واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
جای جوش کمی سمج است و به راحتی از بین نمی رود از بین بردن جای جوش در حقیقت کمی از از بین بردن خود جوش سخت تر است. جوش می تواند به طور طبیعی به وسیله مواد خاصی که در طبیعت هست و دارای ویژگی آنتی باکتریال و ضدعفونت هستند درمان شود.
از بین بردن جای جوش در حقیقت کمی از از بین بردن خود جوش سخت تر است. جوش می تواند به طور طبیعی به وسیله مواد خاصی که در طبیعت هست و دارای ویژگی آنتی باکتریال و ضدعفونت هستند درمان شود. اما جای جوش کمی سمج است ! و به راحتی از بین نمی رود. اما هیچ چیز غیر ممکن نیست. ممکن است درمان این مشکل زمان بر باشد اما شما با تلاش مداوم و استفاده از عوامل روشن کننده طبیعی و دیگر موادی که می تواند پوستتان را روشن کند به تدریج می توانید جای جوشها و لکه های ناشی از آنها را به طور دائم از بین ببرید.
جوشهای بلوغ ممکن است تا میانسالی هم ادامه پیدا کنند
آکنه یا همان جوشهای معمولی مشکل پوستی بسیار شایعی بهخصوص در جوانان است و باوجود شکل ظاهری ساده آن، معمولا به دلیل به جای گذاشتن جوشگاه مشکلات روانی برای افراد ایجاد میکند.
شدت بیماری برحسب تظاهرات بالینی متفاوت است. هرچه شدت ضایعات بیشتر باشد، درمان طولانیتر میشود و استفاده از داروهای قویتر ضروری خواهد شد. عوامل متعددی در بروز جوش صورت دخیل هستند؛
- تغییرات هورمونی بدن
- بیماریهای داخلی
- مصرف بعضی از داروهای اعصاب
- مصرف مواد آرایشی
- ضدآفتابهای روغندار
- داشتن مشاغلی که فرد با روغنهای صنعتی یا آلایندههای محیطی سروکار دارد
فردی که در سن بالا هنوز جوشهای صورتش فروکش نکرده یا نسبت به قبل شدت یافته باید معاینه و قبل از هر چیز عامل محرک شناسایی شود. درست است که اوج بروز جوش صورت در سنین بلوغ است ولی درصدی از افراد هم هستند که جوشهای صورتشان تا سنین 40 یا حتی بعد از آن هم ادامه مییابد ولی شدت جوشها در سنین بالا به شدت دوران بلوغ نیست.
بیماران حتما باید به غذای خود دقت کنند. بعضی افراد عادت به خوردن مواد شیرین دارند ولی توجه داشته باشید مصرف شیرینیها میتواند باعث بروز جوش یا تشدید آن شود.
گاهی اوقات به جای گذاشتن جوشگاه مشکلات روانی برای افراد ایجاد میکند روشهای پیشگیری از ایجاد جای جوش
با جوش بازی نکنید
بله! دستتان را دور از جوش ها یتان نگه دارید با آنها بازی نکنید آنها را نگیرید و فشار ندهید. اگر درمان خاصی روی آنها انجام نمی دهید، فقط آنها را به حال خود رها کنید . هر کاری که برای حذف جوش ها انجام میدهید با ملایمت انجام دهید.
وقتی شما جوش می زنید، التهاب زیادی روی سطح پوستتان وجود دارد و در این حالت کلاژنی وجود ندارد. کلاژن یک فیبر پروتئینی و یکی از اجزای پوست است که باعث انعطاف پذیری پوست می گردد. وقتی شما جوش روی صورتتان را گرفته و فشار می دهید این کار منجر به التهاب و آسیب بیشتر در پوست می گردد. همچنین باعث می شود باکتری و چرک درون جوش عمیق تر به پوستتان نفوذ کرده و منجر به کاهش بیشتر کلاژن گردد که بدین معنی است که در اینصورت، لکه ها و جای جوش ها عمیق تر می شوند.
در معرض آفتاب قرار نگیرید.
بدن شما قادر است از جای زخم ها و جوش ها مراقبت کند و آنها به مرور زمان کمرنگ تر خواهند شد با این وجود، اگر شما آنها را در معرض خورشید قرار دهید، فرآیند معالجه و ترمیم آنها کند خواهد شد و لکه ها تیره تر خواهند گردید. بنابراین از خورشید دوری کنید. اگر ضروری ست که در نور خورشید بیرون بروید از کرم ضد آفتاب برای حفاظت از پوست استفاده کنید و همچنین خودتان را با کلاه آفتاب گیر، چتر و لباسهایی که روی دستهایتان را می گیرد، بپوشانید. نکته هایی برای پیشگیری از ایجاد جای جوش - با خوردن میزان بالای آب و غذاهای تازه و آبمیوه های طبیعی آب کافی بدست بیاورید.
- هر روز صورتتان را با آب تمیز کنید تا پوست را تمیز و عاری از آلودگی ها و فاکتورهای دیگر نگه دارید .
- استفاده از دستمال مرطوب و شیر پاک کن برای زدودن آرایش پیشنهاد می شود.
- از استفاده لوازم آرایش براق و ماندگار روی پوست اجتناب کنید. لوازم آرایش روغنی منافذ پوست را می بندد .
-از لوزام آرایش بدون چربی و سبک که مشکل جای جوش ایجاد نخواهند کرد استفاده کنید.
-آب نارگیل هم به از بین بردن جای جوش کمک می کند. می توانید هم بخورید و هم بر روی جای جوش استفاده کنید.
-چوب صندل را برای چند ساعت در آب بخیسانید سپس چوب را بردارید و پنبه را در آن فرو کرده و روی جای جوش استفاده کنید، بگذارید چند دقیقه یا تمام شب باقی بماند. آن را پاک کنید و این پروسه را تا یک هفته تکرار کنید.
- استرس باعث افزایش ناگهانی هورمونها می شود که مشکل جوش و جای آن را بیشتر می کند. بنابراین به کمک یوگا و فعالیت های تنفسی استرس ها را کاهش دهید.
- فعالیت های استانداردی انجام دهید تا اندامتان را متناسب نگه دارید.
- از دسر، شکر و روش های تغذیه ای پرکالری پرهیز کنید زیرا باعث جوش می شوند.
- از سیب و پرتقال رسیده، سبزیجات تازه، لبینات، ویتامین A، مکمل آهن، هویچ، بروکلی، ماهی، کدو و غلات در رژیم غذایی تان استفاده کنید.
- یک قرص سردرد (که سالیسیلیک اسید دارد مثل آسپیرین) با 2-3 قرص ایبو بروفن بردارید و آنها را در مقدار کمی آب بشکنید . اکنون روی قسمت مورد نظر بمالید و بگذارید 15 دقیقه باقی بماند. سپس صورتتان بشویید.
- خورشید جای جوش را تیره تر می کند. از کرم ضد آفتاب با SPF 15 یا بیشتر استفاده کنید.
- درمان خانگی تنها برای جای جوش خفیف توصیه می شود اگر عفونت ثانویه ای دارید یا جای جوش عمیق، باید پیش از استفاده از هر نوع رژیم مکملی با متخصص پوست مشورت کنید. - - - - صرف نظر از فواید درمان خانگی طبیعی یک رژیم غذایی سالم در معالجه ی جای جوش می تواند موثر باشد. گردآوری: بخش آرایش و زیبایی بیتوته
منبع: salamat.ir
parsivenus.com
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بیتوته]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]