تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداوند روزه را واجب كرد تا به وسيله آن اخلاص خلق را بيازمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826044392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطرات مرگبار در مردانی که طلاق می‌گیرند/چه زمانی برای ازدواج دوم مناسب است؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: خطرات مرگبار در مردانی که طلاق می‌گیرند/چه زمانی برای ازدواج دوم مناسب است؟
بر اساس مطالعات و پژوهش های انجام شده،بر خلاف ذهنیت عموم مردم،آسیب های جسمانی و روحی،روانی طلاق،برای آقایان و مردها بسیار بیشتر از طیف زنان و بانوان است.

///////////////محسنی
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،طلاق به عنوان مکروه ترین حلال خدا،از وقایع تلخی است که در طول سالهای اخیر با رشد فزاینده ای همراه شده است،پدیده ای که حامل آسیب های جسمانی و روانی بسیاری برای متارکه کنندگان بخصوص آقایان خواهد بود.

آنچنان که در اذهان و افکار عمومی جامعه جا افتاده،عمده مخاطرات و دل نگرانی های بعد از طلاق به حال و روز زنان مطلقه باز می گردد و کمتر به مخاطرات و تهدیدات این پدیده نامیمون و ناخوشایند برای مردان پرداخته شده است.

بر اساس اظهارات برخی از رفتار شناسان اجتماعی و آسیب شناسان این حوزه،سلامت جسمانی مردان بعد از طلاق به شدت تحت تاثیر تصمیم فوق قرار می گیرد.

با توجه به تفاوت هایی که میان زنان و مردان از منظر روحی،روانی،جسمی و...وجود دارد،مردان نیز مصون از تبعات چنین تصمیم تلخ و تاسف آوری(طلاق) نخواهند بود.

سکته و ایست قلبی مردان بعد از طلاق از نمونه پدیده هایی است که در سالهای گذشته کم و بیش مشاهده شده است.

کارشناسان معتقدند فرهنگ غلط معذوریت و محدودیت اخلاقی مردان در گریه کردن و اشک ریختن یکی از دلایل سکته و ایست قلبی در این گروه به شمار می رود،زیرا تخلیه روحی،روانی و هیجانی مرد با انسداد همراه می شود و نتیجه این فرآینده، تحمل فشار سنگین روحی و روانی طلاق در درون است که گاهی با واکنش منفی قلب به عنوان یکی اعضای اصلی حیات و بقاء بدن همراه می شود.

*روزگاران بعد از طلاق،از انزوا تا افسردگی

بر اساس مطالعات انجام شده،زیرسئوال رفتن قدرت و قوای مردانگی،انکار و برچسب بیماری های روانی و روحی، منجر می شود تا مردان افسردگی و اندوه خود را کتمان کنند و در نتیجه بسیاری از بیماری های روحی مردان به نحوی درمان نشده،در نهان وجود آنها باقی و پنهان می ماند.

حسین ابراهیمی مقدم،معتقد است عموما ضریب افسردگی در زنان بیشتر از مردان است،اما ظهور و بروز این پدیده در دوران بعد از طلاق در میان مردان بسیار جدی و پررنگ تر از زنان است،زیرا ابزار و زمینه ابراز احساسات مردان در چنین مواقعی محدودتر از جنس مخالف خود است.

صاحبنظران اعتقاد دارند با توجه به علاقه و تمایل بیشتر زنان به درد دل کردن با دیگران،مهار افسردگی دوران بعد از طلاق در زنان بیش از مردان با موفقیت و توفیق همراه می شود.

بطور یقین یکی از موثرترین راهکار های پیشگیری از بروز و شیوع چنین آسیب هایی،پیشگیری از طلاق و گسست میان زوجین است،تحقق این امر خطیر با اتکای به سه راهکار موثر و سازنده قابل حصول خواهد بود.

پیشگیری اولیه که به قبل از ازدواج مربوط می شود و شامل مشاوره و مراجعه به روانشناس می شود،پیشگیری ثانویه که در حین مشکل می تواند به عنوان مهار مخاطرات و آسیب های دوران تنش و درگیری مد نظر قرار گیرد و پیشگیری در سومین سطح خود که به جلوگیری از اتفاقات ناخوشایند بعد از وقوع و انعقاد طلاق معطوف می شود.

* بیماری های روحی و روانی،ثمره عزلت نشینی بعد از طلاق

محمد حسین اظهاری،کارشناس ارشد روان شناسی در گفت و گویی با رسانه ها با اشاره به مخاطرات عزلت نشینی و انزوای مردان بعد از دوران طلاق عنوان کرد:بعضا کناره گیری اجتماعی که از سوی این طیف مشاهده می شود، تبعات و عوارض ناخوشایندی رادر پی خواهد داشت که ثمره آن یاس و افسردگی هر چه بیشتر است.

وی معتقد است:بهتر است مردانی که پای در عرصه طلاق می گذارند بعد از طی این فرایند،ارتباطات خود با اطرافیان،بستگان و آشنایان خویش را تقویت کنند.

برخی از کارشناسان معتقدند مشارکت در فعالیت های جمعی و ملحق شدن به تیم ها وگروه های ورزشی و حضور در کلا سهای مشاوره نیز نقش موثری در بهبود وضعیت روحی و روانی مردان در چنین شرایطی ایفا می کند.

در پایان نباید از نظر دور داشت که خواستگاری مجدد نباید در فاصله کوتاهی از طلاق محقق شود و حداقل طی کردن دو سال از زمان ثبت طلاق ضرورتی اجتناب ناپذیر به نظر می رسد تا در این فرآیند و بازه زمانی احساسات،هیجانات و فشارهای روحی و روانی ناشی از طلاق تا حدودی کاسته شود که با تامین چنین مواردی،ضریب موفقیت در ازدواج مجدد با توام شدن آگاهی و شناخت هر چه بیشتر نسبت به طرف مقابل،افزایش خواهد یافت.




۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن