واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: جای خالی نمایندگان تهران در کمیسیون فرهنگی!/ تهرانیها دغدغه فرهنگی ندارند؟
از میان 30 نماینده تهران که از لیست امید وارد مجلس شده اند تنها احمد مازنی برای حضور در این کمیسیون ثبت نام کرده و 29 نماینده دیگر اقدام به ثبت نام برای حضور در سایر کمیسیون های تخصصی مجلس کرده اند.
به گزارش نامه نیوز، این روزها موضوع تعیین اعضای کمیسیون های تخصصی مجلس بحث اول محافل سیاسی اجتماعی است و نمایندگان مجلس از روز گذشته کار نهایی کردن لیست کمیسیون ها را آغاز کرده و نخستین اقدام اعضای کمیسیون های امنیت ملی و سیاست خارجی و انرژی را مشخص کردند.
در این میان موضوعی که وجود دارد عدم تمایل نمایندگان به حضور در کمیسیون فرهنگی است. کمیسیونی که به صورت مستقیم با بسیاری از دغدغه های مردم در جامعه در ارتباط است و توجه ویژه به این کمیسیون یک امر ضروری به شمار می رود.
اما برخی نمایندگان توضیحات جالبی را درباره عدم حضور در کمیسیون فرهنگی عنوان می کنند. به گفته آنها مشکلات فرهنگی خیلی ملموس نیست و بیکاری در حوزه انتخابیه آنها بیشتر است و تأکید دارند که اگر چند کارخانه در منطقه بیشتر باشد، بهتر است تا اینکه بخواهیم به مشکل سینما، تئاتر و فرهنگ بپردازیم.
علاوه بر این مسائل و اهمیت موضوع فرهنگ، موضوع قابل تامل عدم تمایل نمایندگان تهران به حضور در این کمیسیون است و از میان 30 نماینده تهران که از لیست امید وارد مجلس شده اند تنها احمد مازنی برای حضور در این کمیسیون ثبت نام کرده و 29 نماینده دیگر اقدام به ثبت نام برای حضور در سایر کمیسیون های تخصصی مجلس کرده اند.
اما این که چرا نمایندگان تهران تمایلی به حضور در این کمیسیون مهم ندارند و بیشتر علاقه مند به حضور در کمیسیون های امنیت ملی و اقتصادی و برنامه و بودجه هستند سوال بزرگی است که باید خودشان به آن پاسخ بدهند. به طور مثال در میان نمایندگان تهران دو مدیر مسئول روزنامه نیز حضور دارند که به صورت مستقیم با امور فرهنگی جامعه در ارتباط هستند اما آنها نیز برای حضور در این کمیسیون ابراز علاقه نکرده اند و این هم یکی دیگر از سوال های بدون جواب در این زمینه است.
عدم حضور نمایندگان تهران و اعضای مورد حمایت لیست امید در کمیسیون فرهنگی موجب شده است تا افرادی همچون احمد سالک و نصرالله پژمان فر که از منتقدان اصلی دولت در مجلس دهم به شمار می روند در این کمیسیون حاضر شوند و تا حدودی مدیریت امور این کمیسیون را همچون دوره گذشته بر عهده بگیرند.
به نظر می رسد با روندی که نمایندگان تهران در مجلس در پیش گرفته اند نمی توان به این موضوع امید داشت که نمایندگان مردم تهران بتوانند دغدغه های کلان شهری مانند تهران را به صورت جدی پیگیری کنند و مسائل فرهنگی که باید در مجلس مورد بررسی قرار بگیرد در 4 سال آینده همچون سال های اخیر به دست منتقدان دولت و هم سنگران افرادی که مردم تهران به آنها نه گفتند خواهد بود.
مطالب مرتبط
لاریجانی عضو کدام کمیسیون می شود؟
اولین مصوبه مجلس دهم
۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]