تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821168865




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/همايش بين‌المللي خليج‌فارس/ يك تحليل‌گر هندي: امنيت خليج‌فارس معطوف به حضور نيروهاي آمريكايي نيست


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /همايش بين‌المللي خليج‌فارس/ يك تحليل‌گر هندي: امنيت خليج‌فارس معطوف به حضور نيروهاي آمريكايي نيست
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي - ايران

يك پژوهشگر هندي گفت: امنيت خليج‌فارس امروز با مفاهيم خطرناك مواجه است از جمله اين كه اين امنيت معطوف به حضور نيروهاي آمريكايي شده است كه بايد اين مفهوم تغيير يابد.

به گزارش خبرنگار سياسي خارجي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خانم سيما بيديا، عصر دوشنبه در هجدهمين همايش بين‌المللي خليج‌فارس با طرح اين سوال كه چرا خليج‌فارس تا اين حد تاكتيك‌پذير است؟ افزود: معمولا قدرت‌هاي بزرگ خود را در خليج‌فارس دخالت مي‌دهند و براي ساليان زياد منطقه را با تهديد و ناامني مواجه مي‌كنند.

وي درباره سناريوهايي كه درباره خليج‌فارس مطرح است، گفت: كشورهاي منطقه سعي كردند هيچ وقت در مسير منسجم و متحد قرار نگيرند و هر يك از آن‌ها به دنبال موضوعات خاص خود بودند؛ هم‌چنين يك سري بحران‌ها در منطقه ايجاد مي‌شود كه باعث افزايش قيمت نفت مي‌شود و اين مي‌تواند ابزار سياسي براي برخي كشورها باشد تا از اين طريق بازار انرژي را هدايت كنند. از اين روست كه مردم منطقه اعتقاد دارند كه ناامني‌هاي منطقه از بيرون وارد مي‌شود.

اين تحليل‌گر هندي با بيان اين كه معماري آينده خليج‌فارس به چه سمتي هدايت مي‌شود؟ اظهار كرد: اين معماري به اقداماتي كه هر يك از كشورها براي دست‌يافتن به اهداف امنيتي‌شان انجام مي‌دهند شكل مي‌گيرد.

او ادامه داد: امنيت خليج‌فارس امروز با مفاهيم خطرناك مواجه است از جمله اين كه اين امنيت معطوف به حضور نيروهاي آمريكايي شده است كه بايد اين مفهوم تغيير يابد. كشورها بايد مخالفت خود را براي حضور آمريكا در منطقه نشان دهند.

اين تحليل‌گر هندي با بيان اين كه ما نياز به امنيتي داريم كه بتوانيم در منطقه نفس بكشيم و با اشاره به نقل قولي از هنري كسينجر گفت: نياز و ميل به امنيت پايدار بايد به قدرت‌هاي آن منطقه متكي باشد.

وي ادامه داد: ما نمي‌توانيم هويت خليج‌فارس را ناديده بگيريم؛ بايد توجه داشته باشيم كه در همه حال تهديدات در منطقه توسط آمريكا صورت مي‌گيرد.

او درباره دستيابي ايران به انرژي صلح‌آميز هسته‌يي گفت: انرژي هسته‌يي ايران را به كشور قدرتمند در منطقه تبديل مي‌كند و كشورهاي منطقه خليج‌فارس بايد استراتژي واحدي را ترسيم كنند تا منابع خود را براي مديريت اقتصادي منطقه‌يي و بين‌المللي به كار گيرند.
 دوشنبه 27 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 219]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن