تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871270777




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرغداران برزیل به هیچ قیمتی حاضر نشدند ذرت تراریخته از آمریکا وارد کنند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مرغداران برزیل به هیچ قیمتی حاضر نشدند ذرت تراریخته از آمریکا وارد کنند
بلومبرگ اعلام کرد: در حالی که صنعت مرغداری برزیل با کمبود بی‌سابقه ذرت(خوراک مرغ) مواجه است و باعث شده 10 درصد تولید مرغ این کشور کاهش یابد با این حال حاضر نشدند ذرت تراریخته از آمریکا وارد کنند.
کد خبر: ۵۹۷۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۸ - 12 June 2016


بلومبرگ اعلام کرد: در حالی که صنعت مرغداری برزیل با کمبود بی‌سابقه ذرت(خوراک مرغ) مواجه است و باعث شده 10 درصد تولید مرغ این کشور کاهش یابد با این حال حاضر نشدند ذرت تراریخته از آمریکا وارد کنند.


به گزارش فارس به نقل از بلومبرگ، در حالی که صنعت مرغداری برزیل به دلیل کمبود بی‌سابقه ذرت (خوراک مرغ) با چالش عمده‌ای مواجه است، به نظر می‌رسد بهترین راه حل واردات این محصول از آمریکا باشد،‌اما آیا آنها این کار را انجام خواهند داد؟


گزارش‌ها حاکی از این است، امسال برزیل هیچ واردات ذرت از آمریکا انجام نداده‌ است این در حالی است که کمبود ذرت بسیار جدی است و صنعت مرغداری این کشور را با کاهش تولید 10 درصدی طی چند ماه اخیر مواجه کرده است. آنها ذرت شرکت‌های آمریکایی را به این دلیل خریداری نمی‌کنند که تراریخته (دستکاری شده ژنتیکی) هستند.


یک فرد آگاه در این باره گفت: در ماه آوریل محموله‌ای که از آمریکا آمده بود نگرانی‌هایی در این باره که تراریخته است باعث شد اجازه تخلیه بار داده نشود و باعث شد دموراژ(هزینه تاخیر تخلیه) زیادی از این بابت پرداخت کنند. در برزیل و بسیاری از کشورها محصولات تراریخته (دستکاری شده ژنتیکی) حساس هستند و کمپین‌های زیادی در مخالفت با تولیدات این محصول ایجاد شده است.


محصولات کشاورزی تراریخته در بنادر این کشورها به شدت بررسی می‌شوند.


یک فرد مطلع به موضوع که نخواست نامش فاش شود گفت: در حال حاضر بزرگ‌ترین صادرکننده گوشت جهان یعنی برزیل اکنون با چالش عمده مواجه است و تاجران غلات این کشور مردد هستند که آیا درخواست مجوز واردات محصولات GMO از دولت بکنند یا نه؟ در این زمینه نری جلر وزیر بخش کشاورزی برزیل تایید کرد این بحث‌ها وجود داشته اما تاکنون چنین درخواستی را دریافت نکرده‌اند.


کمیته تکنیکال ملی برزیل در بخش سلامت محصولات BiO که مسئول صدور مجوزهای GMO است گفت: تاکنون درخواستی مبنی بر صدور مجوز واردات GMO دریافت نکرده‌اند.


به گزارش فارس، درباره تولید و واردات محصولات GMO در جهان شائبه‌های زیادی وجود دارد و بسیاری از کشورها ممنوعیت آن رااعلام کرده‌اند.


بسیاری کارشناسان تایید می‌کنند که مصرف محصولات تراریخته سلامتی انسان و حتی حیوان را تهدید می‌کند. استفاده از محصولات GMO می‌تواند منشا بسیاری از سرطان‌ها، اختلالات کبدی، نازایی یا ناقص‌زایی و بسیاری عوارض دیگر شود.


محصولات تراریخته می‌تواند محیط زیست کشورها را به خطر بیندازد و دقیقا به همین دلایل است که کشورهایی که در سالهای گذشته اقدام به کشت این محصولات می‌کردند اکنون از نیمه راه برمی‌گردند.


تاکنون 38 کشور تولید این نوع محصولات را منع کرده‌اند.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن