واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: برگزاری کنسرت یک ضامن می خواهد/جزییات تغییر حکم 7 اعدامی/سپرده گذاران موسسه ثامنالحجج تعیین تکلیف میشوند
سخنگوی قوه قضاییه گفت: در مدت سه ماه ابتدا سال، 7 نفر از محکومان به اعدام که به اشتباهات خود پی بردند و پشیمان بودند، حکمشان تغییر کرد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دقایقی پیش نود و هفتمین نشست خبری حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه با اصحاب رسانه آغاز شد.
**کشف 34 هزار و 646 کیلوگرم از انواع مواد مخدر در کشور
سخنگوی قوه قضاییه گفت: از ابتدای سال تا روز 23 خرداد در مجموع 31 استان کشور، متأسفانه 34 هزار و 646 کیلوگرم از انواع مواد مخدر در کشور کشف شده است که اگر قرار بود این مقدار از مواد مخدر در کشور تولید شود برای جوانان مشکلات زیادی ایجاد میکرد و مرگ تدریجی به همراه داشت.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای گفت: به خانوادهها توصیه میشود که بیشتر مراقب جوانان خود باشند و به لحاظ این که این مواد مخدر ضرر و زیان زیادی برای کشور ایجاد میکند، قوه قضاییه بنا به وظیفه خود با مجرمان با اشد مجازات برخورد میکند.
وی افزود: از مقدار مواد مخدری که از ابتدای سال کشف شده 936 کیلو هروئین، 88 کیلو شیشه و 168 کیلو کراک بوده و با این وجود با زعم مدعیان حقوق بشر اگر قرار باشد با متخلافان برخورد شود مدعیاند چرا که جمهوری اسلامی ایران با این افراد با اشد مجازات برخورد می کند.
سخنگوی قوه قضاییه بیان داشت: در مدت سه ماه ابتدا سال، 7 نفر از محکومان به اعدام که به اشتباهات خود پی بردند و پشیمان بودند با محرز شدن پشیمانی آنها برای دستگاه قضایی حکمشان تغییر کرد.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای گفت: این افراد در طول مدت محکومیتشان هرگونه همکاری بر اثر معرفی سایر مجرمان و معرفی بانکهای مواد مخدر با دستگاه قضایی داشتند همچنین برنامههای فرهنکی و حرفهای زندان شرکت می کردند و تعدادی از آن ها حافظ چند جزء قرآن شدند.
وی افزود: به درخواست رؤسای دادگستری محکومیت این افراد با یک درجه تخفیف از اعدام به حبس ابد کاهش پیدا کرد، در همین رابطه به مجرمان گفته می شود اگر جرمی را انجام دادهاند بر روی جرم خود باقی نمانند و با دستگاه قضایی همکاری داشته باشند.
** هفته آینده سپرده گذاران مؤسسه اعتباری ثامنالحجج تعیین تکلیف میشوند
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای با بیان اینکه برای پرونده موسسه اعتباری کارگروهی از وزارت اطلاعات و قوه تشکیل شده است بیان داشت: این کارگروه در تلاش است که مردم هرچه زودتر به پولشان برسند و طبق برنامهریزهای به عمل آمده تا پایان هفته آینده تکلیف یک میلیون و 150 هزار سپرده گذار مشخص میشود.
سخنگوی دستگاه قضا با بیان اینکه از این تعداد پرونده تنها حدود 150 هزار پرونده باقی میماند که عمدتا مبالغ بالایی دارند گفت: طبق بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که رقم دو میلیون و 240 هزار سپردهگذار رقم درستی نیست و بر اساس آخرین اطلاعات به دست آمده 500 میلیارد تومان از سرمایه این تعاونی تحت عناوینی مختلف به افراد پرداخت شده است که این موضوع در حال بررسی است.
** تشکیل بیش از 33هزار پرونده زمین خواری در سال 94
معاون اول قوه قضاییه گفت: از مجموع 31 استان در سال 94 تعداد 33هزار و 402 پرونده در مورد مسائل زمین خواری تشکیل شد که این پروندهها به وسیله مدعیالعموم و یا گزارش دستگاههای بیربط تشکیل شد.
وی ادامه داد: از این تعداد پرونده، دادگاه برای 17 هزار و 990 پرونده زمینخواری حکم صادر کرده است که 8 هزار و 222 مورد مربوط به قلع و قمع بوده و 37 هزار و 297 هکتار از زمین های تصرف شده رفع تصرف شد.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای اظهار داشت: در مجموع در این پروندههای زمین خواری 22هزار و 763 نفر تحت تعقیب قرار گرفتهاند.
** وزارت ارشاد مجوز برگزاری کنسرتها را صادر میکند
معاون اول قوه قضاییه تأکید کرد: مجوز برگزاری کنسرتها را وزارت ارشاد صادر می کند که قوه قضاییه در این موضوع و اصل بر گزاری کنسرتها بحثی ندارد.
وی افزود: تعداد معدودی از ناحیه نیروی انتظامی یا اطلاعات به دادستان گزارش شده که اقدامات خلاف عفت عمومی و یا ضد امنیتی و نظم عمومی قرار است برگزار شود که دادستانی در این موارد وارد عمل میشود، همچنین اگر در برگزاری کنسرتها کسی متعهد شود که هیچ خلاف اخلاقی و نظم عمومی صورت نمیگیرد در آن بحثی نداریم ولی اگر کسی متعهد نشود که جرم واقع نشود دادستان جلوی آن را گرفته و تدابیر لازم را لحاظ میکند.
**پرونده فیش های حقوقی چند ده میلیونی در دادسرا
حجت الاسلام و المسلمین محسنیاژهای در رابطه با تشکیل پرونده فیشهای حقوقی چند ده میلیونی مسئولان بیمه مرکزی گفت: ریاست قوه قضاییه به سازمان بازرسی کل کشور دستور دادهاند که این موضوع را بررسی کنند که این اتفاق در کدام دستگاه دولتی و اجرایی روی داده است و این حقوق های غیر متعارف را دریافت کردهاند و بررسی کنند که منشأ کار چه بوده؟ آیا نقصی در قانون و مقررات وجود داشته؟ آیا جرمی واقع شده یا خیر؟
معاون اول قوه قضاییه گفت: ریاست قوه قضاییه مطرح کردند که بازرسی کل کشور گزاش دقیق و مستندی در این خصوص نیاورده و لازم نیست مسائل را رسانهای دنبال کرده ولی این موضوع در سازمان بازرسی کل کشور به طور جدی پیگیری میشود.
سخنگوی دستگاه قضا در ادامه گفت: استارت این ماجرا یک سال قبل توسط یکی از پروندههایی که قوه قضاییه روی آن کار میکرد زده شد، در این رابطه فرد مورد نظر احضار شد که به چه دلیل این میزان حقوق بالا را دریافت می کند.
وی گفت: همزمان در 9 بخش و هیئت مدیره حضور دارم که مجموعاً 60 میلیون تومان تحت عنوان حقوق دریافت میکنم.
محسنی اژهای گفت: باید بررسی شود که آیا یک نفر از نظر قانونی و شرعی میتواند در چند پست سمت داشته باشد و چنین حقوقی را دریافت کند؟ بنابراین پرونده فیشهای حقوقی چند ده میلوینی مسئولان بیمه مرکزی در دادگاه مطرح است و هنوز در دادگاه پروندهای تشکیل نشده است.
در حال تکمیل...
۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]