واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
آل اسحاق:در اقتصاد كشور به معيشت مردم توجه نشده است +عکس
جشن گنجينه رمضان با حضور مردم روزه دار تهران در پنجمين شب از ماه مبارك ضيافت الهي در مجموعه تفريحي پارك ارم برگزار شد.
روز نو :
به گزارش پايگاه خبري بنياد مستضعفان، در آيين گشايش اين جشن باشكوه كه با همكاري معاونت امور فرهنگي و مجموعه تفريحي ورزشي ارم سبز در محوطه پاركينگ شماره يك ارم برگزار شد، روزه داران حاضر در مراسم به همراه خانواده هاي خود پس از صرف افطاري به تماشاي برنامه هاي شاد و معنوي جشن بزرگ رمضان با نام «گنجينه رمضان» كه از شبكه چهار صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران به صورت زنده پخش مي شد، نشستند و از اجراي آن لذت بردند.
در اين برنامه كه توسط مجريان مشهور صدا و سيما آقايان داريوش كاردان و اقبال واحدي برگزار شد، تني چند از هنرمندان كشورمان حضور يافته و به اجراي برنامه پرداختند. همچنين دكتر آل اسحاق عضو هيات امناي بنياد مستضعفان ميهمان اولين شب جشن گنجينه رمضان بود كه سخناني در ارتباط با منابع كشور و نقش آن در اقتصاد ملي و خانواده ايراد كرد.
وي گفت: هم اكنون كشور ما به لحاظ منابع سرشار ملي در تمامي زمينه ها چه درخصوص منابع طبيعي، نيروي انساني، مالي و ... داراي توانايي هاي بالايي در منطقه و جهان است.
به طور مثال ما بهترين ذخائر نفت و گاز جهان را در اختيار داريم، از نظر كشاورزي نيز در رتبه خوبي قرار داريم، اما از تمامي اين منابع در مجموع، بيش از 20 درصد بهره برداري نمي كنيم. وي ميانگين سني جمعيت كشور را 30 سال اعلام كرد و افزود: در حال حاضر ما داري 5 مليون نفر فارغ التحصيل در رشته هاي مختلف دانشگاهي در مقاطع ليسانس و به بالاتر هستيم.
وي به وضعيت اقتصادي كشور اشاره كرد و نقش آن در معيشت مردم را پايين دانست و گفت: در حال حاضر داراي اقتصاد خوبي در كشور نيستيم و وضعيت خوبي نداريم مخصوصاً در باب ارتقاء معيشت مردم، در سطح متوسط به پايين اقدام كرده ايم.
وي مشكل اصلي در اين ارتباط را نظام تدبير كشور ذكر كرد و نحوه نگرش به مساله اقتصاد را بي تاثير ندانست و افزود: متاسفانه در نظام خانواده ما، نظام آموزشي ما، نظام اداري و حكومتي ما، اقتصاد جزء اولويت هاي اول نيست بلكه در حاشيه قرار دارد. در حوزه حكومتي هم سايه مسايل سياسي بر مسايل اقتصادي سنگيني داشته است و همواره بايدها و نبايدهاي مسايل اقتصادي ما در سايه مسايل سياسي بوده است.
دكتر آل اسحاق افزود: در پرداختن به اولويت هاي اقتصادي به خانواده توجه نشده است و از ابتدا فرزندان خود را با مسايل اقتصادي آشنا نكرده ايم. يعني فرزندان ما آموزش نديده اند كه هزينه فايده نمايند. يكي از نظامهاي مديريتي در خانواده كه هم جنبه تربيتي و هم اجرايي دارد، اين است كه به خانواده به عنوان يك نهاد اقتصادي نگريسته شود، بدين گونه كه در ابتداي سال برنامه و بودجه اي براي آن تهيه و تدوين كنيم. همين امر سبب مي شود تا هزينه هاي اضافي از سبد خانواده حذف و نسبت به نقاط ضعف اقدامات لازم به عمل آيد.
پيش از اين برنامه، سرودي در مدح پيامبر گرامي اسلام حضرت محمد(ص) با شعر سعدي شيراز و بعد از آن مسابقه براي حاضرين اجرا شد.
گفتني است، همچنين در طول برگزاري اين جشن بزرگ، در ميان پرده هاي آن مراسم نورافشاني و آتش بازي براي حاضرين به اجرا درآمد.اين برنامه به مدت 23 شب تا پايان ماه مبارك رمضان در مجموعه فرهنگي ارم اجرا مي شود.
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]