تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع كند دو سوم دينش از بين برود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853308279




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عادت های غذایی چگونه شکل می گیرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: عادت های غذایی چگونه شکل می گیرد؟
 یک کارشناس ارشد تغذیه ، سبک غذا خوردن افراد را بیشتر به دلیل عادت های غذایی آنان دانست و گفت : کودک ذائقه ای ندارد و این مادران هستند که با درست کردن غذای کمکی ، ذائقه و عادت های غذایی او را شکل می دهند.

عباس شیرآشتیانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با موضوع برخی عادت های غذایی غلط ، گفت : کودک ذائقه ای ندارد و هر آنچه از کودکی به او می دهند به همان ذائقه عادت می کند.

وی یکی از باورهای غذایی نادرست را استفاده از نمک زیاد در غذا برای خوراندن آن به کودک عنوان کرد و افزود : وقتی یک مادر برای کودک شش یا هفت ماهه خود برای نخستین بار غذای کمکی درست می کند، نباید با توجه به ذائقه غذایی خود یا ایجاد تمایل برای خوردن ، در غذای او نمک یا شکر بریزد. این کارشناس تغذیه گفت : کودک ذائقه ندارد و اگر شکر یا نمک غذا کمتر باشد، ذائقه این کودک به نمک و شکر کم عادت می کند و وقتی بزرگ شد علاقه مندی او به نمک و شکر کاهش می یابد.

کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود : متاسفانه عادت به استفاده از نمک گاهی به حدی در جامعه ما بالاست که برخی قبل از چشیدن غذا روی آن نمک می پاشند که این کار یا عادت غذایی مضر است و حتی موجب قرار گرفتن این دسته از افراد در معرض فشارخون و دیابت می شود.

شیرآشتیانی در پاسخ به این سئوال که چرا در گذشته به خوردن و اهمیت نمک در غذاخوراندن به کودک تاکید می شد و امروز تا حدودی نهی می شود ، گفت : دلایل مختلفی از قبیل تغییر کردن شرایط زندگی ، عادت های غذایی و تامین نمک بدن از طریق غذاهای فرآوری شده را می توان در این باره ذکر کرد.

وی ادامه داد : امروزه نمک بدن را از طریق غذاهای فرآوری شده مانند تنقلات ، سس ، رب و غذاهای بسته بندی شده دریافت می کنیم و از طرفی دیگر ، شرایط زندگی ما با گذشتگان فرق کرده است.

این کارشناس تغذیه توضیح داد : در گذشته تحرک و فعالیت بدنی بسیار زیاد بود در حالی که امروز بیشتر ما از کم تحرکی و زندگی ماشینی رنج می بریم و حتی برای رفتن به بازار حاضر نیستیم کمی پیاده روی کنیم و به طور مکرر بر استفاده از اتومبیل تا دم در فروشگاه اصرار می ورزیم.
وی افزود : ورزش موجب می شود تعادل ایجاد شده در وضعیت آب میان بافتی بدن و سدیم یا همان نمک کاهش نیابد، چون کم شدن سدیم ، سبب کاهش حجم خون می شود .

او با مقایسه نمک با کلسترول و بیان اینکه کلسترول خون به خودی خود چیز بدی نیست ، ادامه داد: کلسترول در همه غشاهای سلولی بدن به کار می رود و حتی در برخی ویتامین ها نیز نقش دارد اما در عین حال مصرف زیاد آن، اشتباه است.

شیرآشتیانی نوشیدن چای بلافاصله بعد از غذا را یکی دیگر از عادت های غذایی نادرست برشمرد و گفت : این عادت بیشتر در بین مازندرانی ها مرسوم است در حالی که مواد موجود در چای ، موجب کاهش رسیدن مواد مفید موجود در غذا مانند آهن و کلسیم به بدن می شود.

چای دارای ماده ای است به نام " تانن " که با آهن موجود در منابع گیاهی ترکیبی به نام " تانات آهن " ایجاد می کند و سبب دفع آهن از بدن می شود. این عادت غذایی به خصوص برای افرادی که مبتلا به کم خونی و فقر آهن هستند مضر بوده و کم خونی آنان را تشدید می کند.

شیرآشتیانی گفت : چای حاوی یک فاکتور ضد ویتامین بی یک (تیامین) است و مانع استفاده بدن از ویتامین بی یک می شود ، پس مصرف چای با فاصله کوتاهی بعد از غذا یا همراه غذا، می تواند انسان را در معرض کمبود آهن و نیز کمبود ویتامین بی یک قرار دهد.

این کارشناس ارشد تغذیه با توصیه نوشیدن چای دو ساعت بعد از غذا ، ادامه داد: افرادی که نمی توانند این عادت خود را ترک کنند بهتر است میوه های آبکی مثل هندوانه و خربزه بعد از غذا بخورند.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن