تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821005581




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ویار و بارداری در زنان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ویار و بارداری در زنان
جنین دختر ریسک ویار در زنان را 1.5 برابر افزایش می دهد.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، متخصص زنان و زایمان مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز با بیان علل ایجاد ویار بارداری گفت: تهوع و استفراغ شدید در زنان باردار که باعث کاهش وزن و اختلالات الکترولیتی بدن مادر می شود، را ویار بارداری می نامند. در بیشتر زنان باردار تا هفته 16 بارداری، تهوع و استفراغ خفیف شایع است اما ویار(استفراغ شدید) به دنبال برخی عوامل ایجاد می شود که لازم است مادران باردار این عوامل را به خوبی بشناسند.


ویار و بارداری در زنان



مهین نجفیان افزود: از علل ایجاد کننده ویار بارداری می توان به بالارفتن سطح هورمون های بدن طی بارداری اشاره کرد؛ اختلالات تیروئیدی، دیابت بارداری، اختلالات گوارشی، حاملگی مولار، برخی رژیم های شدید غذایی و آسم و آلرژی نیز در ایجاد آن موثرند.

متخصص زنان و زایمان مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز با اشاره به لزوم درمان ویار بارداری، اظهارکرد: احتمالا برخی نژادها و خانواده ها استعداد بیشتری برای ابتلا به این حالت را دارند؛ در حاملگی مولار، چند قلوئی و مادران باردار با سابقه بیماری گوارشی و بیماری تیروئیدی، ویار بارداری و استفراغ شدید بیشتر دیده می شود.

نجفیان افزود: این اختلال قابل درمان و کنترل است و در بیشتر مواقع تا هفته 16 بارداری شیوع دارد و سپس رو به بهبودی پیش می رود. جهت کنترل اختلالات الکترولیتی، سرم تراپی برای مادر باردار انجام می شود و با توجه به کمبود ویتامین B1 در این شرایط، تجویز این ویتامین ضروری است.

وی اظهار داشت: در موارد خفیف تر حمایت تغذیه ای شامل استفاده از زنجبیل و داروهای ضداستفراغ مانند دیفن هیدرامین، دیمن هیدرینات و داکسی لامین سبب بهبود استفراغ بیمار می شود. در موارد شدید تر نیز استفاده از داروهای ضداستفراغ از جمله پرومتازین، متوکلوپیرامید و اندانسترون و... کاربرد دارند.

متخصص زنان و زایمان مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز گفت: بیمارانی که به درمان سرپایی پاسخ ندادند، به بستری در بیمارستان و سرم تراپی و دریافت ویتامین B1 به همراه داروهای ضد استفراغ تزریقی نیاز دارند. انجام سونوگرافی جهت تشخیص حاملگی مولار به عنوان یکی از علل ویار بارداری، ضرورت دارد.




۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن