واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاد دانشگاه:پرهیز از خامفروشی و تقویت صنایع تبدیلی راه افزایش درآمد ملی است
فعال سیاسی اصولگرا و استاد مدیریت دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: پرهیز از خامفروشی و تقویت صنایع تبدیلی در زمینههای متعدد تنها راه افزایش تولید ناخالص داخلی و درآمد ملی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، سیدحسین صابری از فعالان سیاسی اصولگرا در استان کرمان به شمار میرود، وی معاون استانداران کرمان و قم و استاندار اردبیل، لرستان و کهگیلویه و بویراحمد در دولتهای نهم و دهم بوده است. صابری با آغاز به کار دولت یازدهم و پایان ماموریتش در دولت دهم به عنوان استاد و رئیس دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان فعالیت میکند. این فعال سیاسی کرمان در گفتوگو تفصیلی با خبرنگار فارس با اشاره به نامگذاری سال 95 از سوی مقام معظم رهبری «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» به سئوالات ما پاسخ گفت که در ادامه بخوانید. فارس: فلسفه نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری چیست.
صابری: «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» ایده و فرهنگی است که در آغازین لحظات سال 95 از سوی مقام معظم رهبری اعلام شد و در عمل فرمانی برای ختم شعارها و تبلیغات رسانهای و حرکت به سمت انجام عملی کارهاست. این آغاز آگاهانه، عملی، پرشتاب و منطقی تحقق اقتصاد مقاومتی به عنوانهای مختلف مورد توجه مسئولان، دولتمردان و اصحاب رسانه قرار گرفت. یقیناً این نسخه شفابخش و کارساز است و نیاز به آزمایش و نمونه کاری ندارد، باید به طور همهجانبه، جدی و با مدیریتی منسجم در قرارگاه اقتصاد مقاومتی به اجرا درآید تا شاهد برکات ماندگار و دائمی آن باشیم. اخیراً در صحنه سیاسی روزنامه ایران مطلبی به چشم خورد که جای تعجب و سئوال دارد، مسئولی اعلام کرده بود «انتخاب چند استان برای اجرای اقتصاد مقاومتی به صورت پایلوت».
فارس: اهداف اقتصاد مقاومتی چیست. صابری: به راستی چه کسی شک دارد که قطع وابستگی و حرکت در مسیر تداوم و استقلال همهجانبه آزمایش نمیخواهد، قطع دلبستگی به بیگانگان آرزوی همه و تکیه بر داشتهها و توانمندیهای فراوان و روزافزون، رمز حفظ استقلال است. میدان دادن به سرمایهها و سرمایهگذاران منصف و علاقهمند به تعالی کشور و نسل جوان عاشق کار و تلاش کشور جزو الزامات اولیه است، حمایت جدی از تولیدات داخلی و تلاش برای ارتقای کیفی و گسترش کمی آنها یکی از عوامل تحقق اقتصاد مقاومتی است. تقویت فرهنگ مصرف تولیدات داخلی و اصلاح الگوی مصرف مورد تاکید همه بوده و حرکت همهجانبه برای ارتقای کارآفرینی، حلال مشکل بیکاری است. پرهیز از خامفروشی و تقویت صنایع تبدیلی در زمینههای متعدد تنها راه افزایش تولید ناخالص داخلی و درآمد ملی است و تاکید بر گسترش و ارتقای کیفی و کمی بخش کشاورزی و تولید مطلوب نیازمندیهای خود و کشورهای همسایه و منطقه یکی از الزامات توسعه و پیشرفت پایدار است. بازاریابی پایدار برای تولیدات در کشورهای همسایه و منطقه استمرار عملکرد واحدهای تولیدی است، تلاش برای تولید انبوه، افزایش کارایی و پایین آوردن قیمت تمام شده محصولات و خدمات، شرط بقا و ضرورت رقابت سالم و سازنده است. برنامهریزی و ایجاد تعامل پایدار و کارآمد و دائمی با کشورهای همسایه و منطقه و همه آنهایی که بنا بر زندگی و رفاقت مسالمتآمیز توأم با حفظ کرامت انسانی، پذیرش واقعیت اقتدار جمهوری اسلامی و اسلام را دارند یکی از اهداف بلند سند چشمانداز توسعه 20 ساله کشور است. اینها بخشی از الزامات تحقق «اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل» است و نیازی به آزمایش و تجربه و پایلوت ندارد، قرارگاه اقتصاد مقاومتی باید هر چه سریعتر و متناسب با آزمایش منطقهای دستورالعمل و فرمان آغاز عملیات اجرایی را در کل کشور صادر کند و در تمام شهرها و روستاها مورد عمل قرار گیرد.
فارس: تحقق اقتصاد مقاومتی را چگونه پیشبینی میکنید.
صابری: قطعاً با چنین اراده محکم و حرکتی جمعی و فراگیر با توجه به آمادگی عناصر دلسوز، فراوان، کارآمدی بالا و تجربیات ارزنده نهادهای انقلابی، هنوز به پایان سال جاری و نوروز 96 نرسیده بخش عمدهای از آثار عدیده و برکات ماندگار و دائمی اقتصاد مقاومتی عاید شده و علاوه بر رفع عمده مشکلات فعلی کشور، الگوی مناسبی از اقتصاد اسلامی به جهانیان عرضه میشود. انتهای پیام/2446/ب40
95/01/31 :: 08:43
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]