تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن طیب و پاکیزه را از هر که گفت بگیرید،‌ اگر چه او خود،‌ بدان عمل ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820789099




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتصاد مقاومتی به معنای سخت گذرانی نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی مازندران: اقتصاد مقاومتی به معنای سخت گذرانی نیست ایلنا: اگر بخواهیم توسعه و پیشرفت رادر هر جامعه داشته باشیم مهمترین عامل این موفقیت کشاورزی،تولید غذا و امنیت غذایی می باشد.
اقتصاد مقاومتی به معنای سخت گذرانی نیست

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری،  مجید بهادری در اجتماع بزرگ کارشناسان کشاورزی مازندران با عنوان ،رکن اقتصاد مقاوتی  که در سالن الغدیر سپاه کربلای مازندران برگزار شد ضمن گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی ، اظهار داشت: جهاد کشاورزی در گذشته با عنوان جهادسازندگی به انقلاب خدمت می کرد و امروز نیز در زمینه کشاورزی به جامعه خدمت می کند.
 
وی، افزود: اگر بخواهیم توسعه و پیشرفت  رادر هر جامعه داشته باشیم مهمترین عامل این موفقیت کشاورزی،تولید غذا و امنیت غذایی می باشد.
 
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی مازندران، گفت:امروزه برای حضور در معادلات جهانی لازم و ضروری است که همگام با توسعه در سایر بخش ها،در بخش کشاورزی نیز به جد پیگیر توسعه همه جانبه باشیم.
 
وی تصریح کرد:در برخی مناطق منابع طبیعی مانند آب و هوا و زمین ممکن است تولید را محدود کند اما  مازندران با دارا مواهب الهی و امکانات مناسب و نیروی انسانی نقش مهمی در تولید محصولات زراعی ودامی سرآمد تولید در کشور است.
 
بهادری گفت:با توجه به پتانسیل و ظرفیت استان فضا برای تولید بیشتر وجود دارد که با مدیریت و حرکت جهادی می توانیم به این امر دست یابیم.
 
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل گفت:اقتصاد مقاومتی به معنای سخت گذرانی نیست بلکه آن است که با این ظرفیت و امکاناتی که در اختیار ماست با روحیه ایثار،تلاش و ایثارگری شرایط را برای تولید بیشتر فراهم کنیم .
 
وی ادامه داد:استان مازندران پایلوت طرح نظام نوین ترویج در کشور شد که این طرح در 10شهرستان با 431 روستا،66کارشناس در 70هزار هکتار اجرا می شود.
 
بهادری ادامه داد :نظام نوین ترویج به منظور بهره گیری از تمامی ظرفیت با تجهیز و ساماندهی مراکز ،پهنه بندی و مدیریت دانش  در زمینه زراعی و دامی برای افزایش تولید کمی و کیفی می باشد.
وی گفت:تفاهم نامه ای نیز با اداره کل امور روستایی مازندران جهت استفاده از جوامع محلی شورا و دهیاری در پیشرفت،هدفمند کردن و نظام مند کردن کشاورزی منعقد کنیم  

۱۳۹۵/۰۳/۲۷ ۱۶:۴۱:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن