واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ۲ هزار مگاوات کمبود تولید برق در تابستان ۹۵ داریم
معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی گفت: از مجموع ۵۵۷۱۸ مگاوات ظرفیت اسمی، حدود ۴۵ هزار مگاوات ظرفیت عملی تولید برق حرارتی است که پیش بینی میکنیم در تابستان امسال، ظرفیت عملی تولید برق از واحدهای حرارتی ۴۳ هزار مگاوات باشد.
کد خبر: ۵۹۷۰۵۳
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۹ - 12 June 2016
معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی گفت: از مجموع ۵۵۷۱۸ مگاوات ظرفیت اسمی، حدود ۴۵ هزار مگاوات ظرفیت عملی تولید برق حرارتی است که پیش بینی میکنیم در تابستان امسال، ظرفیت عملی تولید برق از واحدهای حرارتی ۴۳ هزار مگاوات باشد.
به گزارش تسنیم، عبدالرسول پیشاهنگ معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی در نشستی خبری اظهار داشت: در سراسر کشور 534 واحد حرارتی در مدار بهره برداری است که از این تعداد 204 واحد دولتی و 330 واحد خصوصی است.
وی افزود: تمامی این واحدهای حرارتی که ظرفیت اسمی نصب شده آنها 55 هزار و 718 مگاوات است، تعمیرات اساسی را پشت سر گذاشته اند و اکنون با تمام ظرفیت در مدار بهره برداری قرار دارند.
پیشاهنگ تصریح کرد: از شهریور ماه سال گذشته پس از انجام 1050 ساعت کار کارشناسی، زمان بندی تعمیرات اساسی نیروگاههای حرارتی کشور مشخص و اعلام شد و پیش بینی شد که نیازمند 90 هزار مگاوات تعمیرات هستیم.
وی ادامه داد: موفق شدیم تا تاریخ پانزدهم خرداد ماه تمامی تعمیرات لازم را بر روی واحدهای حرارتی انجام دهیم و اکنون که در آستانه فصل تابستان قرار داریم، تمامی ظرفیت نیروگاههای حرارتی کشور بدون مشکل در مدار بهره برداری است.
معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی با بیان اینکه ظرفیت 55 هزار و 718 مگاواتی برق حرارتی کشور در شرایط ISO و به صورت نامی است، گفت: در شرایط واقعی کشور با توجه به ارتفاع و درجه حرارت، از مجموع 55718 مگاوات ظرفیت اسمی، حدود 45 هزار مگاوات ظرفیت عملی تولید برق حرارتی است که پیش بینی می کنیم در تابستان امسال، ظرفیت عملی تولید برق از واحدهای حرارتی 43 هزار مگاوات باشد.
وی افزود: در مجموع ظرفیت اسمی تولید برق کشور اکنون حدود 74 هزار مگاوات است و ظرفیت عملی تولید برق در پیک مصرف سال جاری حدود 51 هزار مگاوات خواهد بود، در حالی که پیک امسال مصرف برق حدود 53 هزار مگاوات پیش بینی شده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تلاش شده تا این کمبود 2 هزار مگاواتی با مدیریت بخش مصرف از محل همکاری بخش صنعت در جابه جایی زمان تولید و همکاری بخش کشاورزی برای عدم مصرف برق در ساعات 12 تا 16 روزهای تابستان پوشش داده شود.
وی افزود: اینکار با مشوق هایی که برای بخش صنعت در نظر گرفته شده و مصرف مجانی برق در 20 ساعت غیرپیک برای کشاورزانی که در ساعات پیک مصرف نکنند، اجرایی می شود.
پیشاهنگ شرایط تحریم را شرایط فرصت برای کشور دانست و گفت: در شرایط تحریم توانستیم به مرزی از توانایی برسیم که امروز بیش از 95 درصد تجهیزات و قطعات نیروگاهی را در داخل کشور می سازیم و با وجود تأمین نیازهای داخلی، به کشورهای خاورمیانه و خاور دور صادرات تجهیزات نیروگاهی داریم.
معاون راهبری تولید شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی اذعان داشت: امروز ایران در تأمین قطعات ساخت داخل، تعمیر و نگهداری و بهره برداری واحدهای حرارتی بی نیاز از توان شرکت های خارجی است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]