تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872138563




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرونده‌ای درباره مهم ترین اتفاق سیاسی در هفته‌ای که گذشت/ اصولگرایان پیروز شدند؛ اصلاح طلبان نباختند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پرونده‌ای درباره مهم ترین اتفاق سیاسی در هفته‌ای که گذشت/ اصولگرایان پیروز شدند؛ اصلاح طلبان نباختند
نمایندگان مجلس دهم روز شنبه طی یک مراسم افتتاحیه وارد ساختمان بهارستان شدند تا به مدت چهار سال به عنوان نماینده مردم به تصمیم گیری و قانون گذاری بپردازند.
به گزارش نامه‌نیوز، در هفته‌ای که گذشت شاید اتفاقات رخ داده در مجلس و حواشی آن را بتوان به عنوان موضوعی دانست که رسانه‌ها را درگیر خود کرده بود. نمایندگان مجلس دهم روز شنبه طی یک مراسم افتتاحیه وارد ساختمان بهارستان شدند تا به مدت چهار سال به عنوان نماینده مردم به تصمیم گیری و قانون گذاری بپردازند.

نمایندگان مجلس در انتخابات هئیت رئیسه موقت لاریجانی را به عنوان رئیس موقت انتخاب کردند، در این انتخابات عارف و لاریجانی به عنوان دو گزینه برای نامزدی ریاست انتخاب شدند که در این رقابت علی لاریجانی توانست با کسب 173 رای محمدرضا عارف را کنار بزند. (اینجا)


اصولگرایان خوشحال از پیروزی لاریجانی این برد را متعلق به همان 7 اسفند و روز انتخابات دانستند، تا جایی که اسماعیل کوثری گفت:" انتخابات  و نتیجه ای که اعلام شد از قبل هم مشخص بود. اما اصلاح‌طلبان و طرفداران دولت با جار و جنجال می‌خواستند این مسئله را به سمت خودشان بکشانند."(اینجا)


در این انتخابات علی لاریجانی به عنوان رئیس و مسعود پزشکیان و محمد دهقان به عنوان نواب رئیس انتخاب شدند. به گفته برخی از تحلیلگران وسیاسیون عارف نباید در این انتخابات شرکت می‌کرد، و تسلیم فضای خارج از مجلس شد. جعفرزاده ایمن آبادی در همین رابطه به نامه‌نیوز گفت: "عارف متاسفانه تسلیم فضای خارج از مجلس شد و اشتباه کرد. وی باید فضای درون مجلس را در نظر می‌گرفت"  "از همان ابتدا بر سر رئیس در میان اعضا اختلافات زیادی وجود داشت . البته بنده از همان موضع خودم را مشخص کردم و اعلام کرده بودم که به لاریجانی رای می‌دهم." (اینجا)

انتخاب هئیت رئیسه موقت با حواشی مختلفی رو به رو بود، بسیاری ریاست لاریجانی را مهری بر تایید شکست اصلاح‌طلبان در هفت اسفند و مجلس می‌دانستند وعده‌ای دیگر خشنود از عدم رای آوری مطهری به عنوان نائب رئیس. 

اما در همین شرایط بسیاری از جمله نماینده مردم رشت معتقد بود که در روز انتخابات برای هئیت رئیسه دائم فراکسیون امید خود را بازیابی می‌کند و می‌تواند هئیت رئیسه را به نفع خود برگرداند و تا 50 درصد شرایط را تغییر دهد.( اینجا)

درست همانطوری که پیش بینی می‌شد در انتخابات هئیت رئیسه دائم مسعود پزشکیان و علی مطهری از فراکسیون امید به عنوان نواب رئیس‌مجلس انتخاب شدند تا مرحمی باشد بر ناکامی عارف .

این انتخاب اما گویی به مذاق بسیاری از اصولگرایان خوش نیامد؛ جهابخش محبی نیا نماینده اصولگرای مجلس در گفت‌وگویی با اشاره به این موضوع گفت: "باید دانست که انتخاب مطهری و پزشکیان بیانگر تسلط لیست امید بر مجلس دهم نیست."(اینجا)
 






۱۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن