واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در نشست بانوان فرهیخته آذربایجان شرقی عنوان شد؛
لزوم توجه جدی به امنیت اخلاقی و اجتماعی
شناسهٔ خبر: 3687669 - پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۸
استانها > آذربایجان شرقی
.jwplayer { display: inline-block; } تبریز - مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی بر لزوم توجه جدی به امنیت اخلاقی و اجتماعی در جامعه تاکید کرد. به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمید عظیمی ظهر پنجشنبه در نشست تخصصی جمعیت بانوان فرهیخته آذربایجان شرقی گفت: امنیت یکی از نعمت های بزرگی است که ما باید در این خصوص شاکر باشیم که امنیت خوبی در کشور حاکم است ولی حوزه امنیت اخلاقی و اجتماعی نیاز به توجه بیشتری را می طلبد. وی ادامه داد: مطالبی که در جمعیت بانوان فرهیخته به آن پرداخته میشود باید برای قشر عظیم بانوان مثمر ثمر بوده و قابل طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی و مجلس شورای اسلامی باشد. عظیمی افزود: پتانسیل این جمعیت بسیار بالاست و با توجه به انتخاب مسئول جمعیت بانوان فرهیخته استان به عنوان مدیر جمعیت بانوان فرهیخته کشور و صدور حکم ایشان از طرف ریاست مکرم سازمان تبلیغات اسلامی قطعا" فعالیتهای خوبی را در این خصوص شاهد خواهیم بود. مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت:امنیت از دیدگاه مقام معظم رهبری امنیت خیلی مهم است و در اولویت کارهای فرهنگی و اجتماعی است، حتی پیامبر خدا حضرت ابراهیم(ع) از پروردگارش امنیت و آرامش طلب میکند و این مهم در زوایای مختلف قابل دقت است چون امنیت بعدهای مختلفی همچون امنیت جانی، ناموس، امنیت مالی را دارد و بزرگترین نعمت ما بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران بحث امنیت مردم در همه زمینه ها هست. وی افزود:معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران در آن برهه با اسلام تحریف شده آمریکایی و طاغوتی مبارزه کرد تا اسلام ناب محمدی را به ملت عرضه کند.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به تلاش دشمنان برای سلب امنیت ایران اسلامی گفت:دشمنان در تلاش هستند تا استقلال و امنیت ایران اسلامی را تحت شعاع قرار دهند که با جانفشانی فرزندان این مرز بوم در مناطق مختلف منطقه به امید پرودگار موفق نخواهند شد. عظیمی تصریح کرد:الان متاسفانه در جوامع غربی از زنان به عنوان مدل و ابزار استفاده می کنند ولی دین اسلام به زن ابهت، شخصیت و آبرو داد و بعد از ظهور اسلام دختران را از زنده به گوری نجات داد و بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی این منزلت و جایگاه زنان به مراتب بیشتر شد. وی با اشاره به الگوهای غلط در جامعه امروزی گفت متأسفانه امروز مدل زندگی زنان ما برگرفته از زنان بازیگری است که تقید چندانی به مسائل اخلاقی ندارند تغییر مسیر غیر صحیح به صحیح انتظار ما از جمعیت فعال بانوان است. وی با اشاره به عامل پیدایش بحرانهای اجتماعی و هویتی در جامعه کنونی ایرانی گفت: ۱- بحران خانواده ۲- تحقیر نقش همسری و مادری در بانوان ۳- تخریب روابط جنسی ۴- مخالفت با ازدواج ۵- همزیستی بدون ازدواج ۶- عادی شدن و رواج طلاق ۷- کشف حجاب در خودروها ۸- استفاده از آرایشگر مردانه برای بانوان ۹- استفاده از خانم مدلینگ در جامعه اسلامی مورد قبول نیست و این روشها برگرفته از تمدن غربی و فمینسیم است. عظیمی با اشاره به بحرانهای اخلاقی در جوامع غرب گفت:ریشه اصلی بحرانههای اجتماعی و هویتی این قرن در تفکر فمینستی است که زن را برابر مرد و یا حتی برتر از مرد می داند در حالی که در اسلام نقش بانوان بسیار بزرگ است و نقش اصلی تربیت فرزند به این قشر سپرده می شود. وی افزود:ریشه اکثر مشکلات ما برداشتهای غلط از اندیشههای غلط و دوری از دین است دینی که ناجی انسان بوده است متأسفانه عدهای از زنان امروزی در تلاش هستند تا به عقب برگشته و امنیت روانی و اجتماعی خود و خانواده خود را به خطر بیندازند. حجت الاسلام عظیمی با اشاره به وظایف بانوان تاثیر گذار و فرهیخته در جامعه افزود:بانوان فرهیخته باید الگوسازی کنند و حفظ و صیانت از کانون گرم خانواده در اولویت این مجموعه قرار گیرد. مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به الگوی اصلی بانوان ایرانی گفت:الگوی زنان و بانوان ایرانی با پیروی از اهل بیت(ع) و حضرت زهرا(س) باید کسانی باشند که در مقام دفاع از کشور و دین ثابت قدم بوده و در دفاع از کیان اسلام به خصوص در ۸ سال دفاع مقدس از جان خود مایه گذاشتند و امروز نیز در جبهه انقلاب اسلامی قرار دارند نه بعضی از بازیگران و یا افرادی معلوم الحالی که صلاحیت کافی ندارند. جمعیت بانوان فرهیخته آذربایجان شرقی بدنبال تولید فکر و ایده است دبیر انجمن بانوان فرهیخته کشور نیز در این همایش با بیان اینکه زن ایرانی با روحیه شهادت و مقاومت، الگوهای بزرگی را در دوران دفاع مقدس به جامعه ارائه داده، گفت: ۴۹ درصد جمعیت آذربایجان شرقی را بانوان تشکیل می دهند و همین امر مسئولیت دست اندرکاران این حوزه را در جهت رفع مشکلات بومی و منطقهای سنگین می سازد.
نسرین پیرسمساری افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» مزین شده است، به دنبال ارتقاء سطح سواد رسانهای، تغذیه و هدایت فکری بانوان استان در کنار تبیین سبک زندگی اسلامی و تشریح و اطلاع رسانی جریان های انحرافی هستیم. وی ادامه جمعیت بانوان فرهیخته آذربایجان شرقی بدنبال تولید فکر و ایده است و با فعالیتهای صورت گرفته، این جمعیت در جهت رفع دغدغه های مقام معظم رهبری گام برخواهد داشت و رویکرد اصلی آن توانمندسازی ارزش های نظام در حوزه زنان است که به صورت غیر دولتی، غیر سیاسی گام های بزرگی در این خصوص برمی دارد که در این بین حفظ انسجام بزرگترین و مهمترین هدف خواهد بود. وی به ترکیب انجمن بانوان فرهیخته آذربایجان شرقی تیز اشاره و تصریح کرد: ۳۰ تا ۵۰ نفر با حداقل مدرک کارشناسی ارشد در گام نخست تشکیل این انجمن حضور دارند که دارای شخصیت حقوقی مستقل بوده و این تعداد در آینده به صورت پلکانی افزایش می یابد و با توجه به اینکه اعضای فعلی دارای پشتوانه تجربی و علمی بوده و یک مجمع استانی هم با یکهزار عضو داریم، تلاش خواهیم کرد مشکلات بانوان را رصد کنیم، افزود:. رئیس انجمن بانوان فرهیخته آذربایجان با بیان اینکه امروز پایان دوران فمنیسم است، خاطر نشان شد: در حالی که الگوی اول دنیا زن اروپایی به عنوان ابزار و الگوی دوم زن منفعل و خنثی شرقی است، می توان گفت زن مسلمان ایرانی با روحیه اسلامی الگوی سوم زنان مسلمانان و به اندازه تمام دنیاست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]