واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
عملیات ویژه امدادونجات در 338 کیلومتر ساحل مازندران استانها > مازندران - بی تردید باید گفت زیبایی های دریا به عنوان موهبتی الهی با جلوه های چشم نواز و دل انگیزش با هیچ زبان و قلمی قابل توصیف نیست
به گزارش خبرگزاری خبرانلاین از ساری ،. ماهي هاي خوشمزه، نسيم روح نواز، امواج خروشان، غروب دل انگيز، آواز مرغان دريايي،شادي كودكان بر ساحل رويايي و شناي خاطره انگيز تنها بخشي از زيبايي هاي بصري گستره نيلگون درياي خزر است كه همه ساله ميليونها نفر را از سراسر ايران بزرگ به سوي خود مي كشاند. بررسي ها نشان مي دهد كه استفاده از موهبت الهي دريا و بهره مندي از لذت تمدد اعصاب و آرامش در طبيعت بكر، انگيزه اصلي بيش از 90 درصد از مسافران و ميهماناني است كه در فصل گرما به مازندران زيبا سفر مي كنند. شنا در آب هاي ساحلي عمده ترين دليل حضور انبوه بي شمار از مسافراني است كه در سواحل استان حضور مي يابند. به همين دليل مسئولان استان مازندران با هدف ايجاد فضايي امن و خاطره انگيز و به دور از هر گونه استرس،سخت در تلاش هستند تا با استفاده از همه ظرفيت ها و بسيج تمامي امكانات به تحقق اين مهم اقدام نمايند كه بر پايي طرح هاي سالم سازي دريا با حضور واحدهاي امدادونجات جمعيت هلال احمر و تامين ساير امكانات رفاهي از جمله اين تدابير است.
*وقتی نفس ها به شماره می افتد !
با اين وجود نگاهي به آمار افرادي كه در سواحل استان مازندران به دليل بي احتياطي و نا آشنايي به فن شنا و عدم توجه به توصيه هاي ناجيان غريق و امدادگران هلال احمردر مناطق حادثه خیز در امواج سهمگین خزر غرق مي شوند و جان مي بازند، نشان دهنده مسايل عمق چالشی است كه احساسات هر انساني را مي آزارد و موجب رنجش و اندوه خانواده هاي بسياري مي شود. در چنين شرايطي امدادگران جمعيت هلال احمر مازندران و ناجيان غريق استان تنها پاسداراني هستند كه براي نجات مغروقين، جان بر كف، خود را به امواج خروشان و بعضا سهمگين خزر مي سپارند تا با نجات جان انساني از داغدار شدن خانواده هاي بسياري جلوگيري كنند. آنان در واقع فرشتگان نجات هستند كه بدون كوچكترين چشمداشت و تنها به انگيزه عمل به وظيفه خطير انساني و اخلاقي، به نجات مغروقين در سواحل و صيانت از جان مسافران و ميهمانان دريا مي پردازند و از صبح تا شام در زير آفتاب سوزان و برروی ماسه هاي داغ ساحل، لحظه اي ديده از دريا باز نمي گيرند تا مبادا فرزندي از فرزندان اين مرز و بوم و انساني از انسان هاي كره خاكي از فرط هيجان و بي احتياطي گرفتار امواج خروشان خزر گردد.
امدادگران جمعيت هلال احمر مازندران نه نيازي به تمجيد و تعريف دارند و نه انتظاري از كسي. زيرا آنها ياد گرفته اند مرد روزهاي سخت و لحظه هاي دشوار باشند و در روزهاي تقدير و تشكر هم اگر قرار است نامي از آنها برده شود در آخر صف بايستند! اما سينه امدادگران هلال احمر مملو از حرفهاي شنيدني و هيجان انگيز است كه البته براي خودشان شايد تكراري و عادي شده است. لذت نهايي آنها از اين شغل سخت و پر استرس، تنها نجات جان انسان ها و مشاهده تمناي دعا و شكوفايي گل لبخند بر لبان خانواده هاست.
امدادگران جمعیت هلال احمر مازندران كه امسال با برنامه ای متفاوت علاوه بر حضور دائمی در مناطق اجرای طرح های دریا در 330 نقطه حادثه خیز نیز استقرار یافته اند در واقع فرشتگان نجاتی هستند كه در لحظاتي كه نفس ها به شماره مي افتد براي برقراري جريان طبيعي زندگي از جان خويش مي گذرند تا مبادا حادثه اي شوم خانواده اي را عزادار كند.
با اين وجود، نگاهي به آمارها نشان مي دهد كه متاسفانه شماري از مسافران و ميهمانان دريا تنها به دليل عدم توجه به هشدارهاي امدادگران و ناجيان غريق و نا آشنايي به فن شنا و شنا در محدوده خارج از طرح هاي دريا، اسير امواج مي شوند. اما توجه به آمار نجات صدها غريق در سال گذشته و تداوم اين روند در روزهاي اخير نشان دهنده اهميت و بزرگي كار امدادگران پر توان جمعيت هلال احمر مازندران است.
*امداد و نجات ساحلی خدمتی بزرگ و ارزشمند
نماینده ولی فقیه در استان و جمعیت هلال احمر مازندران گفت: امداد و نجات ساحلی که امسال به هلال احمر واگذار شده ، خدمتی بسیار بزرگ و ارزشمند است که نتیجه آن نجات جان انسانها می باشد. «آیت اله نوراله طبرسی» تصریح کرد: جمعیت هلال احمر علاوه بر اینکه سازمانی بین المللی و جهانی با اهداف انسانی است تشکیلاتی مردمی است که بسیاری از خدمات آن ریشه در تعالیم اسلامی دارد. وی گفت:تجربه سالهای گذشته نشان می دهد که هر جا که حادثه و بحرانی اتفاق افتاد، جمعیت هلال احمر برای ارائه خدمات بی منت و انسانی و الهی پیشتاز بود.آیت اله طبرسی با اشاره به مسئولیت سنگین جمعیت هلال احمر استان در طرح امداد ونجات ساحلی گفت: سالهاست که مسئله دریا و سواحل به چالشی برای مسئولان استان تبدیل شده است که این وضعیت در فصل تابستان به سبب حضور مسافران و گردشگران بیش از پیش خود را نشان می دهد. نمایده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر مازندران گفت: تامین ایمنی و امنیت جان مردمی که از دریا استفاده می کنند مسئولیتی بسیار سنگین و خدمتی ارزشمند است که برای تحقق کامل آن همه دستگاههای ذیربط باید به جمعیت هلال احمراستان کمک کنند.
* استقرار در 330 نقطه حادثه خیز
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به استقرار ترکیبی امدادگران و ناجیان غریق در 330 نقطه حادثه خیز ،از نجات 584نفر از امواج مرگ آفرین خزر از آغاز اجرای طرح دریا مصادف با اول خرداد سالجاری خبرداد. « دکتر مجتبی اکبری» با اشاره به تدارک گسترده جمعیت هلال احمر استان برای کاهش غریق در سواحل مازندران تصریح کرد:طرح کاهش غریق در مناطق حادثه خیز ساحل مازندران، امسال با مشارکت جمعیت هلال احمر استان و اداره کل ورزش و جوانان و هیئت ناجیان غریق در سواحل مازندران در حال اجراست که تا کنون نجاتگران و ناجیان غریق موفق به نجات جان بیش از 584نفر از امواج سهمگین خزر شدند.دکتر اکبری گفت: امسال با تدابیر اتخاذ شده از سوی استانداری مازندران 330 نقطه حادثه خیز که در سالهای گذشته بیشترین غریق در این مناطق به وقوع پیوسته شناسایی شده و امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق در این مناطق مستقر شدند تا مانع از تکرار هرگونه حادثه ناگوار شوند. مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه همه این 330 نقطه در خارج از مناطق اجرای طرح های دریا قرار دارند تصریح کرد: در مناطق اجرای طرح ها نیز برابر قانون مدیریت طرح ملزم به رعایت استانداردهای ایمنی و خدمات رفاهی و امدادی است که به موجب هماهنگی های انجام شده عوامل امدادی جمعیت هلال احمر و ناجیان غریق در آن مناطق نیز حضور دارند.دکتر اکبری افزود: درخواست ما از همه هموطنان این است که برای حفظ جان خود به توصیه های امدادی توجه جدی داشته باشند و از حضور و شنا در مناطق حادثه خیز خودداری نمایند.وی گفت: تلاش شبانه روزی مجموعه جمعیت هلال احمراستان، پیشگیری از وقوع هرگونه حادثه غریق و ارائه خدمات امدادی لازم به هموطنانی است که به باور ما شایسته بهترین خدمات هستند.وی گفت: کاهش تعداد غریق به صفر آرزوی قلبی همه ماست چراکه آثار اقتصادی،اجتماعی و روانی حتی یک غریق هم بسیار دردناک و غیرقابل جبران خواهد بود.وی در پایان خاطرنشان کرد: تعامل ،همکاری ،مشارکت و مسئولیت پذیری همه دستگاههای ذیربط ضرورتی انکار ناپذیر در اجرای موفق طرح کاهش غریق در سواحل مازندران است.
به هر تقدیر جمعیت هلال احمر استان مازندران بواسطه ماموریت ذاتی و سازمانی خویش که همانا نجات جان انسانها و کاهش آلام بشری است امسال یکی از سنگین ترین ماموریتهای فصلی امداد ونجات کشور را در دستور کار دارد که استقرار بیش از یک هزار امدادگر و نجاتگر در طول 338 کیلومتر ساحل مازندران مصداق بارز آن است.به گفته دکتر اکبری ،مدیرعامل خوش فکرو با برنامه جمعیت هلال احمر استان مازندران ، این جمعیت در تابستان 95 عملیات فوق العاده سنگینی را در حوزه امدادونجات در دست اجراء دارد.عملیات در 338 کیلومتر نوار ساحلی پر حادثه مازندران ،با بسیج همه امکانات و توان لجستیکی جمعیت هلال احمر استان ،که امید است کاهش چشمگیر مغروقین و جان باختن دریا نتیجه ملموس آن باشد.
شنبه 5 تیر 1395 - 13:37:19
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]