تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803285479




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رکود اقتصادی عامل تشدید «آسیبهای اجتماعی»


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
رکود اقتصادی عامل تشدید «آسیبهای اجتماعی»
رکود اقتصادی عامل تشدید «آسیبهای اجتماعی» نایب‌رئیس نهمین دوره مجلس شورای اسلامی مسئله «رکود اقتصادی» را یکی از عوامل مهم در تشدید آسیبهای اجتماعی دانست و گفت: بیکاری، مشکلات اقتصادی و حاشیه‌نشینی نشأت گرفته از رکود است و باید مسئولان تا پایان سال آن را حل کنند.


به گزارش فرهنگ نیوز،محمدرضا باهنر درباره ارزیابی از عملکرد و نمره مجلس نهم در مسئله آسیبهای اجتماعی با توجه به تأکیدات پیاپی مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم رسیدگی به این مسئله اظهار کرد: دیگران باید به عملکرد نمایندگان مجلس نهم در این خصوص نمره بدهند و مسئله آسیبهای اجتماعی نیز موضوع ساده‌ای نیست.

وی تمامی آسیبهای اجتماعی را بر یکدیگر اثرگذار دانست و خاطرنشان کرد: در زمینه آسیبهای اجتماعی برخی به‌دنبال این هستند تا مشکلاتی همچون طلاق را به اشتغال وصل کنند؛ به‌طور حتم، طلاقها به عدم اشتغال هم ارتباط دارد اما اگر به‌طور میدانی این بحث دنبال شود به این می‌رسیم که بسیاری از طلاقها هم در میان افراد متمول انجام می‌گیرد.

نایب‌رئیس نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حتماً بیکاری، فقر و نداری در طلاق مؤثر است اما اگر کسی بخواهد این موضوعا ت را علت کامل بداند، درست نیست؛ به‌طور قطع بیکاری و فقر در اعتیاد مؤثر است اما چه‌کسی می‌گوید معتادها حتماً بی‌پولها هستند؟ متأسفانه بسیاری از افراد ثروتمند، مواد گران‌قیمت را تهیه می‌کنند و به اعتیاد روی می‌آورند.

باهنر با بیان اینکه یکی دیگر از عوامل اصلی آسیبهای اجتماعی، حاشیه‌نشینی در شهرهای بزرگ است، متذکر شد: حاشیه‌نشینی در شهرهایی همچون تهران، مشهد و اصفهان یکی از دلایل مهم آسیبهای اجتماعی است و علت عمده  این حاشیه‌نشینی‌ها هم به‌خاطر اشتغال است.

وی اضافه کرد: برخی افراد در حاشیه‌های شهرهای بزرگ با وضعیت نابهنجاری به‌صورت ساندویچی زندگی می‌کنند حتی در بعضی منازل 40متری، چهار خانوار ساکن هستند و این وضعیت تأثرانگیز فقط به‌خاطر اشتغال است چرا که آنها برای سینما، فرودگاه یا مراکز تجاری مهاجرت نکرده‌اند بلکه برای فعالیت و اشتغال است.

توسعه نامتوازن به حاشیه‌نشینی دامن زده است

نایب‌رئیس نهمین دوره مجلس شورای اسلامی وضعیت امروز حاشیه‌نشینی را به‌دلیل توسعه  نامتوازن استانهای کشور دانست و تصریح کرد: توسعه نامتوازن در استانهای کشور به حاشیه‌نشینی دامن زده و این موضوع یکی از بسترهای آسیبهای اجتماعی است.

باهنر رکود اقتصادی را یکی از مشکلات بزرگ در اشتغال کشور و ایجاد آسیبهای اجتماعی دانست و اظهار کرد: مسئله رکود از دیگر عوامل مشکلات اقتصادی و بیکاری است و مسئولان باید توجه لازم را داشته باشند؛ رکود در ایجاد آسیبهای اجتماعی اثر‌گذار است چرا که باعث به حرکت نیفتادن چرخه اشتغال، تولید و اقتصاد می‌شود که امیدواریم مسئولان تا پایان سال، آن را حل و فصل کنند.

وی در پاسخ به این سؤال "رهبر معظم انقلاب تأکید داشته‌اند که در زمینه آسیبهای اجتماعی 20 سال عقب هستیم، به‌نظر شما برای جبران این عقب‌ماندگی چه اقدامات و تدابیری باید انجام شود؟" گفت: واژه «ولنگاری فرهنگی» که حضرت آقا فرموده‌اند، نظرشان بر روی مسئولان بوده است.

نایب‌رئیس نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با یادآوری بیانات رهبر معظم انقلاب در سال 72 تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در مدت زمان 6 ماه در همه سخنرانی‌هایشان مقوله تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی را مطرح کردند و تأکید کردند که دشمن شبیخون فرهنگی انجام داده اما هیچ کدام در گوش ما نرفت و دولت وقت، بی‌خیال مسائل فرهنگی بود و فقط بر راه افتادن چرخهای اقتصادی تأکید داشت.

باهنر خاطر‌نشان کرد: این 20 سال ولنگاری، نشان‌دهنده عدم حساسیت مسئولان اجرایی نسبت به مسائل فرهنگی است؛ برداشت من از ولنگاری این بود که این ولنگاری در مسئولان است؛ آقا انگشت اشاره‌اش به‌سمت کسانی که معتاد می‌شوند یا حجاب را رعایت نمی‌کنند، نبود بلکه انگشت ایشان به‌سمت مسئولان بود که من هم جزو آنها هستم؛ امیدواریم این ولنگاری فرهنگی حل شود.

وی با ابراز "در کنار موضوعاتی نظیر اعتیاد و طلاق باید به رشد جامعه هم نگاه کنیم"، متذکر شد: افزایش تعداد قاریان، اشتیاق به حفظ قرآن، اعتکاف یا مراسمهای مذهبی که مورد استقبال قرار می‌گیرد، بیانگر این است که مردم در زمینه مسائل فرهنگی نیز در حال سبقت هستند و وضعیت نسبت به گذشته به‌مراتب بهتر شده است.

باهنر تصریح کرد: این‌گونه نیست که زمینه اجتماعی و فرهنگی همه چیز، از دست رفته باشد ولی باید توجه کرد که در نظام اسلامی ما، بی‌بند‌و‌باری، فساد فرهنگی و حتی یک معتاد و بالا رفتن طلاق، قابل قبول نیست بنابراین همه باید به رفع این موضوعات و دغدغه آسیبهای اجتماعی توجه کنند و جوانان و مردم را به‌سمت موضوعات فرهنگی رهنمون سازند و مسئولان نیز نباید ولنگار باشند.

شایان ذکر است عبدالرضا رحمانی فضلی؛ وزیر کشور روز دوشنبه گزارشی از وضعیت آسیبهای اجتماعی  به نمایندگان مجلس شورای اسلامی  ارائه داد  و تأکید کرد: حدود 11 میلیون حاشیه‌نشین در کشور وجود دارد که این میزان معادل تمرکز 3 میلیون نفر حاشیه‌نشین در شهرهای تهران، مشهد و اهواز است، حدود 2 هزار و 700 محل حاشیه‌نشینی در کشور وجود دارد که با توجه به ویژگیهای آن نیاز است که خدمات بیشتری به آنها ارائه شود.

وزیر کشور متذکر شده بود در حدود 3 میلیون و 500 هزار نفر بیکار در کشور وجود دارد و توزیع بیکاری در کشور نرمال نیست به‌طوری که امروزه مناطقی در کشور وجود دارد که بیش از 60 درصد بیکاری در آن متمرکز است، براساس آمارهای رسمی و برآوردهای مبتنی بر شاخصهای سازمان ملل، در حال حاضر 1.5 میلیون معتاد در کشور وجود دارد که اعتیاد آنها از مواد سنتی به‌سمت مواد صنعتی و پرخطر پیش رفته است و در حال حاضر 60 درصد از تعداد زندانیها در کشور به‌طور مستقیم و غیر‌مستقیم با اعتیاد و مواد مخدر در ارتباط هستند و 50 درصد طلاقها نیز به‌دلیل اعتیاد است.
 

منبع: تسنیم


95/3/19 - 14:29 - 2016-6-8 14:29:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن