واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در استان زنجان صورت گرفت؛
پیش بینی ۱۵۰۰ میلیاردتومان اعتبار برای حمایت ازصنایع دانشبنیان
شناسهٔ خبر: 3689738 - یکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲
استانها > زنجان
.jwplayer{ display: inline-block; } زنجان-استاندار زنجان گفت: برای حمایت از صنایع دانشبنیان، ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیشبینیشده است در سطح استان نیز باید پذیرش شرکتهای دانشبنیان سرعت بیشتری پیدا کند. به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از استانداری زنجان، جمشید انصاری در یازدهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، بابیان اینکه برنامهریزی برای بخش مسکن و ساختمان در ایجاد رونق اقتصادی در صنعت و معدن و اشتغال حائز اهمیت است، افزود: رکود حاکم بر معاملات بازار مسکن و ساختوساز، انگیزه سرمایهگذاران برای ورود به این بخش را کم کرده که باید راهکارهای حمایتی نظیر کاستن از هزینههای اخذ پروانه ساخت ارائه شود.
انصاری با تأکید بر اینکه حمایت از شرکتهای دانشبنیان در برنامههای اقتصاد مقاومتی جایگاه خوبی دارد، ادامه داد: برای حمایت از صنایع دانشبنیان، ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیشبینیشده است؛ لذا در سطح استان نیز باید پذیرش شرکتهای دانشبنیان سرعت بیشتری پیدا کند.
استاندار زنجان با تأکید بر اینکه حمایت از شرکتهای دانشبنیان در برنامههای اقتصاد مقاومتی جایگاه خوبی دارد، تصریح کرد: برای حمایت از صنایع دانشبنیان، ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیشبینیشده است؛ لذا در سطح استان نیز باید پذیرش شرکتهای دانشبنیان سرعت بیشتری پیدا کند.
انصاری در ادامه بابیان اینکه حوزه کاری برنامههای توسعه اقتصادی و همه آنچه در اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و برنامههای آن دنبال میشود، مرتبط با بخش خصوصی است، گفت: در بخش صنعت و معدن، واحدهای تعطیل یا نیمه راکد صرفنظر از سیاستهای تشویقی دولت، مالکان و صاحبان واحدها و شرکتها، علاقهمند به فعال کردن واحدهای خود باشند در غیر این صورت دولت نمیتواند رأساً وارد کار شود.
وی افزود: اگر شرکتی ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد اما صاحبان آن علاقهمند به اتمام آن نباشند نمیتوان بهصرف اتکا به سیاستهای حمایتی دولت، شرکت را تکمیل کرد و باید اراده مالکان بر این امر بوده و بخش خصوصی پایکار باشد.
استاندار زنجان بابیان اهمیت و جایگاه بخش خصوصی در توسعه اقتصادی، تأکید کرد: کارگروه بخش خصوصی، وظیفه تفهیم رسالت بخش خصوصی در رونق بخشیدن به اقتصاد کشور و تشویق واحدهای نیازمند به استفاده از حمایتها و پشتیبانیهای دولت را بر عهده دارد؛ لذا این کارگروه باید فعالتر از شرایط فعلی به وظایف خود عمل کرده و بازاریابی محصولات تولیدی واحدهای صنعتی استان را پیگیری کند.
در این جلسه مصوب شد برای ۹ واحد مجتمع در حوزه گردشگری که دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد هستند، ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار تأمین و بانکها موظف شدند در کمتر از یکماه تسهیلات در اختیار این واحدها قرار دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]