تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805476311




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تمرینات ورزشی مغز در سالمندی


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

به گزارش جام جم سرا ، ورزش، حرکات مفیدی است که برای همه اندام های بدن توصیه می شود. اما برای برخی ارگان های مهم بدن ورزش کردن از دوره جوانی تا سالمندی یک ضرورت به شمار می رود و کیفیت زندگی را ارتقا می بخشد. مطالعات نشان می دهد مغز از دسته ارگان هایی در بدن به شمار می رود که در صورتی به کار گرفته نشدن، تحلیل می رود و مشکلات زندگی افراد را دو چندان می کند زیرا سلول های مغز در اثر فرسودگی ناشی از نداشتن فعالیت می میرند و از بین می روند.در صورت فعالیت کم مغز،سلول های جوان و جدید جایگزین نمی شود.

زوال عقل در دوران سالمندی بیشتر ظاهر می شود زیرا در دهه پنجم زندگی افراد به مرور از کار وفعالیت های اجتماعی بازنشسته می شوند و به این نوع فعالیت ها کمتر توجه می کنند از این رو در خانه هیچ فعالیتی که ذهن را آماده سازی کند برای تمرکز بیشتر انجام نمی دهند.

برای جلوگیری از ورود ذهن به مرحله زوال و از بین رفتن تمرکز و حافظه مغز در دوران سالمندی نیازمند ورزش است، ورزش توانایی سلول های عصبی را افزایش می دهد همچنین ورزش ذهن به کاهش تحلیل سلول های خاکستری حافظه، تقویت سلول های مغز، افزایش توانایی بر تمرکز، تقویت راه های ارتباطی و برقراری ارتباط،خونرسانی و افزایش حجم اکسیژن مورد نیاز مغز کمک می کند.

به گفته محققان، انجام فعالیت ذهنی ،تمرین ذهن برای تمرکز بیشتر با انجام بازی های فکری، یادگیری مهارت های جدید و... از جمله تمرینات موفق در بهبود عملکرد مغز به حساب می آید.

محققان دانشگاه هاروارد در ادامه پژوهش های خود به این نتیجه دست یافتند،تمرینات خاص و منحصر به فردی برای گروه سالمندان وجود دارد که از زوال عقل پیشگیری می کند.این نوع ورزش که مختص سالمندان است عملکرد ذهن را افزایش داده و سلول های مغز را تقویت می کند.انجام بازی هایی که باعث برانگیختگی مغز می شود حافظه را بهبود می بخشد.

بازی های متنوع فکری در دوران سالمندی توانایی ذهن افراد را افزایش می دهد.همچنین یادگیری مهارت های جدید مانند یک زبان جدید، نقاشی کردن، نواختن موسیقی عملکرد مغز را در سطح بالایی قرار می دهد.شرکت در بازی های فکری گروهی، حل پازل، معما و شطرنج سلول های مغز را درگیر فعالیت می کند.معاشرت در شرکت در انجمن هایی که مربوط به سالمندان می شود یک ورزش موثر ذهنی برای سالمندان است.

کاهش استرس در بالابردن توانایی ذهنی در سالمندی بسیار اهمیت دارد. استرس زیاد باعث ترشح هورمون کورتیزول می شود. این هورمون باعث تحلیل سلول های مغز می شود از این رو انجام فعالیت هایی مانند باغبانی، پیاده روی، مطالعه و... سطح هورمون کورتیزول را متعادل می کند و استرس از سالمندان دور می شود.

هورمون دوپامین سلول های مغزی را تقویت می کند و این هورمون تنها با خندیدن در بدن ترشح می کند همچنین خندیدن توانایی یادگیری مغز را افزایش می دهد در حقیقت خنده بهترین داروی سالمندی است.

تحقیقات نشان می دهد، اهمیت به وعده صبحانه، وعده های غذایی مغذی، نوشتن و یادداشت کردن خاطرات در دوران سالمندی توانایی یادگیری و ادراکی سالمندان را افزایش می دهد. منبع: شبکه مجازی آستان





دوشنبه 24 خرداد 1395 ساعت 15:18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن