تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چیزى زکاتى است و زکات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871659345




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

750 هکتار از زیستگاه‌ خرس قهوه ای در حال انقراض سوخت /سه هزار هکتار از جنگل پاسارگاد طعمه حریق شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: 750 هکتار از زیستگاه‌ خرس قهوه ای در حال انقراض سوخت /سه هزار هکتار از جنگل پاسارگاد طعمه حریق شد
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس گفت: سه هزار هکتار از جنگل های پاسارگاد و 750 هکتار از زیستگاه‌ خرس قهوه ای طعمه حریق شد.

750 هکتار از زیستگاه‌ خرس قهوه ای در حال انقراض سوخت /سه هزار هکتار از جنگل پاسارگاد طعمه حریق شد
حمزه ولوی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان فارس در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص مهار آتش سوزی و خسارات وارده بر جنگل‌های پاسارگاد منطقه تنگه خرسی، اظهار داشت: زیستگاه خرس قهوه ای در جنگل های پاسارگاد بسیار وسیع  و  حدود 500 هزار هکتار است که احتمال می دهیم حدود 750 هکتار از آن سوخته باشد.


وی ادامه داد: طبق برآورد های اولیه حدود سه هزار هکتار از جنگل های پاسارگاد در مدتی بیش از 50 ساعت از گذشت آتش سوزی از بین رفته ولی هم اکنون حریق در منطقه به طور کامل مهار شده و افرادی جهت کنترل و ممانعت از شعله ور شدن مجدد آتش سوزی در منطقه حضور دارند.
 
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس با بیان اینکه شب گذشته مجددا آتش در جنگل‌های پاسارگاد شعله‌ور شد، گفت: صبح امروز با اعزام سه فروند بالگرد به منطقه آتش مهار شد.


وی ادامه داد: ساعت 11 صبح روز گذشته آتش مهار شد، اما در چنین مواقعی هر لحظه ممکن است تا مجددا آتش سوزی شروع شود، ولی نیروهای موجود با تصور اینکه آتش مهار شده، اقدام به ترک منطقه کردند اما از ساعت 17 بعداز ظهر روز گذشته مجددا آتش سوزی های کوچک آغاز شد.


مدیرکل محیط زیست استان فارس گفت: در چنین مواقعی باید به مدت 72 ساعت مراقب مناطق جنگلی درگیر آتش سوزی باشیم، چرا که ممکن است تک درخت هایی که آتش به آنها رسیده شعله ور شده و سایر نقاط را درگیر کنند که این اتفاق شب گذشته رخ داد.


ولوی افزود: صبح امروز با اعزام یک هلی کوپتر و 90 نفر نیروی هلی برد به منطقه موفق شدیم تا آتش را مهار کنیم و به نیروهادستور داده ایم تا فردا در منطقه بمانند.


ولوی با اشاره به اینکه هم اکنون موردی از آتش سوزی درجنگل های پاسارگاد مشاهده نمی شود و منطقه تحت کنترل است، بیان کرد: یکی از نقاط قوت این حادثه حضور پر رنگ نیروهای مردمی واحساس مسئولیت آنها بود.


مدیرکل محیط زیست استان فارس با اشاره به نقاط ضعف در حادثه آتش سوزی جنگل های پاسارگاد، مطرح کرد: در بحث پشتیبانی ضعیف عمل شد و مدیریت واحدی بر نیروهای موجود در منطقه وجود نداشت به گونه ای که نیروها پس از 5 ساعت پیاده روی به مناطق صعب العبور درگیر آتش سوزی رسیدند اما امکانات پشتیبانی از آنها وجود نداشت.


مدیرکل محیط زیست استان فارس در خصوص آسیب به حیوانات موجود درجنگل های پاسارگاد، تصریح کرد: لانه های پرندگان، بخشی از حیوانات از جمله مارمولک ها و لاک پشت ها سوخته اند اما هیچ خرس قهوه ای آسیب ندیده است.





۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن