واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معرفی تیمهای برتر مسابقات ملی برنامهنویسی دانشجویی ACM + تصاویر
در مسابقات سراسری برنامهنویسی دانشجویی ایسیام، دو تیم از دانشگاه امیرکبیر و یک تیم از دانشگاه صنعتی اصفهان رتبه نخست تا سوم را کسب کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بابل، مراسم اختتامیه نخستین مسابقه سراسری برنامهنویسی دانشجویی ایسیام صبح امروز در سالن اجتماعات دانشگاه پیامنور مرکز بابل برگزار شد. این مسابقه در دو روز متوالی بین 41 تیم از دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد و شرکتکنندگان در این مسابقه به 9 سئوال در مدت پنج ساعت پاسخ دادند که در نهایت سه تیم (دو تیم از دانشگاه امیرکبیر و یک تیم از دانشگاه صنعتی اصفهان) توانستند رتبههای نخست تا سوم این دوره از مسابقات را کسب کنند.
مدیرکل امور دانشجویان پیامنور کشور اظهار کرد: دانشگاه پیامنور در حوزه علوم کامپیوتر موفق به برگزاری پنچ المپیاد علمی شد اما در حوزه برنامهنویسی دانشجویی نخستین مسابقه و رویداد علمی است که در مازندران در مرکز بابل برگزار شد. مجید ضمانهی با بیان اینکه در این مسابقه 41 تیم از 31 دانشگاه سراسر کشور شرکت کردند، افزود: از اهداف مهم برگزاری این مسابقه هویتبخشی به فعالیتهای علمی و شناسایی استعدادهای برنامهنویسی، ساماندهی و حمایت از تیمهای برگزیده برای شرکت در برنامهنویسی، جذب و گسترش استعدادها، تقویت پیوند دانشگاه با صنعت و جمعیت کارآفرینی بیشتر در حوزه صنعت است. *دانشگاهها دانشجویان کارآفرین تربیت کنند معاون فرهنگی دانشگاه پیامنور نیز با بیان اینکه در سال اقتصاد مقاومتی باید از ظرفیت داخلی استفاده کنیم، افزود: دستگاههای مختلف اداری میتوانند با استفاده از ظرفیتهای علمی و پژوهشی دانشجویان برای رشد اعتلای اقتصاد کشور گام بردارند.
کریم نجفیبرزگر با اشاره به اینکه دانشگاهها با تقویت زمینه علمی، فکری و اجتماعی سرنوشت کشور را تضمین میکنند، خاطرنشان کرد: بهترین دانشگاهها دانشگاه کارآفرین هستند، هر دانشجو باید تلاش کند علم خود را توسعه دهد تا ظرفیت کار در کشور زیاد شود. وی با تأکید به اینکه استانداریها باید از خلاقیت دانشجویان استفاده کرده و آنها را به صنعت و تکنولوژی وصل کنند تا زمینه رشد و ارتقای آنها فراهم شود، گفت: دانشجویان نیز باید بهدنبال اختراعات باشند و علم خود را در بین آحاد جامعه اشاعه دهند. *بهدنبال تولید نرمافزارهای بومی هستیم رئیس دانشگاه پیامنور مازندران یکی از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی را تولید نرمافزارهای بومی و خودکفایی در این حوزه دانست.
اسدالله دیوسالار با اشاره به مشکلات ایجاد شده در این حوزه، تصریح کرد: در این حوزه سایتهایی چون فیسبوک و توییتر در بُعد اجتماعی و فرهنگی ایجاد کردند یا ویروسی که دولت آمریکا و اسرائیل برای از کار انداختن سانتریفیوژهای سایت نطنز تولید کرده است. وی یادآور شد: این اقدامات نشان از نفوذ آمریکا در نرمافزارهای کامپیوتری مورد استفاده در ایران و اهمیت تولید نرمافزارها در انحصارات پنجگانه کشورهای جهان سوم دارد.
دیوسالار با اشاره به هدف برگزاری این مسابقه ملی، ادامه داد: رویکرد اقتصاد مقاومتی در این زمینه، تولید نرمافزارهای بومی و مطمئن با استفاده از نخبگان برنامهنویسی در کشور است. *لزوم توجه به کاربردی کردن دانش کامپیوتر رئیس دانشگاه پیامنور مرکز بابل نیز با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف این مسابقه کاربردی کردن دانش کامپیوتر است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاههای کشور بیشتر به حوزه نظری پرداخته و از حوزه عملی غافل ماندند، باید کاربردی کردن علم را یاد بگیریم و برنامهنویسی را در همه سطوح زندگی خود وارد کنیم. سید محمد باقری با اعلام اینکه مسابقات ایسیام در تمام حوزههای علمی کاربرد دارد، گفت: فرصت مناسبی بهوجود آمد تا بتوانیم دانش خود را در این زمینه ارتقا دهیم. انتهای پیام/86010/ح40
95/02/23 :: 09:38
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]