنویم فلان کارخانه کارگرها را بیرون کرده است، این مشکل با نماز و زیارت عاشورا حل نمیشود. حواستان جمع باشد که دامنگیرتان خواهد شد. کسی گرسنه بخوابد، فقیر باشد، به زندان برود، هزاران چک برگشتی وجود داشته باشد، اینها با دعای کمیل حل نمیشود. شما بررسی کنید ببینید چند تا چک برگشتی دارید. معلوم میشود که وزارت اقتصاد و دارایی نتوانسته رسالتش را انجام بدهد.
8. حمایت از تولیدکنندگان برای بهبود وضعیت تولید و بخش عرضه:بالأخص در قسمتهایی از تولید که در آن بخش، با واردات مواجه هستیم.
9. برخی تولیدکنندگان داخلی باید بهجای سوءاستفاده از شرایط تحریم، کمیت و کیفیت را ارتقا دهند.
10. اصلاح الگوی مصرف:دین از مصرفزدگی برحذر میدارد، ولی صداوسیما و خیلی از رسانهها برخلاف دین، پیوسته فرهنگ مصرف را ترویج میکنند.
11. نفت و گاز اسلحهاند:همان بحثی است که مقام معظم رهبری مطرح کردند و فرمودند که یک وقتی من پیشنهاد دادم که با قطع صادرات نفت میشود ولو بهصورت یک ماه یا پانزده روز، غرب را در چالش قرار داد. نفت ایران چیزی نیست که کشورهایی مثل عربستان که شعار میدهند، بتوانند آن را تأمین و جبران کنند. به همین خاطر است که شما میبینید آمریکا یک عدهای از کشورها را از تحریم نفتی ایران مستثنا کرد. چون اینها محتاج نفت ایران هستند و راهی ندارند. حالا در چنین وضعیتی چرا ما ضربهی پیشگیرانه نداشته باشیم؟
12. استفاده از تولیدات دانشبنیان: برای تأمین کالاهای واسطهای و مصرفی در جهت جلوگیری از واردات بیرویه ی کالاهای واسطهای و حمایت از دانشآموختگان در بخشهای مختلف.
13. افزایش میزان صادرات براساس توانمندیهای تولیدی کشور:مانند بخشهای مختلفی از جمله انرژی، محصولات کشاورزی (البته درصورتیکه نیاز داخلی تأمین شده باشد)، محصولات و خدمات پزشکی و درمانی و... که اگر این مهم اتفاق بیفتد و در زمینهی صادرات به کشورهای دیگر بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم، میتوان گفت توانستهایم در برابر تحریم راه مقابلهی خوبی پیدا کنیم؛ چراکه وقتی کشورهای دیگر به ما نیاز داشته باشند، برای تأمین نیازهای خود، دیگر برای تحریم نمیتوانند کاری کنند، چون خودشان نیز به ما وابسته هستند.
14. فرهنگسازی برای مصرف داخلی: که البته این کار زمانی ممکن است که بهطور همزمان و موازی، کیفیت تولیدات داخلی را افزایش داده باشیم تا مردم برای این تغییر رویه در مصرف، انگیزهی کافی داشته باشند.
15. عمل به قانون و اجرای قانون بهصورت مساوی و برابر برای همهی افراد و طبقات اجتماعی:متأسفانه اقتصاد ایران به یک اقتصاد رفاقتی و رابطهای تبدیل شده است و قانون توسط طبقات ذینفوذ محترم شمرده نمیشود.
16. اقدام علمی در جهت شایستهسالاری علمی واقعی:در کشور بهمنظور بهرهوری و کارایی بالاتر.
17. جلوگیری از تقویت دولت شمارهی دو یا شبهدولت در اقتصاد ایران: تازمانیکه بخش خصوصی واقعی در اقتصاد مشارکت نداشته باشد، رشد اقتصادی درونزا به وقوع نمیپیوندد، تولید و رقابت تقویت نمیگردد، درآمد و ثروت عادلانه توزیع نمیشود و بیکاری بلندمدت و گرانی (نه تورم) کاهش نمییابد. در کنار انحصار مستقیم دولتی در بخش عمدهی اقتصاد ایران، انحصار غیرمستقیم شبهدولتی، فضای اقتصاد ایران را برای حضور بخش خصوصی واقعی بسیار سخت، غیرممکن و مسموم ساخته است.
18. کاهش دخالت دولت در اقتصاد و عدم تعیین دستوری تعدیلکنندههای خودکار در اقتصاد،مثل قیمت، دستمزد، نرخ بهره و نرخ ارز.
19. افزایش رقابت و کاهش انحصاردر بازارهای مختلف و صنایع مختلف:بهطوریکه نباید به بهانههای غیراقتصادی و حتی اقتصادی مانند حمایت از صنایع نوپا، انحصار دولتی رو به گسترش باشد، زیرا تازمانیکه تولیدکنندهی داخلی نتواند در بازار داخل با تولیدکنندههای بینالمللی رقابت کند، مطمئناً نخواهد توانست در عرصهی بینالمللی نیز رقابت کند.
20. اقدامات عملی و مؤثر در جهت بهبود شاخصهای فضای کسبوکار،زیرا تولید قلب تپندهی اقتصاد است و تازمانیکه مشکلات و تنگناهای مالی و قانونی بخش تولید برطرف نگردد، خروج از رکود رخ نخواهد داد.
21. اصلاح ساختار بانکهاو در درجهی اول مطالبات معوق پیگیری و تسویه شود و از ایجاد مطالبات معوق جدید جلوگیری شود. همچنین باید بهسمت استقلال بانک مرکزی از دولت پیش رفت تا نقدینگی از یک ثبات متناسب با رشد تولید ملی برخوردار شود.
22. نظارت جدی بر بازارهای مختلف:در بازار سرمایه (بهخصوص بازار مسکن) باید با استفاده از ابزارهای نظارتی دقیق، از سفتهبازی در این بازار کاست و با بهبود شاخصهای فضای کسبوکار بازار مسکن، بهویژه تسهیل در تأمین اعتبار و ایجاد تقاضای مؤثر، رونق را به این بازار برگرداند. بخش مسکن دارای بیشترین ارتباطات پسین و پیشین با سایر بخشهای اقتصادی است و میتواند سهم بالایی در رشد اقتصادی درونزا داشته باشد.
23. جلوگیری از رانت اطلاعاتی در بازار مالی:در بازار مالی بهعنوان زیرمجموعهای از بازار سرمایه باید از رانت اطلاعاتی، نشت اطلاعات و دخالت دستهای پشت پرده در روند حرکت بازار جلوگیری شود تا بازار اوراق بهادار بتواند در فضایی کارا به تأمین امن سرمایهی مورد نیاز بخش تولید بپردازد.
24. در بازار نیروی کار باید رفاه کارگران افزایش یابدو برخی ابعاد قانون کار اصلاح و بقیهی قوانین کار بهصورت دقیق اجرا گردد. دولت باید از دخالت در بازار کار خودداری نماید و بهمنظور کاهش بیکاری بلندمدت و بیکاری تحصیلکردهها، بر سهولت تولید در کشور تأکید نماید.
25. در بازار کالا و خدمات باید دخالت دولت کاهش یابدو دولت تعیینکنندهی قیمت کالاها و خدمات نباشد. البته عوامل تولید نیز نباید قدرت قیمتگذاری داشته باشند و قیمت باید در بازارهای آزاد در چارچوب قواعد اجتماعی تعیین گردد. باید از حجم دولت کاسته شود، زیرا دولت بزرگترین عرضهکننده و بزرگترین تقاضاکننده در بازار کالا و خدمات است.
26. اجرای سیاستهای ارزی شفاف و باثبات:در بازار ارز نیز با اجرای سیاست ارزی شفاف و باثبات، یکسانسازی نرخ ارز، حذف دلالان و سفتهبازان، استقلال بیشتر بانک مرکزی در اجرای سیاستهای ارزی و حذف رانت و فساد در تخصیص ارز توسط بانک مرکزی (البته در صورت یکسانسازی نرخ ارز بهصورت خودکار حذف میگردد)، میتوان ریسک ناشی از نرخ ارز را در همهی فعالیتهای اقتصادی کاهش داد.
