واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: معرفی اورژانسی 5700 تولیدکننده به بانکها
لیست ۸۷۰ قلم كالاي داراي مشابه توليد داخل به دولت براي توقف واردات اعلام شد / معاون وزير صنعت با بيان اينكه در وزارت صنعت حقوق رؤيايي نداريم، گفت: قرار است ظرف دو روز آينده شوراي حقوق و دستمزد، سقف حقوق ماهانه مديران دستگاههاي دولتي را تعيين كند.
نویسنده : هادی غلامحسینی
معاون وزير صنعت با بيان اينكه در وزارت صنعت حقوق رؤيايي نداريم، گفت: قرار است ظرف دو روز آينده شوراي حقوق و دستمزد، سقف حقوق ماهانه مديران دستگاههاي دولتي را تعيين كند.
روز گذشته معاونان صنايع و معادن وزارت صنعت و تجارت به بهانه روز صنعت و معدن (۱۰ تير) با تأخير چند روزه، به جمع خبرنگاران آمدند. اين معاونان در حالي كه با كمك آمار و ارقام، تعطيلي صنايع مختلف توليدي را تكذيب ميكردند، از اوضاع خوب بنگاههاي توليدي و از تدابير ويژه وزارتخانه در رفع مشكلات سيمانيها، توليدكنندگان لوازم خانگي و... خبر دادند.
معاون توسعه منابع انساني وزير صنعت در خصوص حقوقهاي نجومي در اين وزارتخانه گفت: حقوقهاي پرداختي در وزارت صنعت تابع دستورات دولت است و اطلاعات خواسته شده در اين مورد به دولت ارائه شده است و در مجموعه وزارت صنعت حقوقهاي رؤيايي نداريم.
به گفته محمدرضا فياضي، شركتهاي زيرمجموعه وزارت صنعت محدود به قانون تجارت هستند و علاوه بر اين بخش اداري وزارت صنعت هم تحت پوشش دولت و قانون خدمات كشوري است. فياض اظهار داشت: موضوع حضور مديران وزارت صنعت در هيئت مديره شركتها نيز مدتوجه است و صبر نكردهايم كه به زمان مجامع شركتها برسيم. وي از اعلام رقم حداكثر حقوق پرداختي در اين وزارتخانه خودداري كرد و گفت: حداكثر حقوق طبق تصميم شوراي حقوق و دستمزد تعيين شده است و طي دو روز آينده بخشنامه اجرايي سال 95 در خصوص سقف تعيين شده حقوق براي تمام دستگاهها از طريق شوراي عالي حقوق و دستمزد اعلام خواهد شد.
فياض نيز در پاسخ به اين سؤال كه آيا حقوقهاي نجومي فقط به دولت فعلي مربوط ميشود و در دولت قبل در وزارت صنعت چنين حقوقهايي پرداخت نميشده است؟ گفت: به ما تكليف شده بود كه حقوقهاي پرداختي در دولت فعلي را بررسي كنيم و اگر از ما خواسته شود حتماً در مورد حقوقهاي پرداختي در دولت قبل نيز بررسي خواهيم كرد.
پاسخ صالحينيا به طعنه اعضاي اتاق بازرگاني و صنايع تهران
محسن صالحينيا معاون توليد وزير صنعت نيز در اين نشست خبري در واكنش به گزارش اتاق بازرگاني تهران مبني بر اينكه به جاي برگزاري مراسم بزرگداشت روز صنعت بايد مراسم يادبود براي اين بخش گرفته شود، گفت: اين حرف بيشتر به يك مزاح شبيه است. وي افزود: اعلام اين موضوع كه بايد براي صنعت مراسم يادبود برگزار كرد، بيانصافي است و من چنين بحثي را نشنيدهام.
مهلت تعيينشده براي صاحبان ارج
صالحينيا با بيان اينكه پيشبيني شده 10 هزار واحد توليدي در كشور تحت پوشش اقدامات تأمين نقدينگي و رفع موانع توليد قرار گيرند، گفت: 26 هزار واحد توليدي درخواست خود را ارائه كردهاند كه 13 هزار و 200 مورد از تقاضاها به بخش صنعت و 13 هزار مورد نيز به بخش كشاورزي اختصاص داشته است. وي تصريح كرد: از درخواستهاي رسيده شرايط حدود 5هزارو700 واحد بررسي شده و پيشنهادات لازم به بانكها ارائه شده است. به گفته صالحينيا، معرفي اين واحدها از دو سه هفته قبل آغاز شده و تاكنون 300 واحد مصوبه نهايي را اخذ كردهاند. وي همچنين در مورد وضعيت كارخانه ارج گفت: طي دو هفته اخير اقداماتي در اين مورد انجام شده و صاحبان ارج به اصلاح ساختار موظف شدهاند اگر نتوانند اين كار را انجام دهند، كارخانه در اختيار بخشي از صنعت كه توانايي كافي را داشته باشد، قرار ميگيرد.
وي همچنين در واكنش به سؤال يكي از خبرنگاران كه پرسيد چقدر حقوق ميگيريد؟ گفت: با 27 سال سابقه كار، طبق قانون حقوق ميگيرم و حاضرم فيش حقوقي خودم را در رسانهها منتشر كنم.
تهيه فهرست 870 قلم كالاي وارداتي مشابه توليد داخل
خسروتاج قائم مقام وزير صنعت نيز در اين نشست در پاسخ به اين سؤال كه طبق گفته جهانگيري معاون اجرايي رئيسجمهور امكان توليد داخل 85 درصد از كالاهاي وارداتي وجود دارد، آيا در اين خصوص فهرستي تهيه كردهايد؟ گفت: فهرستي از ۸۷۰ قلم كالا كه نيازي به واردات مشابه ندارند، طي سه هفته قبل تهيه و به دولت ارائه شده است.
وي ادامه داد: اينكه گفته ميشود امكان توليد 85 درصد كالاهاي وارداتي در كشور وجود دارد، به دليل پتانسيل ساخت در اين بخش است ولي آنچه هم اكنون وارد ميشود مواد اوليه، كالاهاي واسطهاي يا ماشينآلات هستند. خسروتاج تأكيد كرد: اين فضا كه درهاي كشور باز است و هر چيزي ميتواند وارد شود، تصوير غلطي است.
انتخاب 150 طرح مهم و ملي
به گزارش فارس، محمد ابويي معاون وزير صنعت در امور برنامهريزي نيز با بيان اينكه اقدامات اوليه در مورد طرح آمايش صنعتي انجام شده است، گفت: اين طرح پس از تأييد وزير صنعت منتشر خواهد شد.
وي با اشاره به پيشرفت بيش از 20 درصدي 20 هزار و 500 طرح صنعتي و معدني از ابتداي دولت يازدهم تاكنون گفت:در مدت فعاليت دولت 13 هزار و 500 طرح نيمهتمام با اشتغالزايي 230 هزار نفري به بهرهبرداري رسيده و در اين مدت 3 هزار پروانه اكتشاف و 2 هزار پروانه بهرهبرداري در حوزه معدن صادر شده است.
وي با بيان اينكه 150 طرح مهم و ملي نيز انتخاب شدهاند، گفت:تاكنون 36 طرح راهاندازي شده و طي سال آينده نيز 36 طرح افتتاح خواهد شد و بقيه طرحها نيز در سال 96 به بهرهبرداري ميرسند كه به اين ترتيب 11 هزار ميليارد تومان سرمايهگذاري وارد مرحله توليد خواهد شد.
جديدترين اقدام براي رونقبخشي به صنعت سيمان
جعفر سرقيني معاون معدني وزير صنعت نيز در اين نشست خبري با بيان اينكه هيچ كدام از واحدهاي سيماني كشور ورشكست نشدهاند، گفت:به منظور تحريك تقاضا در بازار داخل جلسهاي با حضور معاون اول رئيسجمهور، وزير صنعت و توليدكنندگان برگزار شد كه مقرر شد قرارداد تحويل 5 ميليون تن سيمان به صورت اعتباري بين وزارت راه و انجمن سيمان منعقد شود. وي با اشاره به كاهش 30 درصدي صادرات سيمان طي دو ماهه ابتدايي امسال، گفت: صادرات كاشي و سراميك نيز در اين مدت 33 درصد كاهش داشته، اما به طور كلي صادرات صنايع معدني 47 درصد افزايش داشته است.
به گفته وي، صادرات مواد معدني در دو ماهه ابتدايي امسال به 132 ميليون دلار رسيد كه نسبت به مدت مشابه سال قبل دو برابر شده است. وي اظهارنظرهاي توليدكنندگان لوله و پروفيل در خصوص عدم تأمين مواد اوليه مورد نيازشان را تنها يك هياهو دانست و گفت: اين سنديكا به دنبال واردات ورق بدون تعرفه است و سال گذشته نيز بيش از نيازش ورق واردكرد از اين رو امسال براي واردات ورق تعرفه تعيين شد تا از سوء استفاده احتمالي جلوگيري شود.
سرقيني افزود: فولاد مباركه موظف شده تا يكميليون تن ورق مورد نياز توليدكنندگان لوله و پروفيل را تأمين كند كه بر اين اساس، هم اكنون ۳۹۹ هزار تن ثبت سفارش ورقهاي موردنياز اين بخش از توليد انجام شده است، در جلسهاي كه روز گذشته با توليدكنندگان لوله و پروفيل داشتهايم، بنا بر اين شده تا از ظرفيت توليد فولاد مباركه استفاده كنند، البته فولاد مباركه هم مكلف است به تعهدات خود عمل كند.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]