واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اجرای طرح حفاظت مشارکتی در 200 هزار هکتار از اراضی چهارمحال وبختیاری
معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری گفت: 200 هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان امسال در قالب طرح های مشارکتی، حفاظت می شود.
نویسنده : حمیرا رحیمی

برمک اسلامی اظهار داشت: در قالب این طرح، حفاظت از عرصه های منابع طبیعی به مردم واگذار و با ارائه بسته های تشویقی به بهره برداران، با مشارکت آنها این مناطق حفاظت، احیاء، توسعه و بهره برداری می شود.
به گفته وی، سال گذشته طرح حفاظت مشارکتی عرصه های منابع طبیعی با مشارکت بهره برداران با عنوان تسهیل گران در 70 هزار هکتار از عرصه های مرتعی و جنگلی استان اجرا شد.
اسلامی ادامه داد: کشت گونه های اقتصادی و گیاهان دارویی در عرصه های منابع طبیعی با هدف حفظ و احیاء مراتع و جنگل ها با مدیریت بهره برداران این مناطق، در قالب طرح حفاظت مشارکتی نیز اجرا می شود.
معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی استان تصریح کرد: طرح کشت گیاهان دارویی و گونه های اقتصادی سال گذشته در یکهزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان اجرا شد و در سال جاری نیز برای دو هزار هکتار از این عرصه ها برنامه ریزی شده است.
اسلامی توزیع آبگرمکن خورشیدی، تنور گازی بین عشایر و روستائیان، توزیع کپسول گاز مایع و پرداخت یارانه حمل و نقل گاز با هدف تغییر الگوی مصرف سوخت را از دیگر اقدامات انجام شده در قالب طرح حفاظت مشارکتی عنوان کرد.
به گفته وی، چهارمحال وبختیاری سال گذشته در بهره گیری از انرژی های نو و اجرای طرح تغییر الگوی مصرفی سوخت با هدف حفظ منابع طبیعی در کشور پیشتاز شد.
وی ادامه داد: مطابق برنامه ریزی های انجام شده امسال 300 خانوار مشمول دریافت بسته های تشویقی تغییر الگوی مصرفی سوخت می شوند.
لازم به ذکر است هم اکنون 20 هزار بهره بردار جنگل نشین در استان وجود دارد که پنج هزارخانوار از این تعداد از سوخت های فسیلی استفاده می کنند.
86.6 مساحت چهارمحال و بختیاری را اراضی ملی شامل می شود که از وسعت استان 307 هزار هکتار آن جنگل و یک میلیون و 93 هزار هکتار مرتع است.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]