27. باید فضای اقتصاد سیاسی ایران امن گردد:باید سرمایهگذاران خارجی از سرمایهگذاری در ایران احساس نااطمینانی یا ریسک غیرقابل تحمل نداشته باشند. نمیشود کارگزاران اقتصادی داخل و خارج را فقط با تقویت انتظارات مثبت نسبت به آینده امیدوار نگه داشت، بلکه با اقدام و عمل حقیقی باید فضای تولید در کشور را تسهیل نمود.
28. اتخاذ سیاستهای باثبات و شفاف تعرفهای.
29. طراحی یک نظام کارای مالیاتی.
30. کاهش بدهی دولت و شرکتهای دولتی به بانک مرکزی و سیستم بانکی.
31. اجرای سیاستهای کارای جمعیتی و حفظ بنیان خانواده.
32. استفاده از همهى ظرفیتهاى دولتى و مردمى.
33. مدیریت منابع ارزى.
34. کاهش وابستگى به نفت.
نویسندگان
1. عضو هیئتعلمی سازمان تحقیقات کشاورزی و مدیرکل دفتر حوزهی نمایندگی ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی
2. مسئولان حوزهی نمایندگی ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی:
· حجتالاسلاموالمسلمین سعیدیان، مسئول حوزهی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
· حجتالاسلاموالمسلمین توکلی، مسئول حوزهی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی
· حجتالاسلاموالمسلمین حسینی، مسئول حوزهی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان
· حجتالاسلاموالمسلمین پرویزپور، مسئول حوزهی نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه
· حجتالاسلاموالمسلمین رضایی دولت، مسئول حوزهی نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان همدان
· حجتالاسلاموالمسلمین بیتاللهی، مسئول حوزهی نمایندگی ولیفقیه در سازمان حفظ نباتات
پینوشتها
3. سورههای بقره، آیهی 178، 229 و 230، نساء، آیهی 13 و 14، توبه، آیهی 97 و 112، مجادله، آیهی 4، طلاق، آیهی 1، سورهی نساء، آیهی 29.
4. ابن شعبه حرانی، تحفالعقول، ص348.
5. حسین نوری، مستدرکالوسائل، ج13، ص247.
6. محمد، آیهی 7.
7. آلعمران، آیهی 160.
8. هود، آیهی 6.
9. محمدرضا حکیمی، الحیاه، ج3، ص29.
10.حدید، آیهی 25.
11.نهجالبلاغه، خطبهی سوم (شقشقیه).
12.همان، خطبهی 230.
13.ر.ک: احقاف، آیهی 13.
14.ر.ک: فصلت، آیهی 30.
15.نهجالبلاغه، حکمت 47.
16.یوسف، آیهی 55.
17.شیخ صدوق، کتاب من لا یحضره الفقیه، ج3، ص98-99.
18.کلینی، الکافی، ج5، ص73.
19.شیخ حرّ عاملی، وسائلالشیعه، ج17، ص58. دکتر پیمان فلسفی1 و جمعی از نویسندگان2 پایگاه برهان ادامه دارد...
95/02/27 :: 02:46
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]
صفحات پیشنهادی
اقتصاد مقاومتی از نظریه تا عمل (2) عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی در گام نخست نیازمند چیست؟
اقتصاد مقاومتی از نظریه تا عمل 2 عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی در گام نخست نیازمند چیست در اقتصاد مقاومتی باید از پتانسیلهای داخل بهره برد اما مهمترین موضوع استفاده از پتانسیل کشورهای دیگر همچون کشورهای همسایه است که ما میتوانیم از طریق صادرات به کشورهایی که در لیست تحریمهااجرای اقتصاد مقاومتی با کشاورزی مکانیزه
یکی از بخشهای بسیار حساس در اقتصاد کشورهای مختلف کشاورزی است و بسیاری از کارشناسان براین باورند تأمین و تضمین امنیت غذایی کشور میتواند عاملی در ثبات اقتصادی و سیاسی آن کشور در دهکده جهانی باشد بنابراین لازم است در زمینه توسعه و افزایش بهرهوری در این صنعت همواره کوشا بوده و برمهمترین پروژههای اقتصاد مقاومتی وزارت ارتباطات اعلام شد/ سرعت دسترسی ۲۰ مگابیتی در شبکه ملی اطلاعات
مهمترین پروژههای اقتصاد مقاومتی وزارت ارتباطات اعلام شد سرعت دسترسی ۲۰ مگابیتی در شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات مهمترین پروژههای اقتصاد مقاومتی در این وزارتخانه را اعلام کرد به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس دوازدهمین جلسه اقتصاد مقاومتی وزارت ارتباطات و فناوشاهکلید اقتصاد مقاومتی اصلاح الگوی مصرف است/کاهش منابع آبی منشأ بروز ریز گردها در کشور
شاهکلید اقتصاد مقاومتی اصلاح الگوی مصرف است کاهش منابع آبی منشأ بروز ریز گردها در کشور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم یکی از شاهکلیدهای اقتصاد مقاومتی را اصلاح الگوی مصرف و افزایش بهرهوری دانست و گفت با مدیریت مصرف هم میتوانیم اقدامات مؤثر و عملی برای پیادهسازی اقتصاد ماصلاح الگوی مصرف آب مهمترین پروژه اقتصاد مقاومتی
اصلاح الگوی مصرف آب مهمترین پروژه اقتصاد مقاومتی مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور آخرین پروژه اقتصاد مقاومتی را اصلاح مصرف الگوی آب دانست و گفت یکی از مسائل مهم در کشور موضوع تنش آبی است که باید با تمهیدات ویژه به میزان ایده آل برسد به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگارامخالفت مجلس با کمیسیون اقتصاد مقاومتی
مخالفت مجلس با کمیسیون اقتصاد مقاومتی نمایندگان مجلس با تشکیل کمیسیون اقتصاد مقاومتی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مخالفت کردند به گزارش فرهنگ نیوز تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز سهشنبه یک تیر خانه ملت طرح تشکیل کمیسیون ویژه اقتصاد مقاوملزوم حمایت از کشاورزان در راستای اقتصاد مقاومتی اجحاف دلالان به کشاورزان/ گوجه سبز را به یک دهم قیمت از کشاورز
لزوم حمایت از کشاورزان در راستای اقتصاد مقاومتیاجحاف دلالان به کشاورزان گوجه سبز را به یک دهم قیمت از کشاورزان میخرند در حالی که قیمت گوجه سبز این روزها در بازار بین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است اما دلالان میدان گوجه سبز ممتاز شهریار را به قیمت کیلویی ۱۵۰۰ تومان و درجه دو را ۱۰۰۰ توارتباط مناطق آزاد با اقتصاد مقاومتی در چیست؟
ارتباط مناطق آزاد با اقتصاد مقاومتی در چیست کارشناس مسایل اقتصادی این روزها آنچه از مناطق آزاد دیده می شود هدفی غیر از تقویت تولید ملی را دنبال می کند به گزارش فرهنگ نیوز دکتر حسن سبحانی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت اداره کنندگان اقتصاد باید تشخیص و اولویت بنددر راستای اقتصاد مقاومتی صورت گرفت اشتغالزایی برای ۶۶ نفر در تولید پوشاک توسط کارآفرین یزدی/ فریب ارزانی پوشاک
در راستای اقتصاد مقاومتی صورت گرفتاشتغالزایی برای ۶۶ نفر در تولید پوشاک توسط کارآفرین یزدی فریب ارزانی پوشاک قاچاق را نخورید بر اساس اعلام سازمان بسیج سازندگی یک تولید کننده پوشاک در یزد برای ۶۶ نفر دیگر نیز اشتغال ایجاد کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانیمديري كه حقوق نجومي ميگيرد نميتواند اقتصاد مقاومتي را محقق كند
مديري كه حقوق نجومي ميگيرد نميتواند اقتصاد مقاومتي را محقق كند مشاور وزير صنعت معدن و تجارت با بيان اينكه بايد در پرداخت حقوق و مزايا عدالت برقرار شود گفت مديراني كه حقوق نجومي دارند به جاي حراست از منافع ملي به دنبال منافع خود و انتفاع بيشتر از بيتالمال هستند و طبعاً نمي-
اقتصادی
پربازدیدترینها