تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همانا نفرت انگیزترین مخلوق خدا بنده ای است که مردم از شرّ زبان او پرهیز می کنند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803003638




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه پساب فاضلاب به کمک احیای دریاچه ارومیه می‌آید؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چگونه پساب فاضلاب به کمک احیای دریاچه ارومیه می‌آید؟
برای احیای دریاچه ارومیه پساب فاضلاب تبریز نیز به میان می آید تا با اتکای آن شاید روند احیای دریاچه مذکور با سرعت و شتاب هر چه بیشتری همراه شود.

چگونه پساب فاضلاب به کمک احیای دریاچه ارومیه می‌آید؟
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،دریاچه ارومیه یکی از دغدغه های جدی زیست محیطی کشور محسوب می شود که در طول سالیان اخیر در صدر اخبارهای زیست محیطی قرار گرفته است.


اقدامات متعددی برای احیای این دریاچه تاکنون عملیاتی شده که البته با توفیقات مطلوب اثری نیز همراه بوده،اما همچنان تا بازگشت به شرایط ایده آل گذشته فاصله بسیاری وجود دارد.

*عزم وزارت نیرو برای احیای دریاچه ارومیه

اگر چه معضل دریاچه ارومیه در قالب مسائل زیست محیطی قابل تعریف است،اما چالش و عمق نگرانی ها در این خصوص به میزانی است که تنها با همیاری و هم افزایی دیگر نهادهای ذیربط،امکان مدیریت این بحران وجود ندارد.


وزارت نیرو از نمونه دستگاه هایی است که می تواند نقش بسزایی را در این عرصه ایفا کند،حمید چیت چیان عالی ترین مقام این وزارتخانه ،،چندی پیش در مراسم آغاز عملیات اجرایی واحد دوم تصفیه خانه فاضلاب شهری تبریز عنوان کرد:به دلیل عدم تامین حقابه دریاچه ارومیه به میزان کافی در گذشته، مشکل پسروی آب دریاچه ارومیه ظهور و بروز پیدا کرد.


وی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران عنوان کرده:بر اساس تدابیر اتخاذ شده در ستاد احیای دریاچه،مقرر است شهرهایی که در اطراف و پیرامون حوزه دریاچه قرار گرفته اند،فاضلاب هایشان را تصفیه و پساب آن را از طریق خط لوله به دریاچه ارومیه منتقل کنند.


بر اساس برنامه ریزی های تنظیم و طراحی شده با ایجاد خط انتقال که در مدت سه سال به بهره برداری می رسد، پساب تصفیه خانه مورد اشاره به دریاچه ارومیه متصل می شود و تا زمانی که این نیاز برای احیای دریاچه مورد اشاره احساس شود،روند مذکور ادامه خواهد داشت.


*افزایش 56 سانتیمتری سطح تراز دریاچه ارومیه در مقایسه با سال گذشته


معصومه ابتکار،رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور نیز که چندی پیش به همراه رئیس جمهور و هیات دولت از این دریاچه بازدید کرده بود در خصوص وضعیت فعلی این دریاچه عنوان کرده که افزایش تراز آب در مقایسه با بدترین شرایط این دریاچه،بیش از 1 متر افزایش داشته است.


وی می افزاید:این افزایش تراز در مقایسه با سال گذشته نیز 56 سانتیمتر برآورد شده است.


ابتکار در گفتگویی با رسانه ها،نیز عنوان کرده که صرفا با اقدامات مکانیکی نمی توان به احیای این دریاچه امیدوار بود و در کنار اتخاذ چنین تدابیری باید اقدامات دیگری اعم از اصلاح الگوی کشت،بهره گیری ازسیستم های آبیاری نوین،اصلاح شیوه مصرف آب و دادن حقابه دریاچه نیز بصورت مداوم مدنظر قرار گیرد.


* مالچ پاشی در 480 هکتار از اراضی پیرامونی دریاچه ارومیه


یکی از پیامدهای خشکی دریاچه ارومیه به بروز پدیده گرد و غبار باز می گردد که عمدتا مالچ پاشی به عنوان راهکاری برای مدیریت و برون رفت از این معضل مد نظر قرار می گیرد.


در همین راستا،ریاست سازمان محیط زیست عنوان داشته که بر اساس برنامه ریزی های تنظیم و طراحی شده،تاکنون قریب به 480 هکتار از اراضی پیرامونی دریاچه مذکور مالچ پاشی شده است.


طرح تثبیت 20 هزار هکتار از بستر های شنی اطراف دریاچه ارومیه از دیگر اولویت هایی است که بنابر اظهار ابتکار در دستور کار قرار دارد.


گفتنی است در حال حاضر عرصه آبی دریاچه 3 هزار کیلومتر و آب دریاچه نیز 3 میلیارد متر مکعب برآورد می شود که بازگشت به شرایط مطلوب دوران گذشته،مستلزم تامین 13 میلیارد متر مکعب آب خواهد بود،امری بسیار دشوار و زمانبر که مستلزم تامین اعتبارات ملی خاص به خود است.




۰۴ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن