تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):امّتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز را برپا دارن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833169463




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تور شیخ‌نشینان برای مشتریان گاز ایران


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تور شیخ‌نشینان برای مشتریان گاز ایران
قطر پس از امضای قرارداد فروش LNG با پاکستان، به بازار گاز ایران در کره‌جنوبی هم نفوذ کرد تا ایران پس از شکست عربستان در بازار نفت دوئل جدید گازی با شیخ‌نشینان قطر را آغاز کند.
مهر: برای نخستین بار از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون قیمت نفت خام در طول چند روز گذشته در محدوده ۴۹ تا ۵۰ دلار تثبیت شده و عملا تب کاهش قیمت و سقوط آزاد قیمت طلای سیاه در بازار متوقف شده است.

به اعتقاد تحلیلگران بازار، یکی از مهمترین دلایل بازگشت آرامش نسبی به بازار نفت، عقب نشینی عربستان سعودی و به تبع آن چند کشور عربی حاشیه جنوبی خلیج فارس از مسابقه افزایش تولید و عرضه نفت بوده و با وجود آنکه عملا تغییری در روند عرضه و تقاضا در بازار نفت اتفاق نیافتاده اما آثار روانی عقب نشینی اعراب زمینه ساز تثبیت قیمت نفت خام شده است.

در این بین صادرات نفت عربستان سعودی در چهارمین ماه سال جاری میلادی به حدود هفت میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در روز رسیده تا عملا پایین ترین نرخ تولید نفت خام در بزرگترین کشور تولیدکننده اوپک در طول ۶ ماه گذشته تاکنون اتفاق افتد.

از سوی دیگر برخی از رسانه‌‌های خارجی، یکی از دلایل کاهش صادرات نفت خام عربستان را تعمیرات اساسی پالایشگاه و بالا رفتن تقاضا در بازار داخلی این کشور به دلیل استفاده از کولر و دستگاه‌های سرمایشی عنوان می کنند اما واقعیت پس پرده آن است که شکست طرح فریز و برکناری «علی النعیمی» وزیر کهنه کار عربستان، مهمترین ماموریت «خالد الفلاح» وزیر جدید این کشور تثبیت قیمت طلای سیاه است.

همزمان با کاهش تولید و عرضه نفت خام توسط عربستان، سونامی کاهش تولید در بین کشورهای حاشیه خلیج فارس به وقوع پیوسته و تولید نفت کویت، قطر و عراق هم در آوریل سال ۲۰۱۶ میلادی با کاهش همراه شده است.

بر این اساس درحالی که ایران هفته جاری با شکست شدن رکورد صادرات نفت ایران با صدور ۷.۱ میلیون بشکه نفت در یک روز، ایران به دنبال افزایش بیشتر تولید و صادرات نفت خام خود است اما کشورهای عربی که با عدم اجرای طرح فریز عملا در رقابت با ایران شکسته خورده‌اند، این روزها با کاهش تولید نفت به نوعی پرچم سفید را بالا برده‌اند.

ایران دوئل جدید گازی با قطر را آغاز کرد

به گزارش مهر، با فروکش کردن تب رقابت نفتی ایران و عربستان، این روزها دوئل جدید با یکی دیگر از کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس آغاز شده با این تفاوت که این رقابت جدید به جای نفت در بازار میعانات گازی شکل گرفته است.

در شرایط فعلی با بهره برداری از فازهای جدید پارس جنوبی، ظرفیت تولید میعانات گازی ایران به بیش از ۶۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته که با توجه ثابت ماندن مصارف داخلی عملا بیش از نیمی از این ظرفیت صادر می شود.

هم اکنون ایران از ظرفیت صادرات روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه میعانات گازی برخوردار بوده و صادرات این محصول برای صنعت نفت ایران یک الزام عملیاتی به شمار می رود.

به عبارت دیگر، هم اکنون با افزایش ظرفیت مازاد تولید میعانات گازی و محدودیت های ذخیره سازی این محصول در پایانه‌ها و پالایشگاه‌ها، عملا بخشی از میعانات گازی ایران بر روی کشتی‌های نفتکش ذخیره سازی شده است.

بر این اساس شرکت ملی نفت ایران به منظور پرداخت هزینه‌های کمتر برای ذخیره سازی میعانات گازی در کشتی‌های نفتکش به دنبال صادرات این محصول حتی با قیمت‌های کمتر از بازار رسمی است.

در این بین چین، در کنار کره جنوبی و برخی از کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا از مهمترین مشتریان سنتی میعانات گازی ایران به شمار می رود و حتی اخیرا قراردادهایی بین شرکت نفت ایران و برخی از پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌های کره جنوبی برای افزایش صادرات میعانات گازی امضا شده است.

از این رو حتی هفته‌جاری ایران یک محموله ۳۰۰ هزار بشکه ای میعانات گازی فاز ۱۹ پارس جنوبی به کره جنوبی صادر کرد و پیش بینی می‌شود صادرات تا سقف ۱۰۰ هزار بشکه میعانات گازی ایران به مشتریان کره‌ای استمرار داشته باشد.

همزمان با امضای قراردادهای جدید فروش میعانات گازی ایران به کره جنوبی، قطر به عنوان مهمترین شریک کشور در میدان پارس جنوبی هم به دنبال افزایش صادرات میعانات گازی به کره جنوبی است.

رویترز روز گذشته به نقل از منابع تجاری گزارش داد: قطر یک محموله یک میلیون بشکه‌ای میعانات گازی به شرکت «هیوندای کمیکال» کره جنوبی برای تحویل در ماه اوت فروخته است.

قطر درحالی صادرات میعانات گازی خود به کره جنوبی به عنوان بازار سنتی ایران را افزایش داده که این کشور برای فروش گازهای ترش پارس جنوبی به ویژه به شرکت «پترونت هند» امتیازات بزرگ قراردادی و قیمتی ارائه کرده که مشکلات متعددی در بازار گاز به وجود آورده است.

در حال حاضر قطر با دامپینگ و حذف برخی از بندهای التزام آور در قراردادهای فروش گاز طبیعی به مشتریان عملا یکی از عوامل روانی پایین ماندن قیمت گاز در بازار به شمار می رود که حتی صادرات محموله‌های LNG توسط سایر صادرکنندگان همچون استرالیا را با مشکلات متعددی در بازار روبرو کرده است.

البته قطر در ادامه رقابت‌های گازی خود با ایران سال گذشته قراردادی هم با پاکستان به منظور صادرات LNG امضا کرده بود که امضای این قراردادها باعث شده که پاکستان فعلا قرارداد خرید گاز طبیعی از ایران را از دستور کار خارج کند.





تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن