واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
سودای مدلینگ در میان بازیگران ایرانی
روزگاری تب بازیگری داغ بود؛ بعدها همه دلشان میخواست فوتبالیست شوند و حالا خیلیها سودای مدل شدن دارند.
هنر آنلاین - عطیه پژم: روزگاری تب بازیگری داغ بود؛ بعدها همه دلشان میخواست فوتبالیست شوند و حالا خیلیها سودای مدل شدن دارند.
این روزها برای ورود به عرصه مد با همه جذابیتها و حاشیههای پررنگش نیاز به قابلیتهای چندانی نیست؛ یک اندام و چهره مناسب، یک دوست آتلیهدار، یک آشنای مزوندار و در نهایت یک ژست خاص... همه اینها میتوانند دستمایه ورود به دنیای پرکشش و هیجانانگیز مدلینگ شوند.
روزگاری تب بازیگری داغ بود؛ بعدها همه دلشان میخواست فوتبالیست شوند و حالا خیلیها سودای مدل شدن دارند اما به راستی برای ورود به عرصه مُدلینگ چه ویژگیهایی باید داشت؟ چاقی و لاغری، زشتی و زیبایی، قد بلند و کوتاه، چشم روشن و تیره که اتفاقاً همگی اموری نسبیاند، کدامیک برای مُدل شدن ایدهآل هستند؟
اصلاً آیا مدلینگ میتواند در ایران یک شغل به حساب بیاید یا خیر که البته به نظر میرسد در شرایط فعلی به طور قطع نمیتوان بر روی این عرصه به عنوان شغل حساب باز کرد. شاید در آینده نزدیک، نرخ و تعرفههایی تصویب شود، مدلها درجهبندی شوند و دستمزدهایشان بر این اساس تغییر کند، اما اگر امروز کسی قصد دارد به هوای پول وارد این رشته شود آیا به واقع مدلینگ برای او درآمدی دارد؟
متأسفانه در بعضی از نقاط جهان مدلها برای لاغر ماندن و حفظ شغل خود در دنیای مدلینگ دست به کارهای خطرناکی میزنند. شنیدهها حاکی از آن است که بسیاری از آنان بعد از خوردن غذا عمداً آن را بالا میآورند تا وزنشان اضافه نشود. برخی از این مدلهای جوان برای داشتن گونههای برجسته استخوانی کوکائین مصرف میکنند و برخی برای داشتن صورت لاغر دندانهای کرسی خود را میکشند و با این وجود آیا جای نگرانی نیست که این خطرها تا چه اندازه جوانان ما و علاقهمندان به عرصه مدلینگ در ایران را تهدید میکند و آن هم در جایی که از عوامل افزایش بیرویه علاقهمندان مدلینگ، بازیگران و چهرههای شناختهشده و مطرحی بودند که طی سالهای اخیر به این عرصه روی آوردند و توجه مخاطبان را در همه ردههای سنی به سمت خود جلب کردند و کار به جایی رسید که تعداد آنان روز به روز در حال افزایش است.
به هر تقدیر آنچه برای پیشرفت اصولی و هنرمندانه صنعت مد مهم و حیاتی به نظر میرسد اینکه نباید برای ورود به این عرصه چندان عجول بود و به سراغ رقم زدن اتفاقات عجیب و غریب رفت که شاید به راه افتادن یک جامعه صنفی بتواند به تحقق این خواسته کمک کند.
البته چندی پیش وزارت ارشاد در دستورالعملی هشت مادهای، شیوهنامه برگزاری نمایشگاه مد و لباس را تعیین کرد و در آن قوانینی برای مانکنهای ایرانی در نظر گرفته شد که توجه مرجعی رسمی نسبت به مسئله مهم مد بدون برخورد شتابزده و رد آن با هدف اصلاح قضیه جای تقدیر داشت.
به هر حال، عالم مانکنها و دنیای مدلینگ همواره هیجان خودش را داشته و امید است در آینده نزدیک راه و رسم مدل شدن در ایران به بهترین شکل ممکن ترسیم شود.
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]