واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رقیب اصولگرای روحانی کیست؟/ شریک فریدون برکنار شد/ اصولگرايان قحطالرجال ندارند، جهلالرجال دارند
روزنامههیا صبح امروز اغلب بازهم به فیشها و حقوقهای میلونی پرداختهاند و این موضوع را مورد تحلیل قرار دادند.
به گزارش نامه نیوز، روزنامههای صبح امروز کشور با تیترهای مختلف و موضوعات مختلف روزنامههای خود را روی دکهها فرستادند، از فیشهای حقوقی و برکناری مدیران عامل متخلف تا نامه حبیب به احمدینژاد.
روزنامه اعتماد در صفحه سیاسی خود به وحدت اصولگرایان برای انتخابات ریاستجمهوری سال 96 با این عنوان اصولگرايان قحطالرجال ندارند، جهلالرجال دارند پرداخته است، امیرمحبیان در گفتوگویی با این روزنامه گفت: " مجموعا سه راه قابل پيشبيني، پيش پاي جريان راست وجود دارد. حضور اصولگرايان در سال ٩٦ مقابل روحاني يا با خطوط درگيري پررنگ رقابتي خواهد بود كه در اين صورت جليلي و احمدينژاد گزينههاي مناسبي براي اين راه هستند. راه دوم رقابت اصولگرايان با روحاني با خطوط درگيري كمرنگتر است كه در اين صورت قاليباف و لاريجاني گزينههاي موجود هستند. محبيان نهايتا راه سوم را همراهي با روحاني و حمايت از او ميداند تا اصولگرايان بتوانند در كابينه روحاني در دولت دوم او جايي داشته باشند. او البته معتقد است كنشگري اصولگرايان هر روز احتمال انتخاب راه سوم را كمرنگتر ميكند. دبير كل حزب نوانديشان ايران اسلامي معتقد است كه در بين نامزدهاي موجود احمدينژاد و قاليباف بيشترين شانس رايآوري را دارند".
روزنامه آرمان در گزارشی با عنوان عبور از روحانی؛هرگز نوشته است: با توجه به سابقه فعاليت روحاني در جامعه روحانيت مبارز و نزديكي او با اصولگرايان، حداقل تا پيش از روي كار آمدن نخستين دولت اصلاحطلب در ايران و تلاشي كه جريان اصولگرايان بعد از ۲۴ خرداد ۹۲ بهكار بست تا موفقيت روحاني را از قبضه كامل جريان اصلاحطلب بيرون بكشد، بعيد به نظر ميرسد كه اصولگرايان خسته از شكستهاي تحميلي از ناحيه افراطيون، به اين راحتي از پيشنهاد چهرهاي معتدل و با سابقه در اين جريان همچون مصباحيمقدم عبور كنند. آن هم در شرايطي كه به واسطه تحليلهاي نادرست و مشكوك از اردوگاه اصلاحطلبي، هم داستان با منويات افراطيون خسته از تدبير دولت، پروژه «عبور از روحاني» مطرح شده است. انتخابات رياستجمهوري دوازدهم در راه است. قطعا عقلاي جريان اصلاحطلب و اصولگرا با نگاه به تجارب گذشته راه را بر هرگونه فرصت سوزي افراطيون و ناآگاهان دو جريان در جهت نيل به پيروزي خواهند بست، در اين ميان شايد تحليل رمضانزاده از دانشآموختگان دانشگاه امام صادق كه از قضا به يكي از فعالان اصلاحطلب تبديل شدند از موضع اصولگرايان نسبت به انتخابات رياستجمهوري دوازدهم خيلي دور از واقعيت نباشد؛ « افراد زيادي از طيف اصولگرا در انتخابات سال آينده پشت سر روحاني قرار خواهند گرفت. بخش تندرو هم كه جايگاهشان در انتخابات رياستجمهوري گذشته و انتخابات اسفند ۹۴ مشخص شده است، بنابراين گزينهاي جدي از سوي اين طيف روحاني را تهديد نميكند».
روزنامه شرق اما در مطلبی با عنوان رقیب روحانی کیست؟/ نگاهی به نامزدهای احتمالی جریان اصولگرا برای انتخابات ٩٦ به تجزیه و تحلیل رقبای روحانی در رقابت سال آینده پرداخته است و گزینههای مانند محسن رضایی، پرویزفتاح، نیکزاد،سیدمحمدحسینی، سعید جلیلی، باهنر و غیره را گزینههای احتمالی دانسته است و مینویسد: موقعیت اصولگرایان حتی در صورت حمایتنکردن از روحانی هم چندان چنگی به دل نمیزند. تحلیلگران اصولگرا امید چندانی به برد چهرههای موجود ندارند. بهویژه که چهرههای شاخص بارها بخت خود را آزمودهاند. به نظر میرسد که در میان گزینههای بدیل، احمدینژاد همچنان پیشتاز است و جریان اصولگرایی اگر به پیروزی میاندیشد، نیاز به احمدینژاد دوم دارد، البته از نوع اصلاحشده که فعلا موجود نیست.
روزنامه وطن امروز اما به موضوع فیشهای حقوقی و برکناری مدیر عامل بانک رفاه پرداخته و در موضوعی با عنوان شریک فریدون برکنار شد، نوشت: علی صدقی، مدیرعامل بانک رفاه که فیشهای حقوقی 230 و 180 میلیون تومانی او غوغایی در رسانهها و فضای جامعه به پا کرده بود، بالاخره برکنار شد. او دوست برادر رئیسجمهور بود که سابقه یکی از شراکتهای آنها به اسفندماه 1390 بازمیگردد؛ جایی که «صرافی تضامنی صدقی و شرکا» را همزمان با بحران ارزی تاسیس کردند؛ بحرانی که بنا به اعلام نهادهای نظارتی و قضایی، برخی صرافیها در ایجاد آن دخیل بودند!
این روزنامه در مطلبی دیگر با عنوان افزایش 500 درصدی حقوق نورچشمیها مینویسد: اگرچه تا پیش از این گمان میرفت دایره پرداختهای نامتعارف محدود به چند مدیر در بیمه یا بانکها بوده است اما اکنون مشخص شده در وزارتخانهها نیز مدیرانی هستند که حقوقهای بیش از 40 میلیون تومان دریافت میکنند. علاوه بر این حقوق برخی پستهای مدیریتی در این دولت به نسبت دولت قبل رشد تصاعدی و چند برابری داشته است. تازهترین اطلاعات از وضعیت فیشهای حقوقی را حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا محسنیاژهای، معاون اول قوهقضائیه داده است. او میگوید دریافت حقوق 57 میلیون تومانی خلاف انصاف و زمینهساز فساد است و باید بدون نگاه جناحی با این مساله برخورد کرد.
روزنامه خراسان نیز با تیتر خبرهای غیررسمی از برکناری مدیرعامل بانک رفاه به این موضوع پرداخته است و در گزارشی مینویسد: پس از دستور اکید رئیس جمهور نسبت به عزل مدیران متخلف در زمینه دریافت حقوقهای نامتعارف، خبرهای غیررسمی و تاکنون تکذیب نشده حکایت از برکناری علی صدقی مدیرعامل بانک رفاه از سمت خود دارد. صدقی در سال گذشته دریافتی های ماهانه بیش از 100 میلیون تومانی داشته است. خبرگزاری تسنیم نیز در همین رابطه به نقل از یک مقام مطلع و مسئول در وزارت کار درباره اخبار شنیده شده مبنی بر عزل صدقی نوشت: این خبر به گوش ما در وزارتخانه نیز رسیده است، اما با توجه به در دسترس نبودن تلفن همراه وزیر تعاون این خبر را نه تکذیب و نه تایید میکنیم.
روزنامه رسالت با گزارشی تحت عنوان واکنش معاون احمدی نژاد به فیشهای حقوقی نجومی باز هم به فیشها و حقوقهای کلان اشاره میکند و مینویسد: تاکنون دولت هيچ اقدام قاطعي درباره اين پرونده انجام نداده است.اقدام کردن سخت نيست، دولت مي تواند فيش ها را جمع کند و ببيند منشأ آن چه بوده است و بر چه اساس و مبنايي چنين حقوق هايي به يک مدير پرداخت شده است.وي، با تاکيد براينکه هم کسي که چنين حقوقي پرداخت کرده و هم کسي که دريافت کرده مسئول هستند، ادامه داد: حال سوال اين است که توسط چه کساني مجوز پرداخت حقوق هاي نامتعارف داده شده است.
روزنامه شرق اما با تیتر و موضوعی متفاوت تحت عنوان واکنش محمد محبیان به انتشار نامه پدرش به احمدی نژاد پرداخته است و در گزارشی مینویسد: بعد از فوت پدر خودم را به آب و آتش زدم که برای خاکسپاری ایشان به ایران برسم، اما نشد. دوستانم و برخی از مسئولان تلاش کردند تا بتوانم خودم را حداقل به مراسم یادبود پدرم در تهران برسانم. برای برگزاری مراسم یادبود در تهران با موانعی روبهرو بودیم، ولی نهایتا یک شب قبل از مراسم، مجوز برگزاری آن را در تهران به ما دادند. اجازه دفن پدرم در قطعه هنرمندان را هم داده بودند، اما این امکان به دلایل مختلفی میسر نشد. تنها کاری که توانستیم انجام دهیم همان مراسم بود که عدهای آن را هم تاب نیاوردند و با انتشار نامهای که تاریخش مربوط به هشت سال پیش بود، نگذاشتند خانواده ما در آرامش عزاداری کند. نامهای مربوط به هشت سال پیش که من نمیدانم از کجا آمده ؟! بارها از پدرم پرسیده بودم چرا برای دریافت مجوز اقدامی نمیکنی و هر بار گفته بود: «نمیخواهم بهصورت علنی به من بگویند اجازه نداری در ایران کار کنی».
۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]