تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نگاه مؤمن عبرت آميز و نگاه منافق سرگرمى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828010545




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگران از آينده و چشم انتظار اميدها


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نگران از آينده و چشم انتظار اميدها
حميدرضا عسگري در روزنامه آفرینش نوشت: نوع رفتار ما در مواجهه با امورات روزمره، از ابتداي صبح كه ازخواب برميخيزيم ورفتارمان با اهل خانواده تا حضور درمحل كار و جامعه و طي كردن يك روز كاري و نهايتاً بازگشت به خانه و مجدداً نحوه برخورد با خانواده، بيانگر شخصيت رفتاري ما مي‌باشد. اينكه ما فردي بي حوصله و بي هدف هستيم و يا روحيه‌اي پرتلاش داريم، جزء افراد بدخلق و يا آدمي خنده رو هستيم و يا... همگي در نحوه عملكرد روزانه ما قابل مشاهده مي‌باشد.

مسلماً عوامل محيطي در تغيير و يا تثبيت رفتار وشخصيت افراد جامعه تاثير گذار خواهد بود. بروز مشكلات اقتصادي، سرخوردگي‌هاي اجتماعي، عدم دستيابي به شغل موردنظر، بيكاري، گراني و تنگ شدن عرصه زندگي بر افراد، خصوصاً آقايان و سرپرستان خانوار، موجب تغيير در الگوي رفتاري وشخصيتي فردشده و آنها را دچار ناهنجاري رفتاري خواهد كرد.

يكي از شايع ترين ناهنجاري‌هاي رفتاري بروز "عصبانيت" در ميان افراد جامعه مي‌باشد. البته بايد "عصبانيت" و "خشونت" را ازهم تميز داد، ولي روشن كننده آتش خشونت، قطعاً عصبانيت خواهد بود. البته شيوع عصبانيت درميان مردم حتما نبايد به خشونت ختم شود. اما نوع گويش‌ها و برخورد افراد در زندگي روزمره عجين با عصبانيت گرديده و اين آثار نامطلوبي برتمام لايه‌هاي رفتاري دراجتماع خواهد داشت.

«براساس يك نظرسنجي ازسوي موسسه "گالوپ" كه بر پايه تماس‌هاي تلفني سه سال اخير اين مؤسسه با حدود 5 هزار نفر از شهروندان ايراني 15 ساله به بالا به‌ دست آمده است، در حال حاضر، 58درصد مردم ايران در طي روز دلواپس و نگرانند، 54درصد غمگين و افسرده و 54درصد نيز روز را در خشم و عصبانيت سپري مي‌کنند».

آمار منتشرشده از سوي اين موسسه و آنچه از نوع رفتارو گفتار روزانه مردم در جامعه مشاهده مي‌شود، حکايت از اين دارد که سلامت رواني ايرانيان، خصوصاً درطي دو سال گذشته رو به وخامت گذاشته است. مردم از صبح كه ازخواب برمي‌خيزند با بي حوصلگي به مصاف يك روز پركار مي‌روند. به محض خروج ازخانه به سبب نگراني‌ها و استرس به كوچكترين تنش با ديگران واكنش نشان مي‌دهند. گاهاً ديده‌ايم كه برسر ورود به اتوبوس،مترو و يا جاي پارك چه الفاظ و رفتارهايي از ما سر مي زند!.

اما براساس نظرات كارشناسان و آنچه به صورت ظاهر ديده مي‌شود، علت بروز عصبانيت درميان جامعه جداي از مسائل درون خانوادگي، به سبب استرس و نگراني از وضعيت آينده مي باشد. بروز فشارهاي خارجي همچون مسئله تحريم‌ها و مذاكرات هسته‌اي كه عليرغم برجام هنوز وضعيت ملموسي را براي جامعه رقم نزده و عدم مديريت صحيح در داخل كشور و نبود يك ثبات در اقتصاد و زندگي روزانه مردم در طي چند سال گذشته، جامعه ما را به يك اجتماع عصباني تبديل كرده است.

موضوع نگران كننده اينجاست كه ادامه اين روند موجب نهادينه شدن عصبانيت در رفتار وكردار جامعه خواهد شد. برخورد عصباني يك پدر در بدو ورود به خانه جداي از بروز مشكلات خانوادگي، موجب آموزش خود به خود فرزندان به شيوه‌اي غلط خواهد شد. واكنش اين كنش‌هاي غير اصولي، آن خواهد شد كه ما امروز در مدارس شاهد درگيري‌ها و رفتارهاي خشن از سوي نوجوانان هستيم، و متعاقباً با بزرگ شدن آنها رفتارهاي عصبي و عصبانيت نيز رشد خواهد كرد.

اما تنها نوش داروي اين بيماري ، ايجاد "اميد به آينده" درنزد مردم مي‌باشد. اينكه جامعه اميدوار باشد كه در آينده‌اي نه چندان دور از زيرفشار و رفتارهاي قهرآميز بين المللي خارج خواهد شد، ثبات به اقتصاد داخلي برخواهد گشت، فضاي كسب و كار رونق مي يابد، ميزان گراني‌ها و تورم كاسته مي شود، معيشت مردم تسهيل مي گردد و... همه اين‌ها موجب افزايش تحمل و تعقل جامعه مي‌گردد. دراين صورت افراد بي خود و بي جهت بايكديگر درگير نمي‌شوند و ناراحتي‌هاي خود را با بروز عصبانيت و خشم تخليه نمي‌كنند.

اين مهم ميسر نمي شود مگر اينكه مسولان به مردم اين اطمينان را بدهند كه در راستاي بهبود وضعيت زندگي آنها و اوضاع كشورتلاش مي كنند. درغير اين صورت بروز بي اعتمادي ميان مردم و نااميدي نسبت به توان مديريتي كشور، موجب سرخوردگي و تشديد نگراني‌ها و عواقبي همچون گسترش عصبانيت خواهد شد.

تاریخ انتشار: ۰۷:۲۷ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - 16 June 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن