تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837162579




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کار گروهی در ارتوپدی کمک بزرگی به درمان بیمار ترومایی می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: کار گروهی در ارتوپدی کمک بزرگی به درمان بیمار ترومایی می‌کند مشکلات عروقی همیشه یکی از مشکلات همراه در بیماران ارتوپدی بوده و امروزه با کنترل و درمان بیماری ها و ضایعات عروقی بیماران ارتوپدی کمتر دچار اسیب های پزشکی می شوند.
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۷ خرداد ساعت 10:23

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا، رضا شهریار کامرانی دبیر انجمن علمی جراحان ارتوپدی ایران و متخصص ارتوپدی و فوق تخصص جراحی دست در کنفرانس ماهانه انجمن گفت: بیمارانی که عمدتا دچار ترما می شوند دارای یک مشکل نیستند که دراین صورت پزشک باید اشراف کامل به تمام مسایل مرتبط با تروما داشته باشد که شاید این موضوع محال باشد، در اینجا هست که کار تیمی گره گشای این موضوع است که همه همکاران باید بصورت کمک کننده ظاهر شوند . وی افزود:مسئله عروقی در تروما یک پایه همیشگی است و کار تیمی در ارتوپدی بزرگترین سود و کمترین ضرر را برای بیماران به همراه دارد . وی افزود: بر فرض مثال بیماری که ضربه زانو خورده و مشکل عروقی هم دارد اگر ما از قبل پروتکل مشخصی نداشته باشیم ناهماهنگی بین پزشک جراح عروق و متخصص ارتوپد و سایر اعضای تیم تروما پیش خواهد امد و این موضوع به درمان بیمار لطمه وارد می کند. دبیر انجمن علمی جراحان ارتوپدی ایران در ادامه تصریح کرد:در اینصورت باید برنامه ریزی و اولویت بندی شود که شروع کدام درمان برای بیمار مفیدتر است .کار تیمی یکی از برنامه هایی است در ارتوپدی بسیار راهگشا بوده و تمامی کادر پزشکی مورد نیاز در کنار هم به درمان بیمار می پردازد و بهبودی در زمان کمتری نصیب بیمار می شود و بیمار کمتر دچار عوارض بعد از درمان می شود. رضا شهریارکامرانی افزود:مسایل عروقی در ارتوپدی عمدتا حول محور تروما می چرخد و امروزه با روش ها و درمانهای جدید بسیاری از مشکلات در بیماران ترومایی حل شده است. یکی دیگر از نقاط مشترک درمانهای ارتوپدی و جراحی عروق در بیماران دیابتی است که دچار زخم پای دیابتی هستند. امروزه بر خلاف گذشته در بسیاری از موارد دیگر نیازی به قطع عضو در این بیماران نیست و میتوان با بازسازی عروقی از قطع عضو این بیماران پیشگیری کرد. وی یاد آورد شد: با روش های جدید درمان عروق در ارتوپدی پایی که قرار بود تا زانو قطع شود درحد قطع یک انگشت باقی می ماند و ما پزشکان با آشنایی با درمانهای گروهی و آگاهی از روشهای جدید درمانی اعم از جراحی عروق یا سایر زمینه ها باید تلاش کنیم که کمتر به بیمار اسیب وارد شود. 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن