واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
«فاطمه حسینی»، نماینده جنجالی مجلس کیست؟
روز گذشته نماینده 31 ساله مجلس که عنوان جوان ترین زن نماینده را دارد، در نطق مجلس دافع گسترده و همه جانبه ای از پدرش انجام داد. منظورمان سیده فاطمه حسینی، دختر صفدر حسینی رییس مستعفی صندوق توسعه ملی است.
روزنامه هفت صبح - فرید عطارزاده: درباره فعالیت های سیده فاطمه حسینی، جوان ترین نماینده مجلس که روز گذشته در دفاع از پدرش صفدر حسینی نطق جانانه ای انجام داد.روز گذشته نماینده 31 ساله مجلس که عنوان جوان ترین زن نماینده را دارد، در نطق مجلس دافع گسترده و همه جانبه ای از پدرش انجام داد. منظورمان سیده فاطمه حسینی، دختر صفدر حسینی رییس مستعفی صندوق توسعه ملی است که ماجرای فیش های حقوقی اش در هفته های گذشته جنجال های زیادی به پا کرده بود و ناگهان ترکش ها نیز به خود فاطمه حسینی و همسرش نیز رسد.
ماجرای صفدر حسینی را همه می دانیم. اتفاقات اخیر اما ما را ترغیب کرد تا جست و جوهای بیشتری در مورد شخص «فاطمه حسینی» انجام دهیم و عملکردهای او را مورد بررسی قرار دهیم. اگر جناح بندی های سیاسی را نیز کنار بگذاریم، با مرور سابقه های کاری او باید قبول کنیم فاطمه حسینی یک مورد «ویژه» محسوب می شود.
خانم 31 ساله ای که تا پیش از انتخابات اسفند سال 94 برای بسیاری از افراد ناشناخته بود اما با قرار گرفتن در فهرست اصلاح طلبان ناگهان مورد توجه همگان قرار گرفت. سه دلیل مهم برای این اتفاق وجود داشت. سن او، پدرش و سوابق گسترده فعالیت های اجتماعی و اقتصادی (نسبت به سن). در زمان انتخابات، سوابق او به این صورت اعلام شده بود: «کارشناس ارشد مدیریت اجرایی و دانشجوی دکترای مالی دانشگاه تهران، عضو سازمان نظام مهندسی، عضو انجمن دوستی ایران اسپانیا، مشاور مالی شرکت صنایع سیمان، مشاور مالی نمایندگی بیمه ملت، مشاور مالی شرکت پترو دژ پارس.»
نکته مهم آن جا بود که فاطمه حسینی بازه های زمانی که در این شرکت ها مشغول بوده را اعلام نکرده و فقط در گفت و گویی گفته بود از سال 1387 فعالیت های اقتصادی خود را آغاز کرده است. یعنی از زمانی که 23 سال سن داشته است. با توجه به این که در هیچ گونه سایت و خبرگزاری نیز اشاره ای به زمان های فعالیت های او نشد، تصمیم گرفتیم با روش مهندسی معکوس(!) جلو برویم.
با استناد به سایت روزنامه رسمی و سایت های شرکت هایی که او در آن مشغول بوده است، زمان تاسیس آن ها را پیدا کرده تا ببینیم اوضاع از چه قرار است. در این گزارش به اطلاعات جالبی دست پیدا کردیم اما ابتدا حاشیه های مربوط به صرافی تاسیس شده توسط همسر او و صحبت هایش در صحن علنی مجلس را مرور می کنیم.
قصه از کجا شروع شد؟
پروژه «فیش گیت» که از ادیبهشت ماه آغاز شده و رسانه های اصولگرا تقریبا هر هفته یک فیش حقوقی و پاداش جدید رو می کنند، از روز پنجشنبه 10 تیرماه وارد فاز بعدی خود شد. صفدر حسینی، رییس صندوق توسعه ملی که فیش حقوقی او بسیار جنجال ساز و در نهایت نیز مجبور به استعفا شد، ناگهان دختر و داماد خود را در تیررس ضربه های بعد اصولگرایان دید.
ماجرا از این قرار بود که این سایت ها ادعا کردند: «در سال 90 همزمان با تشدید زمزمه ها مبنی بر محدودشدن درآمدهای نفتی، افزایش نرخ ارز حالتی شتابان به خود گرفت. نرخ غیررسمی ارز در پایان سال 89 معادل 10337 ریال بود، اما در پایان اسفند 90، بهای ارز در بازار آزاد ایران به میزان 18926 ریال تعین شد. شوک ارزی سال 90 در سال 91 نیز ادامه یافت و در تابستان 91 نرخ ارز از حدود 18 هزار ریال در تیرماه، به حوالی 23 هزار ریال در پایان شهریور 91 رسید. افزایش ناگهانی بعدی در نرخ ارز، در مهر سال 91 هم رخ داد.
در این ماه نرخ ارز با تقریبا 9 هزار ریال افزایش، به رقم 31820 ریال رسید، این افزایش همچنان در سال 91 ادامه داشت و نرخ دلار تا مرز 3500 تومان هم افزایش یافت. به تازگی آگهی ای در یک روزنامه رسمی کشور منتشر شده که نشان می دهد شرکت صرافی سیده فاطمه حسینی (دختر صفدر حسینی) و همسرش (هانی میرمحمدعلی) در اوج بحران ارزی سال 90 تاسیس شده است که سیده فاطمه حسینی رییس هیات مدیره این صرافی بوده است. بانک مرکزی مجوز این صرافی را در تاریخ 20 فروردین 91 با شماره مجوز 8907 صادر کرده بود ولی در اطلاعیه ای که بانک مرکزی در 15 بهمن 92 منتشر کرد، این صرافی جزو صرافی های فاقد اعتبار معرفی شد و هم اکنون نیز جزو صرافی های مجاز بانک مرکزی قرار ندارد.»
واکنش فاطمه حسینی
روز گذشته این نماینده مدت زمانی که در واکنش به اظهارات محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انتخاب کرده بود را به دفاع از خود پرداخت. پاسخ او طولانی است و چند باری هم علی مطهری تذکر داد که صحبت های فاطمه حسینی غیرمرتبط است. او اما عزم خود را جزم کرده بود تا صحبت های خود را به پایان برساند و در این کار نیز موفق بود.
فاطمه حسینی در بخشی از تکذیبیه بلندبالای خودش گفت: «در ورای این تهمت سنگین چه انگیزه ای نهفته است؟ تا کجا می توان سکوت کرد؟ آیا غیر از این می توان فکر کرد، شماری از عاملان بحران ارزی 22 میلیارد دلاری با فرافکنی و فرار رو به جلو و اتهام زنی به دیگران، به دنبال تغییر کانون توجه افکار عمومی از واقعیت های بحران ارزی سال 91 هستند. آیا بانک مرکزی کشور با داشتن سامانه معاملات ارزی، به عنوان سیاست گذار، ناظر و مجری سیاست های ارزی تا این اندازه فاقد نظارت بوده است که یک صرافی بتواند زمینه ساز بحران ارزی شود؟!
به راستی چرا بانک مرکزی و سایر نهادهای ذی مدخل عاملان بزرگترین فساد مالی و فعالیت دلالان تحریم در کشور را معرفی و رسوا نمی کنند؟ آیا به راستی تا این اندازه شبکه اجتماعی جولانگاه کینه توزانی است که با کشت بذر شایعات سیاه، کرامت انسان ها را لگدمان کنند و دیگران نیز با سکوت شان فقط نظاره گر این بازی شبه گلادیاتوری باشند.»
فاطمه را بهتر بشناسیم
همانطور که در ابتدای گزارش نیز اشاره کردیم، سوابق فاطمه حسینی به این شرح است: «عضو سازمان نظام مهندسی، عضو انجمن دوستی ایران اسپانیا، مشاور مالی شرکت صنایع سیمان، مشاور مالی نمایندگی بیمه ملت، مشاور مالی شرکت پترو دژ پارس.» با این توضیح که سیدصفدر حسینی از سال 1376 تا 1376 استاندار چهارمحال و بختیاری بود. سپس از سال 1380 تا 1383 به عنوان وزیر کار و امور اجتماعی انتخاب شد و در نهایت از 1383 تا انتهای دولت دوم اصلاحات یعنی سال 1384، عهده دار وزارت کار و امور اجتماعی بود.
شرکت بیمه: طبق نوشته سایت این شرکت، بیمه ملت از سال 1382 تاسیس شده است. سهامداران آن نیز شرکت گروه بهمن، شرکت سرمایه گذاری صباتامین، شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری و... است.
شرکت صنایع توسعه سیمان: این شرکت نیز از سال 1382 به صورت سهامی عام تاسی شده است. طبق آمار روزنامه رسمی، این شرکت تاکنون چندین بار تغییر مدیرعامل و اعضای هیات مدیره داشته است. در حال حاضر سهامداران آن شرکت سرمایه گذاری توسعه ملی، شرکت ملی شیمی کشاورز، شرکت توسعه نیروگاه های انرژی برق، بیمه مرکزی و... هستند.
انجمن دوستی ایران اسپانیا: طبق نوشته سایت انجمن دوستی ایران اسپانیا، این انجمن در سال 1384 مجوز لازم برای تاسیس اخذ و با حضور تعدادی از علاقه مندان رسما آغاز به کار کرد. اعضای اصلی هیات مدیره آن به این شرح است: دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی (چهره ماندگار)، دکتر غلامرضا اعوانی (چهره ماندگار)، دکتر رضا عطارنژاد و دکتر محمدمهدی فائزی پور.
شرکت پترو دژ پارس: طبق اعلام روزنامه رسمی، این شرکت در سال 1385 تاسیس شده و همسر فاطمه حسین، یعنی هانی میرمحمدعلی رییس هیات مدیره آن بوده است. در موضوع فعالیت شرکت آمده است: «امور پیمانکاری مربوط به ساخت راه ها نظیر راه های اصلی و فرعی، بزرگراه ها، آزادراه ها ، راه های ریلی، فرودگاه، سیستم های انتقال هوایی پایه دار، تونل ها، پل ها، راه های زیرزمینی و عملیات آسفالتی و نظایر آن و امور پیمانکاری مربوط به ساخت ساختمان ها و ابنیه اعم از بتنی و فلزی و بلندمرتبه سازی و انبوه سازی و اجرای پروژه های صنعتی، تجاری، سد و شبکه و تاسیسات شهری و خطوط انتقال اعم از آب و برق و گاز، فعالیت هایی از قبیل ساخت اسکله و بندر، واردات و صادرات مصالح ساختمانی و تاسیساتی و تامین ماشین آلات عمرانی و اخذ اعطای نمایندگی شرکت های داخلی و خارجی و امور فنی پروژه ها.
فاطمه حسینی از زبان خودش
او در گفت و گوهای مختلف خود را این گونه معرفی کرده است: «بنده به عنوان مشاور مالی، مدیریتی و بیمه ای در بخش خصوصی از سال 1387 تاکنون فعالیت داشته ام. همچنین به عنوان مشاور مدلسازی کسب و کار طرح های کارآفرینی و مشاور تحلیل ریسک جهت کسب و کار مشغول بوده ام.
من در سال 1364 در شیراز به دنیا آمده ام و یک خواهر و یک برادر دارم و مادر دو فرزند هستم. من از کودکی در معرض مسائل سیاسی در خانواده بودم و با حوزه سیاست از نزدیک آشنایی دارم. اما هیچ وقت توفیق حضور در یک حزب سیاسی را به دلیل مشغله نداشتم اما به این کار علاقه مندم و باورم این است که اگر پارلمان در کشور ما به سمت حزبی شدن حرکت کند می تواند موفق تر باشد. لذا امیدوارم در آینده به این سمت حرکت کنیم.
من در زمان های مختلف به این فکر می کردم که می توانم نقش موثرتری در مسائل و مشکلات روز کشور به خصوص در مورد جوانان داشته باشم و همواره معتقد بودم که جوانان و زنان می توانند نقش موثرتری در جامعه ایفا کنند لذا احساس مسئولیت خاصی برای مشارکت سیاسی داشتم و در انتخابات مجلس دهم احساس وظیفه کردم که به عنوان کاندیدا ثبت نام کنم.»
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]