تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه قرآن ظاهرش زيباست و باطنش عميق، عجايبش پايان ندارد، اسرار نهفته آن پايان نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871407812




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رویترز: 25 سوپرتانکر بین‌المللی محموله‌های نفتی ایران را حمل و نقل می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رویترز: 25 سوپرتانکر بین‌المللی محموله‌های نفتی ایران را حمل و نقل می‌کنند
رویترز گزارش کرد در حالیکه با لغو تحریم‌های ایران، صادرات نفتی این کشور رو به افزایش است، بیش از 25 سوپرتانکر بین‌المللی به حمل و نقل این محموله‌های نفتی ایران کمک می‌کنند.
کد خبر: ۵۹۵۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴ - 06 June 2016


رویترز گزارش کرد در حالیکه با لغو تحریم‌های ایران، صادرات نفتی این کشور رو به افزایش است، بیش از 25 سوپرتانکر بین‌المللی به حمل و نقل این محموله‌های نفتی ایران کمک می‌کنند.


به گزارش فارس،خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت در حالیکه صادرات نفت ایران رو به افزایش است، بیش از 25 سوپرتانکر اروپایی و آسیایی نفت ایران را حمل می‌کنند و به تهران اجازه می‌دهد تا صادرات نفتی خود را بسیار سریعتر از انتظار تحلیلگران تسریع بخشد.


طبق این گزارش، با لغو تحریم‌های هسته‌ای در ماه ژانویه، ایران در ماههای اخیر تا همین آوریل به دنبال یافتن شرکایی برای حمل و نقل نفت خود بود اما بعد از توافق در خصوص بیمه موقت، بیش از یک سوم محموله نفت خام ایران در حال حاضر توسط کشتی‌های خارجی مدیریت می‌شود.


«اودیسه والاتساس» یکی از مدیران بخش مدیریت تانکرهای «دایناکوم» اعلام کرد که کشورهای واسطه محموله‌ها را از ایران خریداری می‌کنند و بقیه جهان نیز با این قضیه مشکلی ندارند.


طبق این گزارش، برخی از صاحبان کشتی تمایلی به پذیرفتن نفت ایران ندارند و عمده دلیل آن به واسطه محدودیت‌های آمریکا علیه ایران است که طبق آن هرگونه تجارت با دلار یا مشارکت شرکت‌های آمریکایی از جمله بانک‌ها و بیمه‌گران اتکایی را ممنوع است.


رویترز گزارش کرد که آمار و ارقام نشان می‌دهد که دستکم 26 تانکر خارجی با ظرفیت حمل بیش از 25 میلیون بشکه نفت خام سبک و سنگین و همچنین نفت سیاه در دو هفته گذشته یا نفت خام یا نفت سیاه را در جزیره خارگ و ترمینال‌های بندر ماهشهر بار زده‌اند یا اینکه قرار است، بار بزنند.


بنا به گفته تاجران، با حمایت کشتی‌های بین‌المللی از ناوگان نفت‌کش ایران، صادرات نفت ایران هم‌اکنون به سطح قبل از تحریم‌ها که حدود 2.5 میلیون بشکه در روز بود، نزدیک شده است.


تحلیلگران «سیتی» می‌گویند: «ایران جدی‌تر و سریعتر از انتظار، (صادرات نفت را) تسریع بخشیده است».


طبق این گزارش، صادرات نفت ایران در ماه آوریل و مه بین 2.1 و 2.3 میلیون بشکه در روز بود که از 1.3 میلیون بشکه در روز یک سال قبل بیشتر است.


آسیا، مقصد اصلی نفت خامی است که توسط کشتی‌های خارجی حمل می‌شود و هند و چین و ژاپن بزرگترین تانکرها را دارند اما دستکم چهار تانکر بین‌المللی نیز عازم اروپا می‌شود.


هند به ویژه، نقش برجسته‌ای در این زمینه دارد زیرا تقاضا به شدت در این کشور در حال افزایش است و پالایشگاههایی چون نفت «اسار»، « Reliance Energy» و شرکت نفت «هندوستان» و شرکت نفت «بهارات» از روابط خوب با ایران برخوردار هستند.


رویترز ادامه داد، شرکت‌های غیرایرانی که در حال حاضر برای حمل نفت خود به کار گرفته شده‌اند شامل کشتی‌رانی دولتی چین به نام «توسعه کشتیرانی چین»، «پتروویتنام» و شرکت نفتی «ایدمیتسو کوزان» ژاپن می‌شود.


طبق این گزارش، یونان، ترکیه و تانکرهای «سیشل» نیز نفت خام ایران را حمل و نقل می‌کنند.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن