واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون سیاسی اجتماعی فرماندار همدان:
۱۷ دانشآموز همدانی با گاز کلر مسموم شدند/لزوم اصلاح شبکه آب شهری
شناسهٔ خبر: 3680198 - سهشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۷
استانها > همدان
همدان - معاون سیاسی اجتماعی فرماندار همدان از مسمومیت ۱۷ دانشآموز همدانی با گاز کلر در یکی از استخرهای همدان خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، مجاهد بنیعامریان ظهر سه شنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان همدان با بیان اینکه رعایت استانداردها باید در استخرها مورد توجه باشد، گفت: مردم فرزندان خود را به مراکز آموزشی و ورزشی میسپارند و باید امنیت و سلامت آنها تأمین شود. وی در ادامه با اشاره به اینکه دامپزشکی، محیط زیست و مرکز بهداشت، رئوس مثلث تأمین سلامت محیطی، اجتماعی و غذایی جامعه هستند و وظیفه سنگینی در تأمین سلامت مردم برعهده دارند، گفت: باید برای تامین ۱۰۰ درصدی امنیت سلامت تلاش کرد. ۱۶۵۰ متر شبکه جمعآوری فاضلاب در مناطق مختلف شهر مریانج اجرا شده است بنی عامریان با بیان اینکه جمعآوری پسماندهای بیمارستانی در دستور کار اداره کل محیط زیست قرار گرفته و در حال پیگیری و رصد است، به وضعیت شبکه فاضلاب شهر مریانج اشاره کرد و گفت: ۱۶۵۰ متر شبکه جمعآوری فاضلاب در مناطق مختلف شهر مریانج اجرا شده است.
وی با اشاره به بارش های انجام شده در همدان و وضعیت رودخانه های این شهر، گفت: با کنترل رستورانهای منطقه عباسآباد از وارد شدن فاضلاب به رودخانه های این مسیر جلوگیری شد. رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان همدان نیز در این نشست به طرح رصد و جمعآوری پسماندهای کلینیکها و مطبها اشاره و عنوان کرد: در یک ماه و نیم اخیر عملیات ویژهای در این خصوص آغاز شده و 3 نفر در چهار شبانهروز کار پایش را انجام دادهاند. بهاره نوری صفا از پایش ۹ بیمارستان، ۱۹ کلینیک و مجتمع بیمارستانی، دو درمانگاه و مرکز بهداشت خبر داد و با بیان اینکه متأسفانه با وجود هزینه در خرید دستگاههای اتوکلاو استفاده مطلوبی از آن نمیشود، گفت: این موضوع به بررسی بیشتر نیاز دارد چراکه مورد رضایت نیست. وی با اشاره به ارسال نامه ای به بیمارستان ها برای انجام اقدامات لازم در زمینه پیشتصفیه فاضلاب در این مراکز بهداشتی و بی نتیجه ماندن مکاتبات عنوان کرد: پیشتصفیههای بیمارستانی فقط شامل چربیگیر، آشغالگیر و کلرزنی است. فاضلاب ورودی بیمارستانها به یک معضل تبدیل شده است مدیر شرکت آب و فاضلاب شهرستان همدان نیز با بیان اینکه فاضلاب ورودی بیمارستانها به یک معضل تبدیل شده است و تنها یک بیمارستان در همدان دستگاه پیشتصفیههای بیمارستانی را داراست، گفت: باید برای حل این مشکل اقدام کرد.
حسین آذرتکین با تاکید بر اینکه سیستم کلرزنی استخر باید یک هفته یا ۱۰ روز الکترولیزه شود، بر استفاده از دستگاه الکترولیز نمک تاکید کرد. مدیر شرکت آب و فاضلاب شهرستان همدان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای اصلاح شبکه آب شهری همدان و با بیان اینکه ۲۳۰۰ متر شبکه آب در همدان اصلاح شده است، گفت: در حال حاضر فاضلاب مریانج به شهرک ولیعصر(عج) همدان و از آنجا به تصفیهخانه فاضلاب وصل شده است. آذرتکین با اشاره به در نظر گرفتن اعتبار ۲۵۰ میلیون تومانی برای جداسازی شبکه فاضلاب شهر مریانج از آب کشاورزی و انجام مکاتبات اولیه با پیمانکار در این خصوص، عنوان کرد: برخی مردم مریانج از آب چاه استفاده میکنند و از آنجایی که امکان نفوذ فاضلاب به آب چاه وجود دارد باید در خصوص کنترل بیماری وبا اطلاعرسانی صورت گیرد. ضد عفونی آب استخرها باید به الکترولیز نمک تغییر کند رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان نیز با بیان اینکه ضد عفونی آب استخرها به روش کلر انجام میشود که باید به الکترولیز نمک تغییر کند، گفت: ضد عفونی به روش کلر عوارضی دارد بنابراین باید در راستای حفظ سلامت شهروندان ضد عفونی به روش الکترولیز نمک مورد توجه قرار گیرد.
محمدخیراندیش با بیان اینکه این کار نیاز به زمان دارد و بخش خصوصی و دولتی باید وارد کار شوند، گفت: طی یک ماه اخیر تنها دانشگاه بوعلی سینا مجهز به سیستم الکترولیز نمک شده است. وی با بیان اینکه استفاده از کپسول گاز کلر در استخرها معضل است و امکان انفجار آن یا مسمومیت افراد وجود دارد، عنوان کرد: براساس ابلاغیه وزارت بهداشت تمام استخرها باید مجهز به سیستم الکترولیز نمک شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]