واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
طنز؛ گوگل ترنسلیت، عامل بداخلاقی ها
آموختن زبان های خارجی راهکارهای متفاوتی دارد. یک از این زبان ها که خیلی هم کاربرد دارد، انگلیسی است. یکی دیگرش اسپانیایی. یکی دیگر فرانسه، آلمانی، ایتالیایی و غیره.
ماهنامه خط خطی - مهرشاد مرتضوی: آموختن زبان های خارجی راهکارهای متفاوتی دارد. یک از این زبان ها که خیلی هم کاربرد دارد، انگلیسی است. یکی دیگرش اسپانیایی. یکی دیگر فرانسه، آلمانی، ایتالیایی و غیره. خوشبختانه ایرانی ها خیلی به آموختن این زبان ها علاقمند هستند و سعی می کنند آن ها را حتی خیلی کم هم که شده یاد بگیرند و استفاده کنند. چند محل برای یادگیری و استفاده از زبان های خارجی توسط هموطنان عزیز به شرح زیر است:
اینستاگرام: ما هر هفته شاهد کوچ کاربران مناطق گرمسیری و سردسیری کشور به صفحه اینستاگرام یکی از مشاهیر سیاسی، ورزشی یا فرهنگی دنیا هستیم. این عزیزان همین طور که تندتند کامنت می گذارند، ضمن یادآوری این نکته به سلبریتی عزیز که بد نیست به اقوام و بستگانش هم سری بزند و ببیند «سالم هستند؟»، «مشکلی نیست؟»، «چیزی کم و کسر ندارند؟» و خون آریایی از سیبیل هایشان می چکد، به این نکته هم دقت می کنند که مبادا طرف متوجه منظورشان نشود.
بنابراین با استفاده از نرم افزار محترم گوگل ترنسلیت، به زبان آموزی مبادرت می ورزند و بلافاصله آموزه های خودشان را با تکنیک کپی- پیست در اختیار سلبریتی مذکور قرار می دهند که عموما باعث سکته طرف و همچنین حرکات موزون روح مرحوم شکسپیر و سایر ادبای جهان در قبر می شود.
مثال آموزشی: جمله I aunt you love دقیقا به چه معناست و چگونه؟
توئیتر: البته این عامل بیگانه و نرم افزار مشکوک با استفاده از نشانه فراماسونری «پرنده» به وضوح سعی در ترویج فرهنگ منحط عربی دارد، خوشبختانه در کشور ما فیلتر است. فقط نمی دانیم چطور تمام مسئولان اعم از وزیر و وکیل و نماینده و نماینده سابق مجلس عضو آن هستند و خیلی هم فعال عمل می کنند! یکی از نقاط قوت این سایت نسبت به نمونه های مشابه این است که برای مسئولان تازه کار و آنهایی که خیلی تسلطی به زبان های خارجی ندارند (مثلا کسانی که در جلسه رسمی اوپک نمی توانند متن را از رو بخوانند) قابلیت تصحیح از لحاظ دستوری و املایی قرار داده.
در این میان دو مشکل حل نشده باقی می ماند. یکی اینکه بعضی از کاربران دیگر خدایی خیلی وضع زبان شان اشک آور است و نکته دوم اینکه گاهی شاهد این هستیم که در پاسخ به بعضی از متون کاربران هموطن، سایت می نویسد: «عیب نیست؟ خودت خجالت نکشیدی اینو نوشتی؟»
مثال آموزشی: to have appoint in oil meeting in somewhere anf who are فقط چرا؟!
کلاس زبان: البته این مورد خیلی ارتباط خاصی با یادگیری زبان ندارد و به جایش کاربری های متنوع دیگری را در اختیار شرکت کننده قرار می دهد. بالاخره زندگی که همه اش زبان نیست! تا کی می خوای همین طوری تنها و بی یار و همدم بمونی؟ هان؟
مثال آموزشی: بعد از کلاس بریم یه کافی شاپ قهوه بخوریم؟
* خوشبختانه تلاش های کاربران عزیز به نتایج خوبی منجر شده و باعث شده گویش های بین زبانی ای شکل بگیرند که فقط خود کاربران محترم آن را می فهمند و می توانند با استفاده از آن موجب مرگ مغزی عناصر غربگرای غربی شوند. بنابراین می بینیم که در جهان امروز، سلاح خیلی کاربرد ندارد و ما می توانیم فقط با کلمات کاری کنیم که دیگران خودشان را آویزان کرده یا در جوب غرق کنند.
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]